Гороскоп на лютий 2022 року для Левів: місяць принесе великий куш на роботі й джекпот у коханні

28 січня 2022, 04:10
Тема кохання буде головною в житті Левів у другий місяць 2022 року. Весь перший тиждень - прекрасний час для знайомства і початку романтичних стосунків.
гороскоп, Лев
Левам варто загадати бажання 2 лютого 2022 року, каже гороскоп / Фото pixaby

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на лютий 2022 року для Левів.

1 лютого - молодик в сьомому домі шлюбу, партнерства, стосунків. Місяць і Сонце поєднуються і символізують зустріч, домовленість, контракт, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Астролог радить відкласти укладення угоди до 4 лютого, тому що до цієї дати Меркурій буде ретроградним.

За її словами, перший тиждень лютого - прекрасний час для знайомства і початку романтичних стосунків.

2 лютого 2022 - що станеться в житті Левів

2.02.2022 - дзеркальна дата. Це день з дуже сильною енергетикою. Якщо скласти разом всі п'ять двійок, то вийде цифра 10, а якщо скласти ще й одиницю та нуль, то отримуємо одиницю - це найкраще число, зазначила фахівець.

"Це число починань. Воно символізує стрижень, на який ми спираємося. Ми розраховуємо на себе і висловлюємо свій намір. 2 лютого 2022, навіть попри ретро Меркурій, можна загадати бажання. Краще це робити після 13:00 за київським часом і до кінця доби", - порадила фахівець.

читайте такожРетроградний Меркурій 14 січня - 4 лютого: Левам - повернення старих ворогів, а Козерогам - гроші

4 лютого Меркурій розвертається в шостому домі роботи і здоров'я. Якщо ви чекали на роботу або закінчували проект, то нарешті це трапиться. Якщо ви займалися здоров'ям, то отримаєте результати аналізів або підете до лікаря.

Крім того, 4 лютого Сонце з'єднається з Сатурном в сьомому домі стосунків і шлюбу, свідчить гороскоп 2022.

"Сатурн - це як цемент, фундамент, щось міцне. Леви можуть "зацементувати" угоду, обіцянку або якісь стосунки", - розповіла Перл.

15 лютого Меркурій змінює знак і входить в сьомий дом гороскопу. Самотні й вільні Леви обов'язково зустрінуть свою любов, а ті представники знака, які вже у стосуунках, найімовірніше, отримають вигідне партнерство або угоду.

16 лютого - повня у знаку Лева. Дуже сильно її відчують ті Леви, які народилися 20-21 серпня.

"У день повного Місяця може бути якась кульмінація, момент завершення, придбання, ясності. Вам може навіть щось стати зрозуміло у ваших стосунках", - свідчить гороскоп на місяць,

читайте такожГороскоп Таро для Левів на лютий 2022: великий прибуток, нова любов і прозріння

19 лютого Сонце входить у восьмий дом фінансів. Леви отримають хороший прибуток. Вірогідно, гроші прийдуть не у вигляді зарплати. Це можуть бути інвестиції, гроші чоловіка, стипендія, аліменти, допомога від батьків або кредит.

Анжела Перл додала, що весь лютий Венера і Марс, що символізують жіночу та чоловічу енергетику, будуть разом, а це означає, що Леви будуть відкриті до знайомств і романтичних зустрічей. Не виключений службовий роман.

Також у Левів буде все добре зі здоров'ям у лютому.

Уран - планета змін, свободи, прогресу - принесе підвищення по службі Левам, які народилися 3-4 серпня. Ці представники знака можуть змінити напрямок діяльності, піднятися по кар'єрних сходах або поїхати у відрядження за кордон. Згодом зміни в секторі кар'єри принесуть хороший фінансовий дохід, каже гороскоп 2022.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти