Гороскоп на лютий 2023 для Водоліїв: що принесе останній місяць зими

1 лютого 2023, 05:30
Одна глава життя закриється, прийшов час відкривати нову. Хтось піде з життя Водоліїв, але натомість з'являться нові люди, свідчить гороскоп 2023.
Гороскоп
У повню Водолії дізнаються про себе щось нове, свідчить гороскоп на лютий / ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, повня 5 лютого принесе Водоліям завершення - одна глава вашого життя закриється, час відкривати нову. Хтось піде з вашого життя, але натомість з'являться нові люди.

Крім того, повня для Водоліїв ще буде як дзеркало. Ви проявите якісь риси характеру, про які навіть не знали. Можливо станеться конфлікт з кимось, і ваша реакція покаже, хто ви є насправді.

З 12 лютого Водолії фонтануватимуть ідеями, більше говорититимуть, писатимуть, пояснюватимуть. Ви проявите себе, і це відіб'ється на кар'єрі.

Водолії візьмуть на себе більше відповідальності за дітей, батьків, за сім'ю. Нові зобов'язання можуть виникнути в результаті підвищення на роботі, укладення шлюбу, народження дитини. Особливо сильно це відчують Водолії, які народилися з 15 по 17 лютого.

Багатьом Водоліям творчих професій вдасться знайти хорошу роботу в лютому. Також будуть високі доходи, каже гороскоп.

"Водолії зможуть показати свої таланти і заробляти на них", - зазначила астролог і додала, що буде шанс підняти свою самооцінку і стати більш впевненими в собі.

У лютому на представників знака чекають зустрічі та побачення. На вас чекає цукерково-букетний період. Якщо ви вже в парі, то почнеться романтичний період, другий медовий місяць.

27-28 лютого і 1-2 березня чекайте на подарунки долі. Відбудеться дуже важлива зустріч, знайомство з дуже цікавою людиною, поїздка за кордон. В цілому, місяць завершиться чимось дуже приємним.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти