Гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків: хто стане щасливчиком, а хто головним лузером місяця

2 лютого 2023, 06:40
Близнюкам в останній місяць зими буде дуже несолодко, а от на Козерога чекає неймовірна удача.
Астролог Влад Росс розповів, що чекає на кожен із знаків зодіаку в лютому-2023
Астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий 2023 року для всіх знаків і назвав головного щасливчика місяця / Главред

Лютий 2023 року буде дуже насиченим і активним місяцем. Астрологічну погоду в цей період визначать Меркурій та Марс, ретроградність яких залишиться позаду. Всі процеси, які раніше були призупинені або рухалися дуже повільно, зустрічаючи масу перешкод на своєму шляху, нарешті почнуть динамічний хід. Також можна буде взятися за нові справи і проєкти – лютий буде сприятливим для активної діяльності.

Крім того, лютий стане вельми романтичним періодом, коли почуття будуть глибокі, а в стосунках все складатиметься прекрасно. Це буде пов'язано з тим, що планета любові Венера опиниться в своїй обителі – в знаку Риб.

Останній місяць зими обіцяє бути особливо вдалим для чотирьох знаків зодіаку, яким важливо буде мудро скористатися прихильністю долі в цей період. Разом із тим, іншим чотирьом знакам потрібно готуватися до не найприємніших подій у лютому.

Нейтральним лютий 2023 року буде для наступних знаків:

Лев

Лютий 2023 року здасться Льву більш-менш спокійним місяцем.

Одна голова добре, а дві – краще, або, як каже Лев, одна грива добре, а дві – краще. Саме такої стратегії представникам цього знака зодіаку необхідно дотримуватися в лютому. Леву потрібно покладатися на підтримку близьких і партнерів, із вдячністю приймати їхні поради. Цього місяця Лев буде на підйомі, тому у нього може виникнути відчуття, що йому море по коліно, але воно буде оманливим. Зірки попереджають: царювати одноосібно зараз навряд чи вийде.

Кар'єра. На початку лютого Лев буде на підйомі. Йому слід намагатися не брати участь у службових інтригах, спокійно реагувати на критику і не піддаватися на провокації. В середині місяця космічний негатив зійде нанівець, і Лев зможе вдало попрацювати в команді і навіть очолити цікавий проєкт.

Останній тиждень лютого виявиться найбільш вдалим у фінансовому плані. Деякі Леви наприкінці місяця знайдуть своє покликання. А от у першій половині лютого фінансова сторона життя Лева буде не надто продуктивною. В цей час потрібно постаратися не брати гроші в борг, але, якщо це станеться, необхідно якомога швидше повернути все. Також Леву слід обмежити витрати на розваги і різні заходи. У другій половині місяця слід уважно ставитися до будь-яких фінансових документів – не виключені помилки і втрати.

Особисте життя. У лютому-2023 Леву не варто заводити серйозні розмови і з'ясовувати стосунки з коханими. Краще присвятити цей час спільному дозвіллю: походам у кіно, приємним розмовам, спогадам про щасливі моменти життя. В середині місяця можна буде відкрито обговорювати всі важливі міжособистісні питання, в тому числі пов'язані з сімейним бюджетом. Є всі шанси порозумітися, залагодити розбіжності і прийти до компромісу у важливих питаннях.

Кінець місяця краще присвятити спілкуванню з родичами і друзями, а також ні в якому разі не слухати недоброзичливців. Леву потрібно вчитися довіряти партнеру і не сумніватися в його відданості та порядності.

У вільних представників знака наприкінці місяця з'явиться шанс на перспективне знайомство з багатим майбутнім чоловіком.

Здоров'я. Леву в лютому не варто переоцінювати свої можливості. Потрібно берегти серце, не перенапружуватися і не займатися важкою атлетикою, інакше можна перестаратися і вивихнути кисті рук, тому заняття зі штангою не надто сприятливі цього місяця. Весь місяць, особливо в першій половині, буде висока небезпека травм. У зоні особливого ризику руки, ноги, суглоби і зв'язки на руках. Крім того, підвищеної уваги в лютому потребуватиме жіноче здоров'я, тому жінкам-Левам потрібно обов'язково звернутися до гінеколога, навіть якщо нічого не турбує. Фізичні навантаження в лютому повинні бути дуже помірними.

Скорпіон

Скорпіону в лютому-2023 буде ні холодно, ні жарко. Найправильнішою позицією в цей період буде рішення зробити паузу в гонитві за щастям і успіхом. Найголовніше – налагодити стосунки в родині. Деяким родичам буде необхідна допомога Скорпіона, і його турбота буде оцінена належним чином.

Кар'єра. Всі думки Скорпіона в лютому будуть про сім'ю і сімейні проблеми, а в такий період особливо кар'єру не побудуєш. Тому організовувати щось або починати бізнес-проєкт не варто в лютому – краще перенести цю затію на інший місяць.

Але якщо Скорпіон не хоче втратити роботу і не збирається брати відпустку в лютому, доведеться приділити час і своїм професійним обов'язкам. При цьому потрібно остерігатися конфліктів із колегами, особливо з чоловіками, не затівати сварок і суперечок, не намагатися переконувати інших у своїй правоті.

Друга половина місяця виявиться досить спокійною. Не варто відкладати справи в довгий ящик, а вирішувати завдання по мірі надходження – тоді проблеми не виникнуть.

Скорпіону в лютому потрібно відмовитися від участі у фінансових авантюрах. Несприятливо в цьому місяці міняти роботу. Потрібно в усьому слідувати букві закону. Не варто робити великі покупки, укладати угоди з нерухомістю, підписувати фінансові документи, оформляти кредити, позичати. Також не варто здійснювати жодних операцій із цінними паперами і криптовалютами.

Особисте життя. У лютому Скорпіону захочеться бути в центрі уваги, фліртувати і навіть пускатися в любовні авантюри. Можливо, йому і потрібно розслабитися, але втрачати голову точно не варто. Не варто приймати залицяння людини з не дуже хорошою славою. Жінкам-Скорпіонам потрібно бути обережнішими, щоб не стати жертвою Жигало або людини, яка, завоювавши даму, сховається за горизонтом з усіма грошима, що вивудить у неї.

Якщо у сімейних Скорпіонів виникнуть проблеми в особистому житті, то їм буде важливо подивитися на ситуацію збоку. Можливо, тоді помилки другої половинки здадуться не такими вже й значними. Потрібно зробити над собою зусилля і спробувати пробачити образи – після цього стосунки помітно покращаться. Не зайвим буде разом сходити до психолога або астролога.

Наприкінці місяця Скорпіон може зіткнутися з нерозумінням батьків або інших родичів, які будуть намагатися нав'язати свою думку. До цього потрібно поставитися спокійно, стоячи на своєму.

Здоров'я. Піднесений настрій і гарне самопочуття стануть супутниками Скорпіона в лютому. Він зможе перемогти будь-яку хворобу. Однак може зрости потреба в задоволеннях, тому потрібно намагатися дотримуватися золотої середини, інакше нерозсудливою поведінкою можна буде спровокувати загострення якогось хронічного захворювання. Слабке місце Скорпіона – жовчний міхур і сечостатева система. В середині місяця Скорпіон може зіткнутися з нетривалими проблемами в області шиї і спини, тому незайвим буде звернутися до масажиста, розтиратися маслами або мазями – все це дозволить повернути відчуття комфорту. Наприкінці місяця також може бути вразливою дихальна система.

Водолій

Для Водолія лютий 2023 року буде нормальним періодом. Місяць буде сприятливим для великих справ, крутих поворотів і проривів у роботі над різноманітними проєктами.

Кар'єра. Щоб усе було зроблено в найкращому вигляді, Водолію слід працювати самостійно, бажано навіть сидіти одному в кабінеті. Краще відмовитися від помічників і порадників. Це справить враження, плюс ніхто не зможе зазіхати на заслужені лаври Водолія.

Лютий не буде особливо сприяти кар'єрному просуванню. Новий стан речей буде нестійким, тому потрібно перетрушувати своє оточення, а погоджуватися на запропоновану посаду краще із застереженнями.

Матеріальна сторона буде під пильним контролем Водолія, тому ніяких неприємних сюрпризів у цій сфері не передбачається.

Особисте життя. У лютому в сфері кохання у Водолія очікується певне затишшя. У нього буде маса інших справ, тому новим знайомствам навряд чи вийде приділяти час і увагу.

Якщо ж у Водолія вже є друга половина, то їхні стосунки в лютому будуть розвиватися, причому у вельми романтичному ключі. День Святого Валентина кине відблиск на весь місяць.

Водолію цього місяця потрібно намагатися поводитися м'якше і ласкавіше з членами сім'ї. Він буде схильним до спонтанної грубості та різкості, може сказати щось, а потім забути, але близькі не тільки сприймуть гострі зауваження на свій рахунок, але й розцінять їх як справжнє ставлення Водолія до них. Тому краще бути м'якшим, особливо в телефонних розмовах.

Проте атмосфера вдома у Водолія в лютому покращиться, а гострі розмови приведуть лише до позитиву. Милі лаються – тільки тішаться.

На Водолія може чекати приїзд названих гостей. Можливо, вони і попередять про приїзд, але буквально напередодні.

Здоров'я. Водолію в лютому-2023 потрібно бути в повній бойовій готовності, адже є небезпека нервових зривів. Сприятливі пластичні операції і косметологічні процедури – все це пройде на ура. У можливих неприємностях може бути винним сам Водолій. Можна йти, посковзнутися, впасти, прокинутися – гіпс. Потрібно остерігатися серцевої недостатності і не перенапружуватися в спортзалі.

У лютому Водолій може дозволити собі демонстративну поведінку і хороший костюм. Сприятливо купувати одяг, особливо за зниженими цінами.

Підвищена емоційність і готовність виконувати роль жертви, особливо психологічної, можуть бути згубними для Водолія. Тому краще спробувати підвищити свій психологічний тонус. В результаті Водолій зрозуміє, що скільки і чого б не відбувалося, найжахливіше пройшло повз нього. В результаті все буде добре, і всі переживання виявляться марними.

Риби

Лютий 2023 року для Риб стане рівним місяцем. Цього місяця їм варто частіше прислухатися до своєї пророчої інтуїції, а хтось із них навіть може стати ясновидцем, оскільки Венера поєднається з Нептуном 15 лютого – це просто блискуче розташування планет для цього знака зодіаку. Рішення, особливо щодо фінансів, у цей час потрібно ухвалювати швидко, навіть блискавично. Риби в лютому відчують смак фінансового успіху.

Родичі будуть добрими в лютому і готовими віддати Рибам останню сорочку.

Кар'єра. На роботі багато що залежатиме від колективу, в якому працюють Риби. На шляху Риб, яким доводиться плисти проти течії, можливі деякі складнощі, хоча безнадійним становище не назвеш. Щоб домогтися професійного успіху, цього місяця доведеться працювати з подвоєною або потроєною силою, доведеться максимально використовувати свої досвід, зв'язки і знання.

Потрібно намагатися не витрачати багато часу на шопінг. Корисні і потрібні придбання очікують на Риб наступного місяця.

Особисте життя. Рибам лютий не принесе ніяких прикрощів в особистому житті. Він подарує тільки гармонію і насолоду. Рибам рекомендується вирушити у весільну закордонну подорож, повінчатися або побратися поблизу 15 лютого.

Цей місяць може виявитися багатообіцяючим для одиноких Риб – вони зустрінуть близьку людину. Корисним виявиться спілкування з дітьми і людьми, які не втратили наївність і віру в диво. Саме вони безкорисливо підтримають Риб.

Здоров'я. Самопочуття Риб у лютому буде залежати від їхнього погляду на життя. Якщо вони зможуть активно працювати, то будуть у хорошій формі. Однак, втративши можливість проявити себе, якщо Риби впадуть в маніловщину, лінь, млявість, аморфність, апатію, стануть надмірно віддаватися задоволенням, вони швидко виснажать свої сили, і тоді все це призведе їх до глибокої депресії.

Невдахи лютого 2023 року:

Овен

Лютий 2023 року для Овна пройде під знаком "мінус", це буде непростий місяць. Незважаючи на оптимізм і творчий настрій Овна, можуть бути дійсно складні ситуації. З іншого боку, друзі та однодумці при переході Меркурія в Водолія, тобто в другій половині місяця, нададуть йому суттєву підтримку. Тому – не май сто рублів, а май сто друзів.

Кар'єра. На Овна в лютому може чекати безліч проєктів, він може піти абсолютно новим і неординарним шляхом. У нього з'явиться абсолютно новий енергетичний потенціал або новий бізнес. У будь-якому випадку, незважаючи на те, що все буде даватися складно, Овен зуміє зробити марш-кидок.

В останній декаді лютого Овну випаде хороший шанс підкоригувати стосунки з кимось, і цей шанс не варто упускати. Можна буде помиритися з близькими і друзями, з ким раніше через норовливу вдачу Овен посварився. В останній декаді місяця Венера увійде в знак Овна, тому представників знака може потягнути на кохання, фінансові домовленості, дипломатію в плані ділових партнерств. Тоді плоди творчості і просто заслуги Овна дозволять йому погрітися в променях слави.

У лютому Овен також може з успіхом зайнятися завершенням старих справ, наприклад, оформленням документів, квартирами, переїздами. Він може вирішити ті питання, які давно вимагали уваги, головне – не полінуватися поставити перед собою чітку мету.

11-16 лютого – не найкращий час для великих покупок і вигідного вкладення грошей. Овна в цей час можуть обдурити і пограбувати. Також потрібно намагатися не позичати, оскільки можуть виникнути проблеми з поверненням цих грошей. У цей період варто бути уважнішими до нових знайомств і остерігатися крадіжок.

Якщо Овен збирається запропонувати начальству новий проєкт, особливо короткостроковий, то найкраще зробити це 20-23 лютого. Його не тільки не виженуть із роботи за, здавалося б, дурні ідеї, але ще й запропонують посаду, про яку Овен так довго мріяв.

Особисте життя. Особисте життя Овна в першій декаді лютого буде не надто безхмарним. Можливі зради і таємні зустрічі обранця. З іншого боку, Овен і сам може захопитися таємним романом. Можливо, все це проллє світло на справжнє ставлення чоловіка або дружини Овна, про що він не здогадувався. Слід постаратися бути уважнішим, і тоді Овен не пройде повз свого щастя.

До Дня закоханих Овну слід проявити свою неординарність, на яку він здатний, зробити сюрприз близьким і рідним. Любовні вишукування Овна вразять його обраницю або обранця, особливо заповзятливими в цьому виявляться дівчата і жінки. Хоча багато чоловіків-Овнів, незважаючи на свою зайнятість, також не втратять нагоду здивувати і порадувати свою другу половинку. Не потрібно соромитися проявляти себе в коханні.

У побутовому сенсі все буде набагато прозаїчніше, але в силах Овна змінити і це. Головне – сильно не ризикувати. Творчий підхід до справ допоможе Овну багато чого виправити.

В останній декаді лютого можуть спливти старі проблеми у стосунках із дітьми та рідними. Вирішувати потрібно все швидко і без зайвих емоцій, щоб не посваритися з найближчими людьми і навіть сусідами. Тоді Овен не тільки позбудеться вантажу неприємностей, але і підвищить свій рейтинг.

Здоров'я. Здоров'я Овна в лютому буде дещо вразливим, особливо ймовірне загострення легеневих захворювань. Необхідно розумно чергувати роботу і відпочинок, оскільки фізична втома може викликати головні болі і вплинути на роботу шлунково-кишкового тракту, який у Овна буде слабким місцем цього місяця. Інфекційні та вірусні захворювання, грип і коронавірус теж можуть скосити Овна, щоб уникнути цього, представникам знака необхідно менше бувати в людних місцях і носити маску.

Телець

Лютий-2023 навряд чи потішить Тельця. Незважаючи на те, що він буде цілеспрямованим і тверезим у своїх підходах цього місяця, йому потрібно одразу налаштовуватися на те, що є, а не на те, чого хотілося б. Тельцю необхідно задовольнятися тим, що є: робота, гроші, стосунки тощо, не замахуючись у лютому на щось екстраординарне. Якщо нікому водити дитину до спецшколи або собаку до ветклініки, краще пошукати хороший заклад поблизу.

У лютому на шляху у Тельця виникатиме більше перешкод. Це терплячий знак зодіаку, але цього місяця хтось зуміє розлютити його "червоною ганчіркою", і, якщо так станеться, то Телець може все змести на своєму шляху. Тому Телець може різко переінакшувати і перевертати ситуацію в складному для нього місяці.

Чого слід уникати Тельцю в лютому-2023, так це спокою. Так, така обстановка буде для нього більш комфортною, але хто сказав, що вона стане двигуном прогресу Тельця? Швидше, навпаки.

Цього місяця Тельцю слід бути обережнішим у дорозі, оскільки можливі ДТП, або ж він сам може стати винуватцем аварії. Також Тельцю в лютому краще не виїжджати за кордон – можливі критичні ситуації в поїздках.

Кар'єра. У лютому-2023 у Тельця можуть визріти якісь проміжні ситуації. Якщо потрібно обговорити важливе питання, то це потрібно робити тільки з тими людьми, які можуть ухвалювати рішення і відповідати за сказане. Потім, після розмови, начальник перенаправить Тельця до підлеглого, щоб він із ним усе обговорив більш детально. Така схема влаштує всіх. Але якщо Телець піде безпосередньо до цього підлеглого, розмова закінчиться нічим. Крім того, вирушаючи на зустріч, слід ретельно підготуватися, тим більше, якщо це будуть переговори з метою працевлаштування. Важливо, щоб Телець був компетентним, а не просто самовпевненим.

Вдало для Тельця вирішаться тільки ті фінансові питання, які йдуть зі знаком "мінус": на пільгу він може розраховувати, а на премію – навряд чи. У лютому йому буде складно задовольнити занадто великі апетити і заробити зайву копійку.

Особисте життя. Тельця в лютому будуть турбувати батьки, бабусі і дідусі, а також другі половинки. Важливо буде проявити щиру емпатію і допомогти їм. В цей час у близьких Тельця можуть загостритися хвороби, вони можуть задумати переїзд, а, може, вони просто вирішать повиховувати Тельця, але зроблено це буде аж ніяк не в м'якій ненав'язливій формі. Можливі сімейні протистояння. Єдиний спосіб для Тельця перенести це з найменшими втратами – стійко триматися, особливо не реагуючи на те, що відбувається, і роблячи те, що від Тельця вимагається, а все інше пропускаючи повз вуха.

Здоров'я. Найбільше проблем для Тельця може створити в лютому стан шкіри. Можуть з'явитися прищі, нариви, дерматологічні проблеми. Тельцю важливо займатися сексом тільки з презервативом. Рани в цей час будуть загоюватися не найкращим чином, тому не варто вирушати ні на які радикальні косметологічні процедури, міняти засоби по догляду за обличчям, намагатися позбутися того, що не влаштовує. Краще використовувати відвари трав, наприклад, звіробою, який має в'яжучі та дезінфікуючі властивості. Такі засоби повільно, але приведуть шкіру до ладу.

Близнюки

Для Близнюків лютий-2023 також пройде під знаком "мінус". Марс, планета нещастя, все ще буде рухатися по їхньому знаку, тому можливі ДТП, нещасні випадки, конфлікти, складні ситуації. Доля може ламатися в цей час.

Зірки радять Близнюкам більше спілкуватися, зустрічатися з друзями, знайомитися з цікавими людьми, в тому числі і в інтернеті, вивчати іноземні мови, а головне – не напружуватися. Хоч турбот і багато, але навряд чи в цьому місяці вдасться зрушити проблеми з мертвої точки, тому краще навіть не намагатися, а просто насолоджуватися маленькими радощами життя.

Кар'єра. Лютий – не найкращий період для штурму службових сходів Близнюками. Навпаки, все може просто обрушитися. Близнюків можуть або понизити на посаді, або звільнити. Тому слід бути терплячішими і не проявляти нервозність.

Більшості представникам знака буде нелегко вписатися в робочий ритм, виконувати повсякденні справи, спокійно реагувати на зауваження начальства.

Для власного бізнесу час також не особливо вдалий – можна прогоріти. Ризикувати не варто – прогорите. Краще зберегти те, що є, не ставлячи поки що перед собою нових цілей. Цього місяця ймовірні конфлікти з керівництвом, партнерами, колегами, владою, а також може нагрянути податкова інспекція.

У сенсі фінансів лютий для Близнюків буде складним і неоднозначним періодом. Не варто нести гроші в банк і здійснювати великі покупки. Краще створити подушку безпеки вдома, у власному сейфі або скриньці.

Схоже, Близнюки стануть найбільшим лузером місяця.

Особисте життя. А от особисте життя Близнюків у лютому-2023 може скластися несподівано сприятливо. Вони можуть зустріти другу половину в дорозі. Наприклад, Близнюки можуть вирушити в поїздку, потрапити в ДТП – і все, весілля і кохання. Сприятливими будуть зустрічі в дорозі, в подорожах, відрядженнях, а також знайомства в інтернеті. Якщо обираєте варіант з інтернетом, то не особливо розраховуйте на сайти знайомств – набагато більша ймовірність знайти свою людину на тематичних форумах, де спілкуються люди зі спільними інтересами. Не факт, що одразу ж спалахне бурхливий роман, але дружба може стати початком більш близьких стосунків.

Близнюки, що мають пару, в лютому не застраховані від випадкових стосунків і любовних інтрижок. Сімейним Близнюкам бажано проводити більше часу разом зі своєю другою половиною, але не наодинці один з одним – краще запрошувати друзів або родичів, тоді не буде складних ситуацій між подружжям. Спільні яскраві враження підуть на користь. А от у чотирьох стінах Близнюки ризикують посваритися з коханою людиною через найменші дрібниці, як це траплялося у багатьох під час епідемії коронавірусу і карантину.

Здоров'я. Емоційний стан Близнюків буде не повністю стабільним. Слід намагатися уникати стресів. А якщо доведеться зіткнутися з неприємностями, потрібно поставитися до них з властивою Близнюкам легкістю. Серйозні медичні втручання, наприклад, планові операції, в перший тиждень місяця не рекомендуються. Взагалі, в лютому Близнюкам не можна ігнорувати тривожні сигнали організму, проте зациклюватися на улюблених болячках теж не варто. Якщо Близнюків щось турбує, потрібно одразу звертатися до лікаря, при цьому не впадаючи в постійний хворобливий стан. Потрібно продовжувати вести активний спосіб життя і регулярно вирушати на пробіжки. Наприкінці місяця Близнюки відчують себе набагато бадьоріше, і це буде сприятливий час, аби відновити заняття спортом, поекспериментувати з іміджем і зовнішністю.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Рак

Для Рака лютий 2023-го буде несприятливим періодом. Щоб не загрузнути в рутині лютого-2023, Раку потрібно постаратися урізноманітнити свій побут: зробити перестановку вдома, записатися на курси, експериментувати. Це досить суперечливий місяць для Рака, тому потрібно намагатися не форсувати події у жодній зі сфер життя. Потрібно бути обережним і завбачливим, і тоді ні про що не доведеться шкодувати.

Кар'єра. У першій половині лютого на роботі у Рака збільшиться ймовірність конфліктів і необдуманих рішень, які можуть привести до серйозних неприємностей. Але попереджений – озброєний. Потрібно намагатися на початку місяця не піддаватися на провокації, в тому числі власного внутрішнього голосу. Інтуїції зараз теж не варто довіряти. Нікому не варто розповідати про свої плани і наміри. Також не можна вплутуватися в авантюри.

Друга половина місяця виявиться більш спокійною, але потрібно, як і раніше, пильнувати. У цей період з'явиться шанс виправити давні помилки і зробити правильні висновки.

Кінець місяця подарує Раку можливість знайти справу до душі, може прийти невідворотна фінансова підтримка.

Раку необхідно проявляти обережність під час поїздок і подорожей, інакше його можуть обікрасти. Рак може позбутися всього: гаманця, документів, банківських карт. Також є ризик повірити комусь і позичити гроші, які йому не повернуть.

Особисте життя. Рак у лютому стане більш чуттєвим і сексуальним, що допоможе залучити представників протилежної статі. Сімейним Ракам ризикувати не варто, тому чари краще направити на свого партнера – стосунки стануть більш міцними і гармонійними. Цього місяця зірки радять Раку не згадувати старих образ (хоча це найобразливіший знак зодіаку) і не з'ясовувати стосунки, інакше можна серйозно посваритися через дрібниці. Можна посваритися на все життя, навіть якщо вже відсвяткували срібне або золоте весілля.

Вільні Раки в лютому можуть захопитися людиною, яка не захоче афішувати стосунки. Тож на представників знака чекає таємна любов і пристрасть. Можливо, ця людина виявиться не вільною або публічною.

Здоров'я. У лютому здоров'я Рака буде нормальним, він буде в дуже хорошій формі. Але надто інтенсивний ритм життя може відбитися і на самопочутті. Тому потрібно уникати стресів, перевтоми, не перенапружуватися на спортивних майданчиках, в залі, не спілкуватися з токсичними людьми. Організм протягом місяця слід підтримувати вітамінами, особливо А і D, а також мікроелементами, які містяться в печінці тріски.

Щасливчики лютого-2023:

Діва

Лютий-2023 для Діви буде хорошим і продуктивним місяцем, коли не з'явиться ні найменшого приводу для засмучення. Діві варто закликати на допомогу передбачливість, аналітичний розум і не розповідати про свої плани, адже щастя і успіх багато в чому залежать від вчинків і думок Діви – вона сама себе може програмувати на удачу та успіх.

Кар'єра. У професійній діяльності в лютому Діві не варто ставити перед собою занадто глобальні цілі, але фінансове просування їй все одно буде забезпечене. Головне завдання – виконувати в цей період взяті на себе зобов'язання. Навіть якщо Діві вдасться зробити трудовий подвиг, найімовірніше, він буде не таким яскравим, як їй би хотілося. Тому не потрібно витрачати даремно сили та час.

Друга половина місяця обіцяє бути більш позитивною і спокійною. Діва зуміє вирішити поточні завдання, виправити давні помилки і прорахунки, особливо це стосується бухгалтерів.

Справжній успіх можливий лише наприкінці місяця, коли на Діву може чекати ріг достатку. Успіх у фінансових питаннях у цей час буде залежати від комунікації з замовниками і партнерами.

У першій половині місяця Діві важливо намагатися уникати конфліктів, адже саме вони можуть призвести до затримок із виплатами. А наприкінці місяця все буде добре.

Особисте життя. Лютий не дуже надихає на прогулянки під Місяцем і романтичні зізнання, та й Діва – досить прагматичний знак зодіаку, а Венера буде в романтичних Рибах. Тому вільним Дівам рекомендується більше зосередитися на собі. Місяць підходить для самоаналізу, роботи з психологом і астрологом, спілкування з друзями і родичами. Діві важливо не будувати ілюзій, а постаратися реально оцінити свої перспективи. На Дів, які перебувають у шлюбі, чекає спокійний місяць у колі сім'ї. Однак у першій декаді місяця потрібно постаратися бути більш терпимими. Зоряна обстановка може провокувати сварки навіть між найближчими людьми, але не потрібно з'ясовувати стосунки і наступати один одному на хворі мозолі, тоді й підстав для конфліктів не виникне.

Здоров'я. У лютому можливе загострення хронічних хвороб Діви. Її слабке місце – шлунково-кишковий тракт. Можливі алергія, зниження імунітету і ГРВІ. Важливо підтримати організм правильним харчуванням і вітамінами, звернутися до нутриціолога, уникати стресових ситуацій, вчитися спокійно реагувати на неприємності і спробувати позбутися звички тримати все під контролем, а також не перепрацьовувати. Для початку активних занять спортом час не найкращий – сили необхідно поберегти. Але й пасивне дозвілля шкідливе, особливо якщо весь час лежати в ліжку. Дівам у цьому сенсі необхідно знайти золоту середину.

Терези

У лютому 2023 року на Терези чекає величезний успіх. Цього місяця вони будуть у чудовому настрої. Вони будуть заряджатися від Марса в Близнюках і від Меркурія у Водолії. Терези будуть на коні. У них усе буде добре, на них чекають великі справи, коли всі старання будуть оцінені. Але не варто квапити події, інакше є ризик нажити заздрісників. Потрібно зосередитися на справах, тоді і результат не змусить себе довго чекати.

Кар'єра. Терези в лютому-2023 будуть сповнені ентузіазму, нових ідей, планів і проєктів, і все це може втілюватися в життя. Багатьом представникам знака буде вдаватися легко знаходити нестандартні рішення проблем і зберігати позитивне ставлення до світу. До 10 лютого досягти взаєморозуміння буде складніше, ніж зазвичай, знизиться пильність, а зоряна обстановка буде провокувати сварки і суперечки, особливо поблизу 5 лютого, коли буде Місяць повним. Завдяки оптимізму та оригінальному мисленню Терези без особливих проблем зможуть подолати складний період і після 10-го числа розкрити свої таланти, а також завоювати визнання оточуючих.

В останні дні місяця ніщо не завадить Терезам досягти глобальних позамежних цілей. Тож якщо виникне бажання підкорити Джомолунгму, то це зоряний час Терезів.

Особисте життя. У лютому-2023 особисте життя Терезів може неймовірно зачаровувати. Вони можуть стати вельми привабливими, змінити свій імідж і, як магніт, притягувати до себе представників протилежної статі. Терезам можна насолоджуватися спілкуванням, але втрачати голову не варто – потрібно розпорядитися зоряними бонусами з розумом.

Вільним Терезам варто враховувати, що в першій половині місяця романтичні знайомства навряд чи виявляться вдалими – можливо, час вийде провести добре, але не варто розраховувати на щасливе продовження роману.

Терезам, які перебувають у шлюбі, в цей період слід бути мудрішими, не провокувати сварки. У другій половині місяця сімейні Терези із задоволенням будуть проводити час у колі сім'ї.

А от вільним Терезам не варто будувати далекосяжні плани. Але знайомства в останні тижні місяця можуть перерости в міцний і тривалий союз. Можна знайти обранця на все життя.

Здоров'я. У лютому-2023 Терези будуть у чудовій фізичній формі: енергії вистачить і на роботу, і на діяльність, і на особисте життя, і на захоплення. Однак не варто втрачати пильність, адже лютий – досить травмонебезпечний період для представників цього знака. У лютому обстановка буде схиляти до надмірностей, багатьом Терезам буде складно відмовитися від солодощів, улюблених страв або хорошого вина. Краще цього місяця спробувати скинути вагу і сісти на дієту. Але у всьому важлива міра, інакше організм відреагує перепадами тиску, порушеннями сну, алергічними реакціями і мігренню.

Стрілець

Лютий-2023 обіцяє бути для Стрільця хорошим місяцем. У цей час Стрілець сам здивується своїй працездатності, вмінню все встигати. Зірки кажуть, що саме в цей період у нього буде шанс закрити всі заборгованості у справах. Все буде складатися сприятливо для Стрільця, на ловця і звір буде бігти. Він буде підживлений енергією і здатний на трудові подвиги. Якщо Стрілець перебуває на фронті, то жодна куля його не візьме. Він може облаштовувати будинок і піклуватися про близьких, але при цьому важливо не забувати про свої власні інтереси.

Кар'єра. Енергійність і натиск приведуть Стрільця до прекрасних результатів. Він зможе домогтися професійного і духовного зростання, стати прекрасним керівником, піднятися. Однак слід уникати конфліктів із товаришами по службі, які можуть йому заздрити.

Лютий для Стрільця стане початком продуктивного періоду в 2023 році. Якщо він мріяв про щось, що здавалося йому абсолютно недосяжним, то лютий – саме час, щоб повірити в неможливе. Стрільцю вдасться заробити гроші, займаючись будь-якою справою. Однак його схильність до ризику може привести до втрат, тому все потрібно прораховувати.

Особисте життя. Одиноким Стрільцям у лютому варто направити енергію на пошуки супутника життя, а для цього потрібно спробувати розширити коло своїх знайомих і більше часу проводити в спілкуванні. Якщо запросять на вечірку або прийом, відмовлятися не можна. Особливо сприятливою буде ситуація поблизу романтичного поєднання Венери і Нептуна 15 лютого. 14-16 лютого – це прекрасний романтичний момент у житті Стрільця.

Здоров'я. У лютому здоров'я не створить Стрільцю проблем. Жодні хвороби не будуть липнути до Стрільця, навіть грип. Максимум він пару днів покашляє, і все. Єдина небезпека – можливий нервовий зрив на роботі, наслідками якого можуть стати болі в спині, руках і ногах, а також невеликі запаморочення.

Козеріг

Козеріг стане найуспішнішим знаком зодіаку в лютому 2023-го. Все, що він запланував, цього місяця втілиться в життя. Фундамент успіху був закладений ще в січні. Однак Козерогові потрібно постійно працювати, безперервно домагатися намічених цілей. Для цього знака успіх – не успіх, якщо він не здобутий наполегливою працею. Образно кажучи, Козеріг – це шахтар, який пробиває скелю.

Козерогові необхідно уважніше придивитися до свого найближчого оточення. Ділові партнери та друзі готові надати допомогу в реалізації найскладніших проєктів. Тому Козеріг може знайти покровителів, банкірів, фінансистів.

Кар'єра. У професійній діяльності у Козерога все буде складатися дуже сприятливо. Він буде мислити логічно, буде об'єктивним у судженнях, зможе все добре організувати, відкрити новий бізнес. Все це допоможе домогтися поставлених цілей, заслужено користуватися повагою начальства і співробітників.

Напружений період у роботі може виникнути в середині лютого, але він закінчиться приємним бонусом у фінансовій сфері – отриманням гідних результатів і відповідних матеріальних заохочень. В середині місяця також можлива велика успішна фінансова угода.

Особисте життя. Козерогу в лютому вдасться помітно поліпшити якість особистих стосунків, повернути кохану людину, особливо ближче до 14 лютого. Він зможе чітко викладати свої думки та ідеї, домагатися повного розуміння. Козерогу не варто сумніватися в собі та інших. Якщо він любить когось і хоче домогтися взаємності, йому потрібно постаратися розкритися та показати, наскільки сильними є його почуття.

Здоров'я. У Козерога в лютому не буде особливих проблем зі здоров'ям. Однак необхідно пам'ятати, що в ожеледь потрібно бути особливо обережними і уважними. Слабке місце Козерога – кістки, суглоби. Потрібно уникати травм і переломів. Наприкінці місяця може посилитися апетит, але переїдати не варто, інакше можна буде дуже швидко набрати зайву вагу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти