Гороскоп на лютий 2023 року для Риб: мобілізація, виграш та новий імідж

29 січня 2023, 22:14
Лютий буде прекрасним місяцем для всіх. Планети йдуть вперед, а значить не буде жодних затримок і зволікань, свідчить гороскоп 2023.
Гороскоп на 2023 рік, Анжела Перл
Гороскоп на лютий 2023 року - Риби можуть чекати напрогрес у всіх справах / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, лютий буде прекрасним місяцем для всіх представників цього знака зодіаку. Всі планети йдуть вперед, не буде жодних затримок і зволікань. Лютий стане місяцем прогресу у всіх справах. Можна реалізувати будь-які ідеї та починання.

Повня 5 лютого висвітлить питання, пов'язані з роботою. Можливо колега скаже, що звільняється або ви самі перейдете на іншу роботу, вирішите закрити бізнес, піти на пенсію.

У цю повню добре змінювати режим життя: почати займатися спортом, перейти на правильне харчування, відмовитися від солодкого, кинути палити.

З 12 лютого Рибам добре побути в ізоляції, наприклад, відправитися в поїздку та побути на самоті, сходити в спа-салон.

З 15 по 17 лютого Сонце буде з'єднуватися з Сатурном. Якщо впродовж останніх трьох років у вас було відчуття, що ви перебуваєте як ніби у в'язниці (наприклад, ви працювали за контрактом, були за кордоном, перебували в нещасливому шлюбі тощо), то з'єднання Сонця із Сатурном дасть Рибам новину про звільнення або завершення контракту, ви позбудетеся зобов'язань.

Сатурн весь місяць перебуватиме в останньому градусі 12-го будинку, а 7 березня увійде в знак Риби, але вже в лютому представники знака зможуть відчути вплив цієї планети. Сатурн накладає зобов'язання, ви повинні будете дотримуватися закону. Деяким Сатурн в Рибах може навіть дати мобілізацію, а іншим Рибам доведеться взяти на себе нову відповідальність.

З 14 по 18 Риби проявлять всі свої найкращі риси характеру. Ви будете сяяти, виглядатимете красиво, жіночно та гармонійно. Можливо відбудуться заручини, шлюб. Можна змінювати свій імідж, стиль, зробити нову зачіску, оновити гардероб.

Особливо сильно вплив планет позначиться на Рибах, які народилися з 10 по 20 березня.

З 19 лютого у Риб з'явиться більше енергії та життєвих сил. Молодик 20 лютого принесе нові починання, знайомства, роботу.

21 лютого Венера входить в сектор грошей та принесе Рибам гроші, подарунки і цінності. Підніметься самооцінка.

Можливо ви отримаєте дохід, фінансову допомогу. Якщо ви плануєте угоду купівлі/продажу, то вона пройде дуже вдало. Риби зможуть вигідно продати свої таланти і навички. На новій роботі отримаєте хорошу зарплату.

За словами астролога, Венера і Юпітер в перебуватимуть в секторі добробуту з 27 лютого по 2 березня. В цей час Риби отримають подарунки долі, можна навіть виграти в лотерею.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти