Гороскоп на лютий 2022 для Овнів: службовий роман, ривок у кар'єрі та здійснення мрії

25 січня 2022, 17:25оновлено 25 січня 2022, 21:28
Лютий - дуже важливий місяць. Овни зроблять крок вперед до своєї мети. Для просування хороший період з 4 по 19 лютого, свідчить гороскоп 2022.
Овен, гороскоп
Овни можуть несподівано закохатися, каже гороскоп на лютий 2022 / Фото pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Овнів.

Лютий починається з молодика 1 числа - цього дня Сонце і Місяць з'єднуються в одному і тому ж градусі та народжують нову енергію в одинадцятому домі гороскопу Овнів, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Як молодик 1 лютого 2022 вплине на Овнів

  • може з'явитися нова подруга або новий друг;
  • ви увійдете в нову компанію, станете членом команди або членом нового колективу;
  • можете самі створити якусь групу або команду, наприклад, в соцмережах;
  • може з‘явитися нова мрія та план, як її реалізувати.

2 лютого 2022 - що станеться в житті Овнів

2 лютого - важлива дзеркальна дата, третій місячний день. Це день Меркурія, а значить день спілкування, комунікацій, знайомств, інформації, ідей. Цього дня важливо пам'ятати, що наші думки матеріальні, тому добре загадувати бажання.

Єдиний нюанс в тому, що Меркурій в цей період ретроградний - бажання може здійснитися трохи пізніше, попередила астролог.

Анжела Перл дала важливу пораду: "2 лютого загадуйте лише те, чого ви насправді хочете. Тому що коли ми робимо ритуал на бажання або створюємо намір, то по ретроградному Меркурію потім можемо передумати. Бажання збудеться, але ви раптом зрозумієте, що це не те, чого ви хотіли. Тому будьте чесними із самими собою".

Як загадати бажання 2 лютого 2022

Бажання загадувати краще після 13:00 за київським часом, тому що саме в цей період Місяць увійде в знак Риби.

"А Риби - це знак чудес, магії та чарівництва. Місяць дуже сильний в цьому знаку і буде без курсу. Крім того, це буде третій місячний день. Він називається "барс, що готується до стрибка". Значить ви будете готові до дій", - розповіла астролог.

читайте такожРетроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

Фахівець додала, що 2 лютого Овни можуть можуть несподівано закохатися, бажання може здійснитися абсолютно несподіваним чином, відбудуться позитивні зрушення в кар'єрі та фінансах.

4 лютого Меркурій розвернеться у прямий рух. У цей період почнуть рухатися процеси, які загальмувалися раніше: оформлення угод, документів, поїздки, подорожі, торгівля почне набирати обертів, свідчить гороскоп 2022.

В цей же день 4 лютого Сонце буде з'єднуватися з Сатурном - планетою відповідальності та зобов'язань. Овни можуть отримати нову посаду. При цьому астролог порадила добре подумати, перш ніж давати якусь обіцянку друзям, адже на Овнів ляже великий тягар відповідальності.

"Лютий буде місяцям, коли Овни побачать провідну зірку або маяк, на який їм потрібно орієнтуватися", - сказала Анжела Перл.

читайте такожГороскоп Таро на лютий 2022 для вогняних знаків Зодіаку - Овнів, Стрільців, Левів

16 лютого - повня в п'ятому домі гороскопу Овнів.

Повний Місяць - це завжди кульмінація, внесення ясності в якусь ситуацію, і вона в Овнів буде в секторі любові, задоволень і радості. Хтось зізнається Овнам у коханні; якщо є любовний трикутник, то ситуація відкриється і проясниться.

19 лютого Сонце входить в 12 дом гороскопу Овнів. Це сектор приватності та в якомусь сенсі ізоляції. Овни можуть взяти тайм-аут в роботі. Можливо з'явиться відчуття втоми, знадобиться підзарядка.

Це хороший період для очищення. Астролог радить сходити психологу, поїхати в санаторій, зайнятися медитацією. Потрібно позбутися від усього непотрібного і наносного, щоби звільнити місце для нової енергії.

Гороскоп 2022 каже, що Венера з Марсом будуть з'єднуватися впродовж усього лютого в десятому домі гороскопу. У зв'язку з цим у Овнів може початися службовий роман.

"У лютому Овни зроблять крок вперед до своєї мети. Для просування хороший період з 4 по 19 лютого. Тож, не зупиняйтеся, а в кінці місяця можете собі дозволити відпочинок", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти