Гороскоп на лютий 2023 року для Тельців: на які сюрпризи чекати

27 січня 2023, 20:34
З 21 по 28 лютого астролог радить починати все, що хочеться реалізувати - ґрунт буде благодатним, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп
Гороскоп Телець на місяць лютий / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у лютому не буде жодної ретроградної планети, а це означає "зелене світло" для будь-яких починань, з'явиться позитивна енергія для просування будь-яких справ.

У повню 5 лютого Тельці отримають новини про членів сім'ї. Можливо відбудеться якась подія, пов'язана з кимось із рідних, або ви поїдете на батьківщину, отримаєте звідти звістку. Якщо ви здаєте квартиру, то поміняються мешканці. Якщо ви ріелтор, то теж можуть відбуватися події у вашому бізнесі. Можуть бути новини з документами про спадщину, реєстрацію, прописку, громадянство.

12 лютого Меркурій входить в 10 будинок гороскопу Тельців. Ви отримаєте новини або документи, пов'язані з кар'єрою або спеціальністю. Якщо ви шукаєте роботу, то ви її отримаєте. У тих Тельців, які працюють на себе, з'явиться новий клієнт.

19 лютого Сонце входить в 11 будинок - це сектор результатів, прибутку, оточення, однодумців, колективу. Ви можете опинитися в центрі уваги, створити якусь групу. До Тельців прийде популярність. Може з'явитися людина, яка стане вашою "дороговказною зіркою", прикладом для наслідування.

20 лютого в цей же сектор гороскопу входить Місяць, і тут же буде молодик. У Тельців з'явиться новий план, нова мрія, починання, бізнес, новий друг, колектив. Можете записатися на якийсь курс.

З 21 по 28 лютого астролог радить починати все, що хочеться реалізувати - ґрунт буде благодатним.

21 лютого Венера входить в 12-й будинок далеких земель. Може відбутися подорож, поїздка в ізольовані місця. Тельцям варто відправитися в санаторій, ретрит, клініку, спа-салон, пройти курс масажу. Можливі таємні стосунки у відокремленому місці. Тельці можуть отримати подарунок від родичів з-за кордону.

За словами астролога, в лютому Тельці будуть заробляти. Буде енергія, ресурс, джерело грошей. Крім того, Тельців весь місяць підтримуватиме ангел-хранитель. Астролог радить нікому й нічого не розповідати про плани, краще думати про себе.

Уран принесе Тельцям сюрпризи, особливо сильно це відчують ті представники знака, які народилися 5-6 травня. Сюрпризи можуть бути не найприємнішими. Наприклад, відбудеться розставання, звільнення, розлучення. Але не варто засмучуватися, у вас буде щось краще натомість.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти