Гороскоп на грудень-2022 для всіх: хто опиниться серед лузерів і щасливчиків місяця

2 грудня 2022, 23:57
Для Діви, Козерога та ще двох знаків зодіаку останній місяць року буде дуже вдалим.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень-2022 для кожного знака зодіаку
Астролог Влад Росс розповів, що у грудні 2022 року чекає на кожен із знаків зодіаку / УНІАН

Незважаючи на те, що грудень 2022 року обіцяє бути більш м'яким місяцем, аніж попередні, ретроградність кількох планет і непростий повний Місяць зроблять грудень складним періодом, не надто сприятливим для поїздок і покупок, а також пов'язаним із конфліктами та сварками.

Втім, всупереч такій загальній астрологічної погоді чотири знака зодіаку будуть відчувати себе на коні, і їхні справи будуть складатися цілком вдало. А от іншу четвірку знаків останній місяць 2022 року неабияк пошарпає.

Невдахи грудня-2022:

Овен

Грудень 2022 року для Овна буде складним періодом. Марс, управитель Овна, як і раніше, буде ретроградним, тому місяць буде з величезним мінусом.

Овен буде дуже гостро переживати цей період і його весь час буде відкидати назад. Проявити себе буде важко. Починати нові справи цього місяця безперспективно. Ймовірні неприємності, пов'язані з фінансовою сферою: можуть бути "наїзди" і відкриття кримінальних справ проти Овна.

У грудні представникам знака слід бути обережнішими з будь-якою отриманою інформацією, оскільки далеко не все, що вони будуть дізнаватися, буде для них корисним. А інформації надходити буде багато, і вона буде дуже різноманітною.

У грудні-2022 можливі поїздки і нові сприятливі знайомства. Місяць не буде пасивним і нудним. Зокрема, не виключені приємні несподіванки, особливо в роботі, наприклад, підвищення. Цілі Овна в грудні можуть несподівано змінитися.

Грудень обіцяє бути досить стресовим місяцем, і у Овна ці стреси проявляться у вигляді конфліктних ситуацій із близькими людьми і загальній нервозності через те, що неможливо діяти так, як хотілося б, або рухатися в звичному темпі і напрямку.

Особливо складний період – перші дві декади грудня.

Після 20 грудня – після входження Юпітера в знак Овна – представників знака може відвідати її величність удача.

Щоб знизити стрес, особливо в перші дві декади місяця, Овну слід звернутися до минулого, проаналізувати і повторити те, що вже відомо. Повторення – мати навчання, таким є для Овна гасло грудня. Не варто з великим ентузіазмом братися за нову справу, витрачаючи на неї всю свою енергію, або кидатися на амбразуру. Овну в грудні все потрібно робити обережно, адже важливо економити сили. Краще підтягнути старі хвости, ніж плодити нові борги.

Стресова ситуація чекає на Овна поблизу 8 грудня – велика небезпека ДТП і нещасних випадків. Тому в ожеледь краще взагалі не сідати за кермо.

Також Овну не варто завантажувати себе фізичними вправами. Це не найкращий місяць для відвідування тренажерного залу. Однак слід більше ходити пішки, виїжджати за місто і бувати на свіжому повітрі.

Не потрібно хапатися за безліч справ одночасно. Краще повільно, але точно просуватися в одній справі і доводити її до кінця (що в Овна завжди погано виходить).

Рак

Грудень 2022 року для Рака пройде під знаком мінус. Цього місяця Рак може відчути занепад сил, небажання діяти активно і напористо.

Представники знака віддадуть перевагу ролі спостерігача, не будуть втручатися в перебіг подій і провокувати розвиток складних драматичних ситуацій. І це буде кращим рішенням зараз, ніж діяти активно та імпульсивно. В іншому випадку можна нажити собі ворогів. Тому Раку краще задкувати назад і не встрявати ні в які конфліктні ситуації.

Важливо бути уважнішими в цей період до власного здоров'я, не перепрацьовувати і не йти в роботу з головою – потрібно залишати час для відпочинку. Перенапружувати нервову систему Ракам точно не варто, оскільки дуже ймовірні фізичні нездужання, і вони більшою мірою будуть пов'язані з психосоматичним станом.

Якщо Рак відчує, що ніякі його дії не приносять бажаного результату, то краще все-таки зупинитися в цьому бігу по колу, відійти в сторону і почекати, оглядаючись навколо і оцінюючи своє життя. Відпочинок Раку однозначно в цьому допоможе.

Раку сприятливо покинути країну – виїхати на новорічні свята куди-небудь під єгипетське сонце і на тепле море.

Цього місяця перед Раком гостро можуть постати питання, пов'язані з відносинами з іншими людьми, але з великою ймовірністю він залишиться задоволений своїми відносинами. Якщо буде важко морально, можна сміливо просити про підтримку друзів або партнерів, але не з позиції жертви ("врятуйте мене"), а зі стану обміну ідеями, думками, часом, проведеним у приємному товаристві один одного.

Лев

Для Лева грудень 2022 року буде непростим місяцем. У цей час можлива криза цілей і бажань. Лев може загубитися в потоці своїх думок і станів, і йому буде здаватися, що він не знає, чого хоче насправді. Важливо пам'ятати, що цей період не триватиме вічно, і Лев зможе впоратися з цим станом вже в найближчому майбутньому.

У грудні Леву слід зайнятися побутовими питаннями, приділити більше уваги роботі й подбати про здоров'я. Можуть бути приємні сюрпризи, фінансові підкріплення і вдалі покупки (але їх потрібно зробити до 25 грудня).

Стреси можуть бути пов'язані зі стосунками з друзями – можливі сварки, суперечки, непорозуміння. Леву буде складно щось довести, через що його можуть навіть підсидіти колеги. На початку грудня не варто вступати у відкриту війну з людьми з оточення, особливо з колективами, в яких Лев перебуває. Може постраждати репутація Льва, після чого його звільнять. Тому і з висуненням вимог до начальства краще почекати, щоб убезпечити себе.

Щоб знизити стрес, Леву слід присвятити час творчим заняттям – це допоможе знизити будь-які негативні відчуття. Навіть якщо Леву здаватиметься, що натхнення його залишило, потрібно спробувати звернутися до минулого, згадати старі хобі та захоплення, повернутися до них.

Водолій

На Водолія в грудні-2022 чекає вкрай важкий період. Водолій буде намагатися виділитися цього місяця, що дратуватиме оточуючих. Тому можливі сварки, суперечки, розбіжності, особливо з дітьми і коханими. Жорсткий аспект Марса в Близнюках може створити всі ці неприємності.

У грудні буде складно досягти компромісу з дітьми, можлива творча криза, коли ідеї Водолія буде непросто реалізувати саме в тому вигляді, в якому він хоче.

Водолію важливо бути терплячішими. Цей період буде йому даний для того, щоб він більше уваги приділяв деталям, відкинув зайве і переглянув свої старі ідеї.

У другій половині місяця Водолій може знайти відповіді на питання, які давно його мучили. Гарний час для метафізики, психології, оскільки Венера буде в 12-му домі гороскопу від Водолія. В цей час світогляд Водолія може круто змінитися. Може розкритися таємна інформація, після чого нарешті складеться пазл в голові представників знака.

Щоб знизити стрес, найкращим рішенням для Водолія буде зазирнути всередину себе, проконсультуватися з психологом, астрологом, екстрасенсом, подумати над своїми істинними бажаннями і потребами. Хороший місяць для заняття психологією, налагодження контакту з собою, медитацією і поїздки в Індію в ашрам або на острів Балі.

Водолію буде сприятливо проводити час на самоті і створити навколо себе комфортну і спокійну обстановку.

Нейтральним грудень-2022 буде для наступних знаків:

Телець

Для Тельця грудень-2022 обіцяє бути більш-менш рівним місяцем. Цей період може йому принести деякі труднощі і стреси, пов'язані з фінансами. Наприклад, повернувшись з дачі, Телець може виявити, що його квартира пограбована.

Особливо несприятливою для Тельця буде перша декада грудня. У перші десять днів не варто ризикувати грошима, бо жодні ризики не будуть виправдані, і Телець із великою ймовірністю втратить щось цінне, наприклад, обручку або мобільний телефон. У лотерею Тельцю краще не грати, оскільки він усе одно все програє.

У грудні-2022 швидкі планети поступово переміщатимуться в знак Козерога, а це непоганий час для навчання Тельця, розширення кругозору, підвищення його кваліфікації та якості знань.

Цього місяця Тельцю можуть вдаватися любовні далекі поїздки. Особливо гармонійно романтичні відносини будуть складатися з іноземцями. Це пов'язано з тим, що Венера увійде в знак Козерога, тобто в 9-ий від Тельця знак, а це дім закордонних поїздок і подорожей. Тож грудень – прекрасний час для любовної еміграції Тельця.

Також цього місяця на представників знака чекає безліч важливих інсайтів, усвідомлень і повна зміна світогляду.

Стреси грудня в першу чергу будуть відбиватися на здоров'ї Тельця, його енергії і внутрішніх ресурсах. Саме Тельці в цьому місяці ризикують підчепити коронавірус.

Фінансові теми можуть засмучувати Тельця, через що може виникнути занепад сил і втрата мотивації.

Щоб зняти стрес, Тельцю важливо бути уважним до себе і своїх відчуттів. Організм сам підкаже, як Тельцю краще відпочити, коли докласти більше зусиль, в якому напрямку піти. Не варто проводити грудень в ізоляції, краще більше спілкуватися, дізнаватися нового, бувати на людях, наприклад, у бомбосховищі.

Близнюки

Грудень-2022 у Близнюків буде пов'язаний з особистою активністю і відносинами з іншими людьми. Місяць буде більш-менш рівним.

У грудні не всі дії Близнюків будуть зрозумілі іншими людьми і правильно інтерпретовані, тому цього місяця важливо розмовляти, пояснювати свою позицію, перебувати в спокійному стані, не нервувати, не лізти на рожен, щоб довести комусь свою правоту.

Це не найкращий місяць для вирішення суперечок у суді і подачі позовів, оскільки суд буде програний, і юридично спірна ситуація вирішиться не на користь представників знака.

Стреси в грудні-2022 можуть бути пов'язані з проявом егоїзму і небажанням приймати іншу картину світу. Варто відстежувати у себе прояви почуття нетерпимості і дратівливості по відношенню до чужої думки. Цього місяця у Близнюків можуть зруйнуватися непотрібні їм стосунки, навіть якщо вони не будуть спеціально домагатися цього.

Щоб мінімізувати депресивність і стрес, Близнюкам варто уникати імпульсивних дій і необдуманих вчинків. Якщо у них з'явиться бажання припинити будь-які відносини, варто взяти паузу, щоб пізніше не пошкодувати про це. Адже в цьому місяці легко можуть розпастися шлюби і любовні відносини Близнюків.

Також Близнюкам можна порекомендувати менше спілкуватися з людьми в першій декаді грудня і захистити себе від тих персон, які викликають у них не дуже приємні емоції. Чим менше буде таких людей у житті представників знака, тим менше буде стресу.

У грудні Близнюкам сприятливо зайнятися своєю зовнішністю, змінити зачіску, виконати косметологічні процедури, зробити підтяжку обличчя. Також піде на користь відвідування басейну, сауни або масажного кабінету. Турбота про фізичне тіло і зовнішній вигляд буде допомагати Близнюкам вийти в більш комфортний для них стан і гармонізувати свій внутрішній світ.

Скорпіон

Скорпіони мають унікальну здатність виживати в найбільш екстремальних ситуаціях і на війні, тож для них прийдешній непростий грудень-2022 буде більш-менш рівним.

Цього місяця у Скорпіона може бути не найприємніший настрій, бо за рік накопичився стрес, плюс під кінець року спливуть різні невирішені питання, з якими доведеться розбиратися в терміновому порядку. Може підвищитися рівень агресії і нервозності, через що можливі навіть бійки. Тому Скорпіону краще бути стриманішим і обережнішим.

Оскільки багато що буде дратувати і дратувати Скорпіона, це може позначитися і на фізичному здоров'ї представників знака – їх можуть просто побити.

У першій декаді грудня Скорпіону не варто братися за вирішення фінансових питань, зокрема, давати і брати гроші в борг. Також не варто інвестувати – є ризик помилкових вкладень.

Цей місяць непоганий для дрібних поїздок, навчання і налагодження відносин із близьким оточенням. Можливі цікаві знайомства романтичного властивості і просто зустрічі з приємними людьми.

Щоб знизити стрес у грудні, Скорпіону слід скористатися можливістю змінювати обстановку. Не варто жити одноманітним життям, тому Скорпіон може сміливо їздити з одного міста в інше. Люди, з якими Скорпіон зустрінеться цього місяця, можуть залишити про себе дуже хороші спогади. Головне – контролювати свої емоції, не допускати перекосів і знімати стрес відомим способом, не йдучи при цьому в запій. Адже якраз цього місяця Скорпіон може спитися.

Також грудень-2022 стане найкращим часом для покупки автомобіля Скорпіоном, особливо якщо це не новий автомобіль з салону, а старий. Скорпіон може знайти свого "коня".

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Риби

Для Риб грудень-2022 буде середнім місяцем. У цей період відбуватиметься багато подій, безпосередньо пов'язаних із їхньою родиною та домом. У грудні можуть спливти різні ситуації і проблеми, які потрібно буде вирішувати в терміновому порядку. Не варто ховати голову в пісок і відкладати важливі справи – краще вирішити все тут і зараз, навіть якщо це буде зробити важко.

Оскільки до 20 грудня Юпітер, планета щастя і успіху, все ще буде перебувати в Рибах, ця частина місяця буде благополучною, а от після 20-го числа удача може залишити представників знака.

Стреси у Риб можуть виникати через відносини з близькими і родичами. Риби не будуть їх розуміти і будуть конфліктувати. Складно буде знайти спільні рішення, щоб знизити напруження. Варто направити енергію в інше русло, наприклад, почати займатися спортом або бігати, зробити фізичну роботу або генеральне прибирання, почати ремонт або переставити меблі.

У цей період варто більше спілкуватися з друзями і однодумцями, вступати в спільноти і ставати частиною нового колективу, займатися творчістю або цікавими інтелектуальними справами.

Щоб знизити стрес, Рибам у грудні слід направляти енергію на перебудову старого, але не варто робити що-небудь нове. Якщо в родині Риб склалася напружена обстановка, їм варто звернутися до минулого і спробувати зрозуміти, в який момент щось пішло не так, і почати розплутувати клубок від самого початку. Стресу буде менше, якщо Риби будуть дивитися на ситуацію ширше, вийдуть за рамки звичних реакцій, подумають про близьких і про те, чого вони хочуть насправді. Завжди можна це обговорити без стресу і конфліктів.

Щасливчики грудня-2022:

Діва

У Діви все буде добре і навіть чудово в грудні 2022 року, в тому числі під час повного блекауту в Україні. Діва буде працювати, навіть якщо температура в кімнаті опуститься до нуля градусів.

Цей місяць може виявитися вельми завантаженим роботою. Можливі аврали і різного роду стресові ситуації. Події будуть розвиватися стрімко, а тому легко буде припуститися помилок або перетрудіться. Але, незважаючи ні на що, Діва може досягти великих результатів і мати успіх.

Діві слід бути обережнішою в спілкуванні з начальством, бо можуть виникати питання і розбіжності з різних причин.

А от у особистому житті у Діви відбудуться приємні події, на неї чекають любов і щастя. Кохані і діти будуть радувати Діву приємними сюрпризами.

Діва в грудні буде більше займатися сексом із чоловіком або дружиною, тому що більше робити нема чого в темний час, а тому велика ймовірність зачати дитину. Якщо хтось із представників знака дуже давно намагався завагітніти, але це не виходило, грудень-2022 стане найпрекраснішим часом для зачаття.

Якщо кризові моменти на роботі будуть вибивати Діву з рівноваги, завжди буде щось, що зможе її підтримати і знизити загострення пристрастей. У цей період важливо пам'ятати, що великі починання і важливі дії можуть привести до бажаного результату. Особливо це стосується першого тижня грудня. Діві потрібно поставитися до цього філософськи і не намагатися стрибнути вище голови. Краще вибирати такі стратегії в роботі, які Діві добре знайомі, особливо після 10 грудня.

Також не варто забувати про відпочинок, розваги і перемикання з напруженого режиму на більш розслаблений – це буде допомагати Діві в грудні.

Венера знаходиться в 5-му домі від Діви – в Козерозі, а це значить, що у представників знака можуть бути величезні ставки, амбіції і фінансові удачі. Найбільш грошовий знак зодіаку в грудні – це Діва.

Терези

Грудень 2022-го пройде для Терезів під знаком плюс. У цей період життя представникам знака буде все складніше впоратися з гординею, зарозумілістю, впертістю, через що вони можуть відчувати себе не в своїй тарілці, спілкуючись із людьми з близького оточення. Можливі сварки і розбіжності з родичами.

У грудні варто бути особливо обережними з будь-якими експериментами, зокрема, краще не починати нові навчальні програми – набагато корисніше повторити старе і вивчене.

У грудні Терезам буде найбільш комфортно у власному будинку. Можлива вдала покупка нерухомості або вигідні угоди, пов'язані з землею. Терезів охопить бажання поліпшити атмосферу, створити настрій свята, прикрасити житло, запросити гостей. Новий рік Терезам потрібно зустрічати вдома, де їм буде комфортніше, ніж будь-де. Їм потрібно встановити велику ялинку, прикрасити її – і все буде блискуче і чудово.

Щоб знизити стрес, Терезам у грудні важливо правильно розставити пріоритети і не намагатися встигнути все. Краще задуматися, на що саме їм хотілося б витрачати сили, і направити енергію саме в це русло. Спойлер: для Терезів це любов і секс, а також стосунки з близькими та родичами.

Якщо Терези давно не бачилися з батьками, дідусями чи бабусями, в останній місяць 2022 року потрібно з ними зв'язатися і, можливо, навіть привезти до себе в гості.

Терезам не варто в грудні вступати у відкриті конфлікти з близькими родичами або сусідами. Бо саме з сусідами і колегами можуть бути складні відносини, а в подальшому буде складно відновити гармонійні стосунки.

Стрілець

У Стрільця грудень 2022 року пройде чудово. У його відносинах із партнерами – діловими і особистими – будуть виникати певні складнощі, але при цьому Стрілець зуміє знаходити компроміс. Та й взагалі його взаємини з людьми будуть блискучими.

З іншого боку, цього місяця у Стрільця можуть з'явитися відкриті конкуренти. Можливо відкрите протистояння, конкуренти навіть можуть відібрати бізнес Стрільця. Це не найкращий час, щоб давати кому-небудь в борг.

Крім того, Стрільцю слід бути готовим до того, що його перевірятимуть у грудні. Незважаючи на військові дії, можливі якісь наїзди на його фінанси. Але, разом з тим, Стрільцю буде щастити в грудні у фінансових справах. В цей час може з'явитися одразу кілька джерел доходу, або ж йому запропонують дуже цікавий проект із привабливими фінансовими бонусами, братися за який можна буде вже в 2023 році, після всіх новорічних свят.

Також Стрілець у грудні може зробити вдалі покупки. Та й в цілому витрати до 25 грудня будуть у задоволення.

Стрілець любить свята, веселощі, застілля і весілля, і саме в грудні йому все це буде прекрасно вдаватися.

З перевіреною людиною довготривалий шлюб при Венері в Козерозі вельми сприятливий.

Щоб знизити стрес, Стрільцеві необхідно розібратися в собі, подумати, яких людей він хотів би бачити поруч із собою, а з ким потрібно розірвати стосунки і розлучитися. У цьому місяці до Стрільця можуть повертатися люди з минулого, якщо він відчує необхідність у них. Кохану людину можна буде повернути, особливо після 10 грудня.

Козеріг

Грудень-2022 для Козерога пройде під жирним знаком плюс. Місяць обіцяє бути вдалим.

Єдина проблема, яка може виникнути, буде пов'язана з самопочуттям і здоров'ям. Цього місяця про себе можуть нагадати старі хвороби, а у Козерога часті проблеми з кістками і серцем. Представникам знака варто бути обережнішими в громадських місцях, щоб не підчепити вірус. Краще скоротити кількість контактів – коронавірус і грип можуть наздогнати саме Козерога.

Козеріг здатний буде вийти з будь-яких станів, якщо буде приділяти більше уваги не іншим людям, а собі.

Це сприятливий період для того, щоб показати всім свої таланти: оприлюднити альбоми в мережі, займатися творчістю, брати участь у талант-шоу, організовувати виставки, рекламу, зацікавлювати інших людей.

Венера – планета грошей, успіху і щастя – у другій половині місяця розташується якраз у знаку Козерога. Тому він у грудні може зустріти свою другу половину, людину на всі часи.

Щоб знизити стрес, Козерогу необхідно вірити в себе і свої сили, не намагатися довести іншим свою здатність впоратися з будь-якою проблемою – потрібно просто спокійно робити свою справу так, як Козеріг це вміє.

Перш за все, цього місяця необхідно піклуватися про своє здоров'я і зовнішність. Сприятливою буде кардинальна зміна зовнішності або кольору волосся. Також добре буде зробити манікюр, педикюр і косметологічні процедури для здоров'я шкіри, наприклад, провести операцію з видалення родимок, новоутворень, а також вдалою буде операція по збільшенню грудей.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти