Гороскоп на грудень 2022 для Водоліїв: великі доходи, таємний роман та удача

30 листопада 2022, 20:26
У грудні Водолії сфокусуються на самопізнанні та вирішенні особистих питань. Найкраще відправитися в тихе місце і зайнятися собою, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп на грудень 2022 для Водоліїв - для жінок та чоловіків / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на грудень 2022 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в останній місяць цього року Водолії сфокусуються на самопізнанні та вирішенні особистих питань - оскільки саме в цьому секторі гороскопу зберуться планети.

З 3 грудня додасться енергії в секторі фінансів. Прийде довгоочікуваний прибуток, повернуть борги, з'явиться хороша робота. Проясняться ситуації, які вас хвилювали. За словами астролога, до 21 грудня у Водоліїв будуть великі доходи. Представникам знака дуже пощастить у фінансовій сфері.

7 грудня Водолії можуть отримати якусь інформацію щодо ситуації з минулого. Можливо, ви вирішите, що вам потрібно закінчити спілкуватися з якимись людьми, звільнитися від непотрібних контактів.

Повня 8 грудня буде дуже емоційним днем для Водоліїв. Ви будете сильно хвилюватися, є ризик конфлікту. Відбудеться зустріч з вашою коханою людиною.

"Якщо у вас роман і ви розлучалися, то це може бути зустріч або про вас згадає хтось із ваших колишніх. Тож, чекайте, вам подзвонить або приїде хтось із ваших близьких", - сказала астролог.

З 11 числа варто присвятити час собі коханому. Ви можете відправитися в тихе місце, щоб побути наодинці з собою. Можливо у вас є таємний роман і в цей день відбудеться поїздка, про яку ви не будете говорити іншим людям. Деякі Водолії поїдуть за кордон або проведуть якийсь час в ізоляції.

З 21 грудня і 17 травня Юпітер принесе Водоліям нові важливі контакти, знайомства, нові навички і техніки. Ви можете отримати нову професію та отримати хороші заробітки. Юпітер завжди розширює можливості та символізує все іноземне.

Крім того, Юпітер дасть Водоліям сміливість. З 21 грудня ви повірите в себе і зробите те, на що не наважувалися раніше.

Молодик 23 грудня трохи сповільнить події. Вам захочеться відпочити і провести час в домашньому комфорті - дивитися телевізор, читати книжку і пити чай. Хтось піде у відпустку або ретвіт.

У період ретроградного Меркурія з 29 грудня по 18 січня добре позбавлятися від усього непотрібного у вашому житті. При цьому небажано планувати щось важливе і підписувати документи. Візьміть паузу і розберіться в собі, радить гороскоп.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти