Гороскоп на липень 2022 року для Риб: виграш, божевільне кохання та новий дохід

30 червня 2022, 23:55
Якщо в житті представників знака зодіаку Риби є любовний трикутник, то таємне стане явним завдяки комусь із друзів, попередив гороскоп.
гороскоп для риб
Риби отримають прибуток у липні, каже гороскоп на місяць / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала докладний гороскоп на липень 2022 року для Риб.

У другий місяць літа буде одразу п'ять ретроградних планет, тому липень - це хороший місяць для завершення справ і отримання результатів. Крім того, це вдалий час, щоби будувати плани на майбутнє, зокрема, на серпень і вересень, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

У перші два тижні липня Риби займатимуться справами дітей. Не виключено поповнення в сімействі або новина про вагітність. Дорослі діти здивують чимось. Крім того, Риби отримають прибуток. Є шанс перемогти в конкурсі або виграти в лотерею. Представники знака можуть відчувати азарт і під дією цих емоцій ризикнути.

Гороскоп каже, що в липні Риб накриє кохання - це може бути любов до себе, членів сім'ї або навіть до хобі та роботи. Це почуття зростатиме з кожним днем до 13 липня.

З 13 числа проясниться ситуація в романтичних стосунках. Якщо у вашому житті є любовний трикутник, то таємне стане явним завдяки комусь із ваших друзів. У легких стосунках без зобов'язань з'явиться ясність - в якому напрямку ви рухаєтеся.

На початку місяця у Риб може виникнути конфлікт з членом сім'ї (братом або сестрою). Можливо доведеться в терміновому порядку розв‘язувати проблеми родичів.

30 і 31 липня і 1-2 серпня потрібно бути готовим до непередбаченої ситуації, енергія для якої закладається вже на початку липня. Відбудеться така подія, якої ви ніяк не очікували. Можливо це буде глобальна ситуація в світі, яка в тій чи іншій мірі вас торкнеться.

28 липня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 23 листопада. Ця планета змусить Риб переглянути свою фінансову ситуацію і рівень доходів. Риби, які працюють з клієнтами, піднімуть ціни на послуги. Можна просити начальство переглянути вашу зарплату, вимагати підвищення або навіть подумати про зміну роботи. Деякі Риби на ці чотири місяці візьмуть тайм-аут, відпустку.

В кінці жовтня Юпітер дасть Рибам другий шанс. Ви зможете повернутися у колишні стосунки, помиритися з кимось, щось відновити, знову піти вчитися.

Удача буде супроводжувати всіх Риб, але особливо пощастить тим представникам знака, які народилися 19-20 березня. Ці Риби точно зможуть поліпшити свою фінансову ситуацію.

Дивіться відео - Гороскоп на липень 2022 для Риб від Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти