Гороскоп на лютий 2023 року для Скорпіонів: глобальні зміни, удача та службовий роман

27 січня 2023, 22:07
В середині лютого відбудеться подія, яка визначить глобальні зміни в кінці березня, свідчить гороскоп.
Горосокоп
Гороскоп на лютий 2023 року - Скорпіон повинен готуватися до змін / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, лютий - хороший місяць для будь-яких починань, оскільки всі планети будуть в прямому положенні.

Повня 5 лютого - в 10 будинку гороскопу. Це сектор досягнень, роботи та кар'єри. На вас чекають зміни на роботі, можлива зміна статусу, наприклад, підвищення на посаді або, навпаки звільнення. Деякі Скорпіони вирішать працювати на себе. Скорпіони зроблять крок вперед і почнуть розвиватися.

12 лютого Меркурій входить в сектор місця проживання, нерухомості, сім'ї, Батьківщини. Чекайте на інформацію щодо членів родини або того місця, міста, країни, де ви живете. Також цього дня стане зрозуміло, чого вам чекати попереду. Основні зміни відбудуться в кінці березня. Астролог попередила, що зміни будуть глобальними.

З 15 по 17 лютого Сонце з'єднується з Сатурном в четвертому будинку гороскопу. Скорпіони повинні будуть ухвалити рішення щодо місця проживання, сім'ї, імміграції, чекайте на отримання документів з нерухомості. В останні кілька років ви мали певні зобов'язання та несли відповідальність, а лютому 2023-го ви отримаєте результати своїх зусиль.

19 лютого в житті Скорпіонів буде більше приємних відчуттів. Ви можете взяти участь в змаганнях, а ще Скорпіонам посміхнеться удача, можливий навіть виграш у лотерею.

Молодик 20 лютого може принести нових друзів, нове хобі, місце відпочинку, бізнес, новий роман або новину про вагітність тощо.

З 21 лютого якщо ви постараєтеся, то зможете змінити режим і зробити своє життя кращим.

27-28 лютого на Скорпіонів чекає легке розв‘язання проблем. На роботі може закрутитися службовий роман. Якщо ви хочете підвищення на посаді та більшої заробітної плати - саме час порушути це питання. Крім того, може статися несподіване зцілення.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти