Гороскоп на лютий 2023 року для Близнюків: астролог назвала найприбутковіші дні місяця

31 січня 2023, 14:25
У лютому у Близнюків може здійснитися мрія. Астролог радить прислухатися до своєї інтуїції, вона підкаже вірне рішення.
Гороскоп
У лютому Близнюки розірвуть з кимось стосунки, свідчить гороскоп на місяць / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у лютому всі планети йдуть вперед, тому це прекрасний місяць для прогресу, починань, планування та швидкого досягнення результатів. Тому якщо ви хочете щось починати, то сміливо дійте.

Лютий почнеться з повні в третьому будинку гороскопу, це сектор того, що Близнюки люблять найбільше - спілкування, контактів, комунікації, знайомств. Буде маса корисних знайомств, дзвінків, зустрічей, переговорів. При цьому повня може поставити крапку - ви викреслите когось зі свого життя.

12 лютого Меркурій (планета Близнюків) входить в дев'ятий будинок гороскопу. Це все, що пов'язано з подорожами, далекими країнами, іноземцями, міжнародними компаніями.

Ви або будете спілкуватися з кимось з-за кордону, або почнете працювати на іноземну компанію, або будете оформлювати документи на отримання візи, закордонного паспорта. Також це можуть бути новини з-за кордону, посилка від родичів або друзів.

З 15 по 17 лютого у Близнюків може здійснитися мрія. Ви отримаєте хорошу новину, прибуток. Астролог радить прислухатися до своєї інтуїції, вона підкаже вам вірне рішення.

19 лютого Сонце принесе більше енергії в сферу роботи, професії, кар'єри. Близнюки можуть піднятися по кар'єрних сходах або отримати нову роботу.

З 21 по 28 лютого прекрасно починати новий проект. Можливо ви отримаєте пропозицію руки і серця, відбудеться весілля або розлучення, тобто у представників знака буде новий статус.

Марс в знаку Близнюка дасть вам енергію та хоробрість почати щось нове і рухатися вперед. Можливо ви займетеся спортом. Є ризик конфліктів і проявів агресії. Особливо сильно енергію Марса відчують Близнюки, які народилися з 1 по 10 червня.

21 лютого Венера змінює знак і входить в сектор фінансів. Весь останній тиждень місяця (особливо 27 і 28 число) будуть дуже прибутковими для Близнюків. Ви отримаєте не лише матеріальні подарунки Всесвіту. Крім того, Близнюки можуть зустріти своє кохання, знайти нових друзів або стати ближче на крок до своєї мрії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти