Гороскоп на грудень від Влада Росса: чим потішить і чим засмутить останній місяць 2022 року

29 листопада 2022, 21:35
Ретроградність декількох планет і вплив повного Місяця зроблять грудень-2022 складним періодом.
Астролог Влад Росс склав прогноз на грудень 2022 року
Астролог Влад Росс розповів, до яких подій готуватися у грудні-2022 / Колаж УНІАН, kruto.online

Грудень 2022 року обіцяє бути м'якшим місяцем, аніж попередні. Особливо для України – вже не буде настільки жорстких і жахливих обстрілів із боку Росії. Але хочу попередити, що обстріли українських міст РФ буде частіше здійснювати не по понеділках, а по середах; і ще півмісяця буде зберігатися складна ситуація в плані ракетних ударів. Вівторки та середи будуть найбільш небезпечними для українців днями: вівторком керує Марс, а середою – Меркурій. Росії вистачить ще на два-три рази, щоб здійснити масований обстріл, а до Нового року нам стане набагато легше.

Останній місяць 2022 року запропонує кожному з нас озирнутися назад і підбити підсумки.

Ретроградний Нептун. Грудень ознаменується психологічно складними ситуаціями і проявами неадекватності. Це пов'язано з тим, що цього місяця Нептун стане ретроградним, а це планета маніяків, убивць, складної психології, депресій. Тому буде незайвим у грудні звернутися до психолога або астролога.

Меркурій і Марс у грудні стануть ретроградними, тому у вівторки і середи слід бути вкрай обережними та уважними.

Ретроградний Меркурій. Меркурій перейде в ретроградний рух 29 грудня, а з 27-го числа буде статичним. Тому слід купити всі новорічні та різдвяні подарунки до 25 грудня, оскільки все, що купите пізніше, не зможе бути корисним і не принесе радість. Навіть ялинка, куплена після 25 грудня, швидко осиплеться.

Якщо запланована поїздка, то вирушити в неї варто теж до 27 грудня. В цілому цей місяць не дуже сприятливий для подорожей, тому, якщо є можливість відкласти або скасувати поїздки, краще так і зробити.

Меркурій у Козерозі. 7 грудня Меркурій перейде в знак Козерога, в якому затримається до 11 лютого. Поки ця планета буде в прямому русі до 27 грудня, сприятливо вирішувати питання, пов'язані з професійною діяльністю, просувати свій бізнес. Однак йдеться насамперед про інформаційний бізнес, тобто пов'язаний із IT-технологіями, комп'ютерами, інтернетом тощо. Інформація, яка буде надходити 7-27 грудня, буде вельми точною, чіткою.

Меркурій не буде здійснювати напружених транзитів, що може допомогти розпочати освітні програми, демонструвати свої знання і навички, здійснювати розрахунки і вести бухгалтерію. Тому краще підрахувати всі свої борги і сплатити податки 7-27 грудня.

Розмови в цей період будуть переважно серйозними, діловими. Але слід бути обережнішими з бичами – великий ризик, що слова перетворяться на реальні дії.

Повний місяць. Грудневий повний місяць буде в знаку Близнюки. Він буде в напруженому аспекті з Марсом, тому обстановка поблизу повного місяця буде вельми напружена. Враховуючи, що точка повного місяця також має зв'язок із Нептуном, можливі неприємні та незрозумілі ситуації. Це найнебезпечніший період у сенсі зустрічей із маніяками та вбивцями, тому слід бути вкрай обережними, виходячи на вулицю в темний час доби.

Повний місяць буде 8 грудня о 6:08 за Києвом. У цей період можливе погіршення здоров'я і самопочуття.

Не виключені сварки, розбіжності, з'ясування стосунків, що далеко не завжди буде призводити до конкретного результату. Це буде емоційно перевантажений період, коли можна наламати купу дров. Тому 7-9 грудня потрібно бути обережнішими, відстежувати реакції і не робити різких рухів.

У першій декаді грудня-2022 слова можуть бути гострішими за ніж, а також можуть спливти старі образи, невирішені питання, які вийдуть на поверхню, при цьому далеко не завжди буде зрозуміло, що з ними робити.

Молодик. Молодик на нас чекає 23 грудня о 12:16 за Києвом, і він буде в Козерозі. Цей молодик відкриє двері в новий місячний місяць – останній місяць Року Тигра. Цей місяць буде завершальним, досить завантаженим, у цей час потрібно буде підбивати підсумки, адже Козеріг ніколи не шукає легких шляхів.

Якщо в грудні Путін захоче застосувати ядерну зброю, то зробить це поблизу молодика. Спливає хижий Рік Тигра, всі цілі "спецоперації" провалені, тому у Путіна залишилося єдине бажання – знищити світ. 22-23 грудня – найнебезпечніші дні в плані застосування Росією тактичної або стратегічної ядерної зброї.

Крім того, Ванга застерігала, що потрібно боятися дат, в яких багато двійок, і 22.12.2022 – якраз одна з таких дат. Ну, і Путін би не був собою, якби не зіпсував католицьке Різдво. Тому велика загроза, що в ці дні може постраждати весь світ.

Оскільки грудень – завершальний місяць, та ще й Меркурій от-от почне ретроградний рух, будувати великі плани на далеку перспективу під час появи цього молодика не варто. У 20-х числах грудня потрібно все заморозити, а краще запланувати на ці дні завершення або продовження старих справ. Також можна підбити підсумки року і взяти з нього старі плани та старі бажання, які ви з якоїсь причини закинули; після молодика 23 грудня все це можна буде втілити в життя.

Точка молодика буде уражена Юпітером, який 20 грудня перейде в знак Овна. З цієї причини представники знака Овна відчують потужний приплив енергії, а от від Риб удача почне вислизати (на легкий успіх більше не доведеться розраховувати). Це ще один натяк на те, що цей період – не час для великих цілей.

Крім того, великі очікування та надмірно оптимістичний погляд на речі можуть зіграти з нами злий жарт. А Юпітер у 20-х числах грудня буде давати надто великі надії. Без аналізу помилок не обійтися. Краще в цей час уповільнити активні дії і задуматися про минуле, ніж стрімголов нестися до нових вершин і досягнення серйозних цілей.

Ці рекомендації також стосуються і до новорічних планів. Звичайно, у кожного з нас у Новий рік є надія на краще і бажання нового щасливого життя. Однак без озирання назад і без певного гальмування з метою трохи подумати про те, чого хочеться насправді, не варто вперто рухатися вперед – важливо думати, оцінювати власні трансформації та особистісне зростання.

Марс у цій карті не створює аспектів і немов знаходиться осторонь від молодика. Це також свідчить про те, що активні та наполегливі дії не принесуть особливого успіху, принаймні допоки Марс не вийде зі статичності після 15 січня 2023 року.

Юпітер в Овні. Мабуть, найважливішою астрологічною подією місяця стане входження Юпітера в знак Овна. Юпітер перебуває в одному знаку зодіака приблизно рік, і він уже був в знаку Овна з травня, тоді й почалися найпотужніші протистояння на фронті та запекла війна артилерій. Така сама потужна боротьба може початися якраз перед Новим роком у 20-х числах грудня. У зв'язку з цим на жодне новорічне затишшя або перемир'я розраховувати не доводиться. Навпаки, оскільки Овен – знак війни, а Юпітер – символ розширення, ситуація на фронтах може погіршитися. Однак у результаті всього цього українська армія може просто знищити російські війська, і вони почнуть замерзати. Адже у російських військовослужбовців немає ані нормального зимового одягу, ані хорошого харчування, ані бронежилетів – нічого. ЗСУ потрібно скористатися цим моментом і знищити російських окупантів разом зі "ч*обіками" і "мобіками", коли всі російські військові нап'ються на Новий рік.

Овен – знак ініціативи і вогню, тому найамбітніші та найсміливіші ідеї наших воєначальників будуть реалізовуватися після 20 грудня. Овен любить усе незвідане, тому цей період буде вдалим для тих, хто не боїться йти вперед, стрімголов і всупереч всім труднощам.

При входженні Юпітера в знак Овна для всіх стане очевидним той факт, що українська армія знищує російську.

Якщо ви сумнівалися і не приймали виклик у 2022 році, у вас буде час на це до середини 2023 року – потрібно скористатися входженням Юпітера в Овна. Це буде прекрасний час для підприємницької діяльності, але впритул нею потрібно займатися, починаючи з другої половини січня, коли Марс стане директним. Цей період буде хорошим для короткострокових планів і проектів, які вимагають великих витрат енергії. Важливі завдання, особливо військові, можна вирішувати в 20-х числах грудня.

Всі вогняні знаки в цей період відчуватимуть особливий приплив енергії. Якщо влітку-восени 2022 року Юпітер пройшов всього дев'ять градусів Овна, то в 2023 році він пройде весь знак зодіаку, а, значить, принесе удачу всім представникам стихії Вогню. Тому Леви, Овни і Стрільці повинні використовувати період зими-весни 2023 року – у них буде карт-бланш від Юпітера.

Ділова активність

Марс у грудні 2022 року буде все ще ретроградним. Тому будь-які нові бізнес-проекти краще поки що не запускати – можна тільки обмірковувати їх. Буде великою невдачею почати в грудні якийсь серйозний бізнес.

До того ж Марс буде в цей період робити тільки напружені транзити, що може несприятливо позначатися на справах, якщо вони будуть розпочаті в цей час. Справи, розпочаті в цей період, згодом потребуватимуть того, щоб їх переробили і переглянули.

Перша декада грудня буде досить стресовим періодом. Будь-які фінансові ризики не будуть виправдані і не принесуть успіху. Фондові ринки можуть впасти. У Європі може початися економічна рецесія. Різні цифрові валюти можуть обвалитися. Навіть може постати питання про те, а чи буде існувати біткоїн.

Слід бути обережними при укладанні контрактів – є ризик не помітити важливих деталей, нюансів, не врахувати якісь суттєві моменти, що згодом потягне за собою складнощі та збитки.

Обговорювати майбутню співпрацю можна, а от приступати до реальних дій поки що не варто. Будь-які обіцянки варто піддавати сумнівам. Люди цього місяця будуть багато говорити, але мало робити. Слова можуть ніяк не підтверджуватися і не підкріплюватися діями. Будь-яка нова інформація, яка буде отримана, повинна перевірятися декілька разів.

Переходити на нове місце роботи в грудні 2022 року – не найвдаліша ідея. Краще почекати з цим хоча б до 15 січня. Однак, ухвалюючи рішення не чекати, слід бути готовими до того, що діяльність може з часом змінитися, або ви довго не затримаєтеся на новому місці. Краще повертатися до старих видів діяльності, старих посад, на колишнє місце роботи.

Гроші

Фінансові питання в першій декаді грудня не будуть радувати. До 10 грудня Венера буде досить напруженою в знаку Стрільця, а це ризик витрачати гроші на непотрібні речі або переоцінити свої можливості і залізти в борги.

Не варто вірити обіцянкам про великий прибутоку ці дні, адже вони можуть виявитися далекими від реальності.

Після 10 грудня ситуація для витрат і вкладень буде більш вдалою. Венера в знаку Козерога господарська та економна, не тринькає гроші, як і перебуваючи в Діві або Тельці.

Покупки краще здійснювати до 27 грудня, поки Меркурій не стане стаціонарним.

Любов і стосунки

Любов і стосунки у грудні-2022 будуть пов'язані з ілюзіями. Розворот Нептуна – це символ великих ілюзій, ілюзорності сприйняття. Я б не радив закохуватися цього місяця, інакше можна напоротися на обман, зраду. Та й взагалі грудень буде місяцем зрад. Часто на стаціонарному Нептуні чоловіки йдуть або в запій, або починають зраджувати своїм дружинам.

На порядку денному стоятимуть колишні зв'язки. Перші десять днів місяця Венера буде рухатися знаком Стрільця, і її аспекти будуть переважно напруженими. Тому в цей час Венера не сприятиме налагодженню особистого життя. Знайомства, бари, ресторани, вечірки – все це краще відкласти до 10 грудня.

Венера в Стрільці схильна до ідеалізації партнера, а тому буде посилюватися самообман. У першій декаді місяця великий ризик зустріти людину, яка буде діяти далеко не так, як вам би хотілося, не будуть збігатися ні ваші цілі, ні ваші цінності. Велика ймовірність зануритися в туман ілюзій.

Після 10 грудня Венера буде більш гармонійною, тому більш гармонійними будуть і відносини, які почнуть складатися в цей період. Можна буде знайомиться в інтернеті або додатках. І ці відносини вже можна буде оцінювати більш тверезо, адже Венера увійде в тверезомислячого Козерога. Венера в Козерозі має середні по силі позиції, проте вона знає толк у серйозних стосунках. Тому після 10 грудня можна вирушати на пошуки партнерів. Але не варто забувати про ретроградний Марс, який багато що може перекрутити. Марс пов'язаний із сексуальністю, а Венера – з любов'ю. Венера в Козерозі дає можливість вступити в шлюб із забезпеченою людиною, тому що Венера в Козерозі – це більше про розрахунок, аніж про любов.

Цього місяця зберігатиметься ймовірність зустрічей із колишніми, добре відновлювати старі стосунки, особливо перед Новим роком. Можна і повертати колишнього чоловіка або дружину. При цьому можна самостійно ініціювати ці зустрічі після 10 грудня. Або ж люди з минулого будуть з'являтися у вашому житті, незалежно від вашого бажання.

Поїздки та подорожі

Поїздки та подорожі у грудні-2022 будуть проблематичними. Ретроградний напружений Марс буде в Близнюках, а також ретроградність Меркурія, яка почнеться до кінця місяця, дають зрозуміти, що грудень буде не надто вдалим для цього. Особливо небезпечно буде вирушати в дорогу поблизу повного місяця 8 грудня, коли підвищуються ризики різних катаклізмів і травм. ДТП і нещасні випадки 7-9 грудня дуже ймовірні.

4-20 грудня буде слабкий Юпітер, який буде перебувати в критичному градусі і буде готуватися до зміни знака зодіаку – з 30-го градуса Риб на 1-ий градус Овна.

Астрологічні події, таким чином, натякають на те, що в дорогу краще не вирушати. Але якщо все-таки необхідно кудись їхати, то потрібно хоча б вибирати більш гармонійні періоди місяця.

Сприятливі дні для поїздок:

  • до водойми, на море – 10-11, 22 грудня;
  • у санаторії – 11, 22 грудня;
  • у гори – 23-25 грудня (до речі, Карпати – це дуже сприятливе місце, щоб пересидіти ядерний удар);
  • піші прогулянки, походи – 2-3 грудня;
  • заміські поїздки, поїздки на дачу – 2-3 грудня;
  • поїздки з метою розваг, на концерти і в театри – 12-13, 17-18, 22 грудня;
  • на семінари та тренінги – 17-18, 22, 25 грудня;
  • ділові поїздки, відрядження – 14-16, 23-24 грудня.

Найнесприятливіші дні для поїздок: 1, 4-9, 19-21, 26-31 грудня.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти