Гороскоп на лютий 2023 року для Козерогів: відкриється таємниця та прийдуть хороші гроші

30 січня 2023, 22:22
Впродовж лютого Уран принесе Козерогам сюрпризи. Всі зміни будуть на краще, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп
Гороскоп на лютий 2023 року Козеріг / ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у лютому немає жодної ретроградної планети. І це дасть "зелене світло" для будь-яких справ. Це вдалий місяць для починань, в будь-якій діяльності очікується прогрес.

Повня 5 лютого буде в секторі фінансів Козерогів і відобразиться на фінансах вашого чоловіка/дружини. Козероги отримають прибуток від своїх інвестицій. Ви отримаєте не зароблені гроші, наприклад, державну допомогу, спадщину, гроші партнера, фінансову допомогу від батьків. Якщо ви чекали якусь суму грошей, то вони прийдуть. Можливо проявиться кризова ситуація в сфері фінансів.

Також повня може відкрити таємницю щодо вашого романтичного партнера.

12 лютого Меркурій принесе Козерогам новину, пов'язану з доходами, нового клієнта, нове замовлення.

З 15 по 17 лютого почнуться позитивні зрушення у фінансовій сфері. Якщо в останні три роки ви були обмежені в грошах або у вас були якісь фінансові зобов'язання, то ситуація почне змінюватися. З'явиться більше стабільності. Козероги можуть отримати підвищення на посаді, відкрити бізнес. Остаточно ці зміни відбудуться в березні, але перші зрушення будуть вже в лютому.

З 14 по 18 лютого на Козерогів чекають дуже приємні розмови, листування, зустрічі, знайомства. Представники знака можуть закохатися або їх відвідає натхнення, якщо вони працюють у творчій сфері. Буде багато нових креативних ідей.

У молодик 20 лютого у Козерогів може з'явитися новий член сім'ї, наприклад, одружиться хтось із родичів. Деякі представники знака вирішать переїхати, освоюватимуть нові навички або отримають ліцензію, сертифікат, який даватиме право на роботу.

Впродовж лютого Уран принесе Козерогам сюрпризи. І хоча цей знак любить стабільнсіть, але лютневі зміни ви будете вітати, оскільки всі вони будуть на краще. Наприклад, на вас може чекати виграш або несподіване, але дуже приємне знайомство. Більше за інших сюрпризи Урана відчують Козероги, які народилися з 1 по 5 січня.

За словами астролога, в лютому Козерогам доведеться багато працювати або розв‘язувати проблеми. Все це відніме велику кількість енергії. Ті представники знака, які не працюють, будуть завантажені домашніми справами.

З 21 лютого Венера принесе Козерогам або хороші гроші, або хороші новини.

"Або на вас чекає застілля після 21 лютого з гостями, або у вас будуть покупки для будинку, будете купувати щось красиве, або ви вдало продасте нерухомість, або знайдете місце, в яке будете переїжджати", - сказала астролог.

27-28 лютого Козероги отримають подарунки долі. На вас чекає фінансовий прибуток або буде поповнення в родині.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти