Гороскоп на липень 2022 для Водоліїв: які сюрпризи приготували зірки в любові, на роботі й фінансах

1 липня 2022, 06:28
Другий місяць літа дасть Водоліям можливість приділити увагу собі, ритму життя і саморозвитку. Нові навички, які ви отримаєте, принесуть прибуток до кінця року.
гороскоп для Водоліїв
Гороскоп для Водоліїв на липень 2022 - чого чекати в другий місяць літа / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Водоліїв.

Перші два тижні бажано присвятити своєму здоров'ю та способу життя. Можна пройти медичне обстеження, сходити до стоматолога, здати аналізи, поміняти режим харчування або ритм життя (наприклад, раніше лягати спати і раніше вставати). Також до 13 липня добре позбавлятися від шкідливих звичок. Водолії, у яких є домашні тварини, повезуть їх до ветеринара, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

З 6 липня Водолії займатимуться своїм будинком, почнуть ремонт. Деякі представники знака переїдуть або просто поїдуть у відпустку.

Крім того, 6 липня чекайте на важливий дзвінок, повідомлення або документ по роботі.

В повню 13 липня Водолії будуть розбиратися зі своїм минулим. Хтось піде з вашого оточення. Добре розібрати речі вдома і викинути все непотрібне. Деякі Водолії візьмуть тайм-аут і вирішать побути якийсь час в ізоляції, почнуть працювати дистанційно.

19 липня - хороша новина щодо роботи, прибуток, надійде оплата за те, що ви робили раніше, на роботі - премія. У деяких Водоліїв почнеться службовий роман.

читайте такожГороскоп Таро на липень: Козерогам - великі заробітки, Водоліям - тріумф, Рибам - розв‘язання проблеми

20 числа Водолії отримають пропозицію про співпрацю. На вас чекає знайомство, зустріч, підписання контракту або договору.

З 28 липня зміниться статус стосунків. Якщо ви вільні - знайдете другу половинку, якщо в парі - перейдете на новий рівень (шлюб, розлучення, загальний бюджет, спільне проживання). Астролог каже, що навіть якщо ви розлучитеся з кимось, то одразу почнуться нові стосунки. У бізнесі також може початися нова плідна співпраця.

З 28 липня Юпітер (планета удачі та везіння) розвертається в ретроградний рух. За ці чотири місяці Водолії отримають нові навички або спеціальність.

Це хороший період для того, щоби підготуватися до важливої співбесіди, поїхати в те місце, де ви вже були, поміняти машину, відновити навчання, повернутися до старого хобі. Також під час цього ретро Юпітера добре будувати онлайн-бізнес, пов'язаний з соцмережами, вести блог. Хтось із друзів може вам запропонувати співпрацю. Завдяки цій діяльності після 23 листопада ви вийдете на новий рівень доходів.

30-31 липня і 1-2 серпня чекайте на несподівані події, пов'язані з місцем проживання. Наприклад, різко поміняються плани щодо переїзду, до вас раптово приїдуть батьки, знадобиться терміново шукати нову квартиру тощо. Можуть бути поломки вдома. Особливо обережними потрібно бути з електрикою.

Дивіться відео - Гороскоп на липень 2022 для Водоліїв від Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти