Гороскоп на лютий 2023 року для Дів: служба в армії, популярність і прибуток

31 січня 2023, 20:30
Лютий - прекрасний місяць для починань. Всі 10 планет будуть підштовхувати вас вперед, змушуватимуть швидше рухатися і розвиватися, каже гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп лютий 2023 для Дів - названо найкращі дні / ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, лютий - відмінний місяць для просування будь-яких справ, оскільки всі планети рухаються в прямому напрямку.

"Якщо у вас щось застрягло, не рухалося з місця, то в лютому все вийде. Лютий - прекрасний місяць для починань. Рідко бувають такі місяці, коли немає жодної ретроградної планети, цього разу всі 10 планет підштовхуватимуть нас вперед, змушуватимуть швидше рухатися і розвиватися, сміливіше робити крок", - зазначила фахівець.

За її словами, починається місяць з повні 5 лютого в дванадцятому будинку гороскопу. Це сектор звільнення від чогось, що могло вам заважати. У цей день добре позбавлятися від усього старого, непотрібного і звільнити місце для чогось нового, що прийде у ваше життя.

12 лютого Меркурій, який символізує знайомства, інформацію, контакти, повідомлення, якісь новини, входить в шостий будинок роботи. Можливо у вас з'явиться новий колега на роботі або ви будете наймати помічника. Меркурій може також позначати клієнтів, листування та зустрічі з клієнтами. Деякі Діви займуться здоров'ям, підуть до лікаря, проводитимуть обстеження, можливо знадобиться ветеринарна допомога вашій домашній тварині.

Зміни у Дів будуть і на роботі. Вас можуть призначити головним за якимось проектом. На Дів-чоловіків може чекати служба в армії.

16 лютого - з'єднання Венери з Плутоном в сьомому будинку гороскопу. Діви можуть надіти рожеві окуляри та ідеалізувати свого партнера і відчувати до нього безумовну любов. Також у вас може відбутися романтичне знайомство або побачення. Період з 15 по 17 лютого - гарний час для реклами і творчих проєктів. До вас прийде натхнення, ви станете популярні. Особливо сильно вплив планет відчують Діви, які народилися з 16 по 20 вересня.

У другій половині лютого особисте життя Дів стане яскравішим. Можливий шлюб, заручини, вінчання або ви оголосите всім вашим знайомим про нового коханого або будете знайомити його з батьками. Можуть проявитися вороги, попередив гороскоп.

Молодик 20 лютого проявить вас як особистість, виявить ваші таланти і дуже відіб'ється на сфері роботи. Прийдуть гроші, ви отримаєте фінансову підтримку батьків, отримаєте грант на навчання або новину про спадщину.

27 і 28 лютого - найвдаліші дні лютого, оскільки Венера та Юпітер з'єднуються у восьмому будинку фінансів. На Дів чекає новина, що стосується грошей, ви отримаєте хорошу роботу, прибуткове замовлення. Деякі представники знака зустрінуть однодумців, вчителя, з яким будуть довірчі стосунки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти