Гороскоп на лютий-2023: що чекає на кожного в кар'єрі, фінансах і коханні

1 лютого 2023, 09:18
Лютий обіцяє стати місяцем глибоких романтичних почуттів і таємних фінансових операцій.
Астролог Влад Росс передбачив ключові події лютого 2023 року
Астролог Влад Росс розповів, як у лютому 2023 року йтимуть справи у фінансовій та любовній сферах / Колаж Главред, УНІАН

Лютий 2023 року обіцяє бути досить динамічним, оскільки завершилася ретроградність швидких планет – Меркурія та Марса. Це потішить тих, хто рветься взятися за нові справи, зайнятися новими проєктами і вести активну діяльність, перш за все, це стосується бізнесменів. Разом із тим, у лютому активізуються військові дії в Україні.

Меркурій у Козерозі. Меркурій упершій половині лютого-2023 все ще рухатиметься знаком Козерога. Тому до 11 лютого буде зберігатися час серйозних рішень, планування, важливих переговорів. У цей період люди не будуть схильні витрачати час на дурниці. Це прекрасний період, щоб вчитися, особливо тайм-менеджменту, освоювати дихальні практики, а також медитувати.

Меркурій у Водолії. 11 лютого Меркурій перейде в знак Водолія, створюючи сприятливий період для навчання, спілкування, групових зустрічей, тренінгів, комунікації і зав'язування нових знайомств, особливо дружніх. Меркурій у Водолії завжди надає прекрасні можливості знайти нових друзів. Тому дві другі декади лютого будуть просто прекрасним часом у цьому сенсі.

Водолій у Меркурії відчуває себе досить впевнено, хоч у цьому знаку зодіаку і не має особливих переваг. Однак інтелектуальна діяльність у цей період отримає стрімкий розвиток. Люди приділять більше уваги спілкуванню та обміну ідеями. В цей час можуть з'явитися цікаві та навіть геніальні думки, які не варто ігнорувати. Якщо якась ідея здасться неправдоподібною або занадто сміливою, щоб стати реальністю, не потрібно поспішати її відкидати, а краще записати її – в майбутньому вона стане в пригоді, оскільки Меркурій у Водолії допомагає будувати прекрасні плани і проєкти. Ідеї, що виникли в другій половині місяця, можуть виявитися блискучими, особливо це буде стосуватися різних рішень у техніці.

Взагалі, після 11 лютого буде більше думок про майбутнє, ніж у попередні місяці, коли Меркурій рухався жорстким знаком Козерога. Тому всі ми в лютому-2023 будемо жити вірою в майбутнє. У цей час сприятливо створювати бізнес-проєкти і вибудовувати бізнес-моделі, а також запускати нові тренінги, відкривати нові колективні енергії.

Також після 11 лютого можливі геніальні успіхи України на фронті, особливо якщо наші воєначальники будуть використовувати неординарні підходи. Зокрема, можливий несподіваний прорив оборони противника.

Напружений транзит Меркурія. Поблизу 22 лютого буде напружений транзит Меркурія, який може зламати плани, принісши несподівані події і неприємні новини. Поблизу цього аспекту Меркурія варто з обережністю приймати рішення і спілкуватися з людьми, оскільки результати переговорів можуть мати непередбачувані наслідки.

Путін, як відомо, любить символічні дати, тому 22-24 лютого російські війська знову можуть почати наступ на територію України з усіх боків. Також у цей час можливе посилення ракетних ударів.

Повний Місяць. Повня очікується 5 лютого в знаку Лева. Вона буде вельми стресовою, оскільки Місяць і Сонце опиняться в напруженому трикутнику з Ураном, а Уран – це планета нестандартності й непередбачуваності. Тому події поблизу цієї повні можуть створити складні ситуації, які важко передбачити. Якщо напасти на противника поблизу цього повного місяця, то можна заскочити його зненацька.

Повний місяць часто приносить події, які розкривають справжні мотиви вчинків, відкривають таємниці або виводять назовні те, що було приховано. Цей час буде сприятливим для постановки діагнозу. Тому якщо у вас щось болить, а лікарі ніяк не можуть встановити причину проблеми, поблизу повного місяця є шанс нарешті розібратися, що відбувається. Оперативне втручання відразу після повного місяця також може допомогти розкрити суть хвороби і намітити шлях її лікування.

Якщо в попередні кілька тижнів ви старанно працювали над своїми цілями і завданнями, в лютому прийде час показати результат. Однак результат може виявитися зовсім не таким, як ви припускали спочатку. Все може раптово змінюватися, фактор несподіванки буде дуже сильним.

Позитивний зв'язок повні з Марсом свідчить про те, що в лютому продовжиться рух уперед, незважаючи на складності й несподівані перешкоди. А в першій декаді лютого дійсно велика ймовірність зіткнутися з проблемами, але пізніше їх вдасться подолати.

Все-таки поблизу 5 лютого варто запастися терпінням і бути готовим до несподіваних поворотів долі. 4-6 лютого буде велика небезпека ДТП і нещасних випадків у дорозі. Поблизу цього повного Місяця варто діяти вдумливо, не роблячи різких рухів без серйозних на те причин. Потрібно ретельно продумувати всі свої плани і проєкти.

Ділова активність

Марс у лютому 2023 року буде активно набирати швидкість, тому проєкти, які в грудні та січні гальмувалися й зустрічали перешкоди на своєму шляху, тепер будуть швидше розвиватися.

Весь місяць Марс буде рухатися знаком Близнюків, тому інтелектуальна сфера буде відігравати важливу роль.

До речі, Марс у Близнюках – це один із показників того, що Україні буде постачатися різноманітна колісна і гусенична техніка. До того ж, Близнюки – це знак Повітря, тому це також може свідчити про те, що нашій країні будуть поставлені винищувачі F-16. Плюс Меркурій у Водолії, тобто два знаки повітряної стихії, тому поставки літаків Україні прямо напрошуються.

У лютому-2023 буде дуже багато розмов, переговорів, угод. Путін у лютому раптом може сказати, що виконані всі цілі "СВО", і несподівано ухвалити рішення про закінчення війни. Він – боягуз, і він прекрасно знає, що тільки-но Україна почне отримувати літаки, Росія програє війну. Але якщо ж він абсолютно божевільний, то в лютому знову почне наступати на Україну.

Марс увійшов у Близнюки влітку минулого року, а в лютому 2023 року можливі повторні ситуації, обговорення того, що вже пройдено, а також відбудеться розв'язка тієї ситуації, яка почалася минулого літа.

У лютому-2023 можна починати нові проєкти і справи з урахуванням попереднього досвіду. Якщо у вас до якоїсь справи дійсно лежить душа, потрібно і далі проявляти наполегливість. Добре планувати справи, які пов'язані з інтелектуальною діяльністю, роботою з людьми, навчанням, потоками інформації та поїздками. 10-11 лютого сприятливо починати вивчати іноземні мови.

Марс у Близнюках не дуже сприяє довгостроковим проєктам, тому краще, якщо нова справа не буде довгостроковою. Наприклад, якщо ви починаєте нове навчання, краще, щоб воно не тривало місяцями. Формат марафону цього місяця несприятливий. Тренінги, курси підвищення кваліфікації – все це може бути блискучим саме в лютому.

Близько 5 лютого буде надзвичайно напружений аспект між Венерою та Марсом. У цей час можна посваритися. Тому 3-6 лютого краще відкласти всі зустрічі, перш за все, романтичні, інакше можна посваритися. Краще в цей час не ходити ні в ресторани, ні в кафе і ні з ким не зустрічатися.

Також поблизу цього транзиту потрібно з обережністю підходити до будь-яких фінансових справ – можливі непорозуміння і конфлікти, люди будуть насилу розуміти один одного. Не дуже вдалий час для рекламних кампаній і піару, зокрема, для їхнього початку.

Гроші

Більшу частину лютого 2023-го Венера, планета грошей, рухатиметься знаком Риб, тому збільшиться тяжіння до таємних фінансових операцій і спекуляцій, а, з іншого боку, посилиться інтуїція у фінансових справах.

Цього місяця розкриються таємні джерела доходів корупціонерів, тому такі історії і скандали будуть постійно на слуху. Масові чистки корупціонерів продовжаться і в лютому.

У лютому слід бути обережніше, оскільки емоції в деяких випадках можуть зашкодити правильно поводитися з грошима. У цей період можуть з'явитися неофіційні доходи, а також доходи з таємних джерел. Краще не афішувати свої надходження в першій декаді лютого, а спокійно робити свою справу, надмірно не занурюючись в емоції. Також можна отримати непогані доходи від творчих занять. Однак, якщо ваші доходи перевершать ваші очікування, не поскупіться віддати частину грошей на благодійність і українську армію.

4-6 лютого краще не проводити ніяких складних маніпуляцій із грошима, не ризикувати, не майнити біткоїни, інакше є ризик бути обікраденим.

Після 20 лютого Венера перейде в знак Овна, тому будуть виникати ситуації, коли кортітиме піддатися імпульсивним бажанням в тому, що стосується фінансів. Тому великі покупки 20-28 лютого краще не робити. Можете купити будинок, дачу, машину, а потім пошкодувати про це.

На Венері в Овні буде складно змусити себе економити, тому тим, хто любить тринькати гроші або є шопоголіком, у цей період слід бути особливо уважними і не піддаватися миттєвим бажанням, роблячи покупки прагматично і вдумливо.

Зате в цей період буде більше шансів показувати свої таланти, навички і бути сміливішим у тому, що стосується заробітку.

Лютий буде сприятливим для вивчення фінансової грамотності та відвідування банків. Добре записатися на курси інвестування, піти вчитися на брокера, фінансиста, економіста. Місяць вдалий для бухгалтерів.

З іншого боку, в останній місяць зими можливі складнощі з накопиченням, особливо в останній декаді.

До речі, біткоїн в останній декаді лютого може подорожчати.

Кохання і відносини

У любовних відносинах у лютому 2023 року буде багато романтики, а почуття будуть глибокими, оскільки планета любові Венера буде перебувати в знаку своєї екзальтації – в Рибах. Це створить ідеальну атмосферу для романтичних відносин і нових знайомств, особливо поблизу 14 лютого. Венера йтиме знаком Риб до 20 лютого. Тому ідеальний час, щоб із кимось познайомитися перед Днем закоханих.

До 20 лютого люди будуть схильні до закоханості й відкриті для знайомств. Навіть якщо в планах немає нових стосунків, не виключені несподіванки і сюрпризи. Душа в цей період буде вимагати романтики, тому не варто чинити опір, якщо захочеться зробити подарунок людині, яка вам симпатична. Емоції в цей період можуть взяти верх над розумом, що може бути і плюсом, і мінусом.

Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то це буде прекрасний час, щоб зізнатися в своїх почуттях, освідчитися ближче до 14 лютого, приділити коханим більше уваги і провести приємні романтичні хвилини.

До того ж цього року 14 лютого випаде на період перебування Венери в знаку Риб, тому зізнань у коханні в цей день буде багато, і вони будуть дуже приємними і позитивними.

Втім, завжди важливо зберігати здоровий глузд і не втрачати голову, а це нелегко зробити при Венері в Рибах. Якщо почуття візьмуть гору над розумом, то, ймовірно, згодом про це доведеться пошкодувати.

Якщо ви доросла і самодостатня людина, яка не схильна до залежності, цей період принесе вам позитивні події. Якщо ж у вас є бажання розчинитися в партнері, і ви схильні піддатися залежності у стосунках, можна прогнозувати розчарування.

15 лютого планета тілесної любові Венера поєднається з планетою вищої любові і духовності Нептуном. Вінчання в церкві в цей день буде просто блискучим рішенням. У цей день будуть укладатися божественні шлюби, а душі будуть поєднуватися на небесах. Це найкращий день для того, щоб бог поєднав серця.

Для творчих людей цей транзит стане чудовим періодом для реалізації своїх фантазій і задумів. У цей час сприятливо випускати альбоми, відкривати картинну галерею, виставляти щось новеньке в Instagram або YouTube. 14-16 лютого може народитися великий хіт, здатний набрати багато мільйонів переглядів.

З 20 лютого до 17 березня Венера буде в знаку свого вигнання – в Овні. В цей час відносини можуть зав'язуватися дуже швидко, але, найімовірніше, будуть недовговічними. Тому знайомитися в інтернеті після 20 лютого не варто.

Поїздки та подорожі

Для поїздок у лютому складуться більш комфортні умови, ніж у січні. Тому якщо ви планували подорож, і у вас є можливість виїхати за кордон, можна сміливо вирушати в дорогу. Сприятливо відвідати острови: Балі, Маврикій, Сейшели або Мальдіви.

11 лютого Меркурій буде досить слабким, тому в цей день вирушати в дорогу не варто. У цей день можливі несподівані неприємні ситуації в дорозі. А хто полетить на літаку 11 лютого, може не долетіти.

22 лютого Меркурій буде в напруженому аспекті з Ураном, тому 21-23 лютого – найбільш травмонебезпечний і катастрофічний період.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на море, океан, тобто до водойми – 2-4, 14, 19-20 лютого;
  • у санаторій – 2-4, 14 лютого;
  • у гори – 16-17 лютого;
  • близькі подорожі, в село або на дачу – 1, 27-28 лютого;
  • у театри, на атракціони та огляд міст – 4-6, 9-11, 24-26 лютого;
  • на тренінги та семінари – 6, 9-10, 14-15, 17-19, 22 лютого;
  • ділові поїздки у фінансових справах – 7-9, 16-17 лютого.

Найнесприятливіші дні для поїздок – 5, 12, 13, 21 лютого.

***

У лютому-2023 рекомендується: починати короткострокові проєкти; починати нове навчання, перш за все, фінансове; брати участь в проєктах, які пов'язані з інформаційним бізнесом або транспортом; в середині місяця сприятливо скласти іспити в автошколі або зайнятися водінням; брати участь у спільних проєктах, залучати нових клієнтів до свого бізнесу; шукати нову роботу, в тому числі тимчасову, навіть за кордоном.

У лютому 2023 року не рекомендується: починати довготривалі проєкти, будівництво; афішувати свої доходи і витрати; робити різкі рухи і кардинально щось змінювати, не обдумавши подальші кроки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти