Гороскоп на лютий 2023 року для Левів: подарунки Всесвіту, криза і хеппі-енд

31 січня 2023, 22:39
У лютому Леви знімуть "рожеві окуляри", проясниться ситуація у стосунках, свідчить гороскоп на місяць. Ви побачите ситуацію такою, яка вона є, без прикрас.
Гороскоп
Гороскоп лютий 2023 - що чекає знак зодіаку Лев / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, лютий - супермісяць для розвитку якихось справ і для починань.

"Якщо ви хотіли щось почати і думали, коли для цього найкращий час, то він нарешті прийшов. Особливо гарний час настане після молодика 20 лютого", - сказала астролог.

5 лютого - повня в знаку Лева в першому будинку гороскопу. Це будинок, який показує наші наміри, переконання, ставлення до світу, що ми транслюємо іншим людям і як ми себе показуємо. Таким чином, повня може позначитися на зовнішності Левів, ви можете поміняти імідж, зачіску, зробити уколи краси або пластичну операцію. Деякі Леви почнуть займатися спортом, ходити на масаж або в спа-салон, почнуть правильно харчуватися і піклуватися про своє тіло.

Також повня покаже ситуацію з роботою або репутацією та статусом. Ваша роль в суспільстві може змінитися, каже гороскоп. Сильніше за інших цю повню відчують Леви, які народилися з 6 по 9 серпня.

12 лютого Меркурій принесе Левам інформацію, на яку вони чекали. Це може бути також зустріч, знайомство, зокрема і романтичне.

З 15 по 17 лютого Леви знімуть "рожеві окуляри", проясниться ситуація в секторі стосунків, партнерства, шлюбу/розлучення. Ви побачите ситуацію такою, яка вона є, без прикрас. Також в цей час можливе підписання якогось важливого контракту.

Може прийти сума грошей. Не виключено отримання гранту, виграшу, кредиту, фінансової допомоги.

У коханні - емоційне напруження. Є ризик кризової ситуації, але в результаті це призведе до близькості з людиною. Щось дуже важливе відбудеться в житті Левів з 15 по 17 лютого.

19 лютого проясниться фінансова або психологічна ситуація. Якщо ви, припустимо, хочете почати бізнес і шукаєте партнера або інвестора, то дуже ймовірно, що ви його знайдете.

Молодик 20 лютого принесе Левам гроші або подарунки з-за кордону, любов з іноземцем, роман з людиною іншої культури, національності або релігії.

27 і 28 лютого справи йтимуть легко, удача буде на вашому боці, особливо якщо це стосується оформлення документів. Ви без зусиль зможете скласти будь-які іспити. Найбільше подарунків долі отримають Леви, які народилися з 1 по 5 серпня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти