Гороскоп на лютий 2023 для Терезів: астролог назвала дати суперперіоду в житті

1 лютого 2023, 05:51
Всі проблеми у Терезів в лютому вирішуються легко, каже гороскоп. Буде дуже багато роботи, клієнтів, замовлень. Але не варто навантажувати себе занадто сильно.
Гороскоп
Гороскоп лютий 2023 - що чекає на знак зодіаку Терези / ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на лютий 2023 року для Терезів. Спеціаліст радить рухатися в напрямку мрії, оскільки нічого не заважатиме просуванню до мети.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 5 лютого буде повня у секторі отримання результатів. Ви отримаєте нагороду. Це можуть бути гроші за виконану роботу або диплом, якщо ви проходили навчання.

Повня може поміняти коло спілкування Терезів. З кимось ви припините дружити, але з'являться нові знайомі.

Також програється тема кохання. Можливо це буде кармічний роман, коли ви чомусь не можете бути разом і повинні розійтися.

З 16 лютого Терези будуть займатися здоров'ям. Якщо з'явиться необхідність піти до лікаря, то він буде дуже досвідченим, а результати аналізів будуть хорошими.

Всі проблеми у Терезів в лютому вирішуються легко, каже гороскоп. Буде дуже багато роботи, клієнтів, замовлень, з'явиться підробіток. Астролог радить не навантажувати себе занадто сильно. Важливо, щоб робота не заважала висипатися, відпочивати й стежити за здоров'ям.

19 лютого можуть з'явитися нові обов'язки в сім'ї або на роботі.

З 21 лютого почнеться вдалий період у коханні. Якщо на початку місяця це були несерйозні стосунки, то тепер це буде зв'язок з перспективою шлюбу. Якщо ви вже в парі, то стосунки стануть дуже гармонійними і близькими.

Останні дні лютого (27-28 число) і перші дні березня - це суперперіод для любові. Якщо ви вільні, то буде шанс зустріти свою другу половинку. Якщо ви в шлюбі, то з чоловіком/дружиною буде повне єднання як під час медового місяця. Особливо сильно це відчують Терези, які народилися з 30 вересня по 5 жовтня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти