Гороскоп на червень 2022 для Скорпіонів: багато роботи, сюрприз і крутий поворот долі

29 травня 2022, 20:58оновлено 29 травня 2022, 22:39
В червні у Скорпіонів буде достатньо енергії для того, щоби розв‘язати всі проблеми, які виникнуть. Різкі зміни відбудуться як грім серед ясного неба.
гороскоп для Скорпіонів
З 11 по 13 червня на Скорпіонів чекають різкі зміни або сюрпризи, свідчить гороскоп 2022 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Скорпіонів на червень 2022 року. Перший місяць літа буде дуже завантаженим. У Скорпіонів буде багато роботи, клієнтів, замовлень. Доведеться змінити свій розпорядок дня. Водночас буде достатньо енергії для того, щоби розв‘язати всі проблеми, які виникнуть. Деякі Скорпіони відправляться у відрядження, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

3 червня Меркурій зупиняється та розвертається у прямий рух. Якщо впродовж останніх трьох тижнів ви не могли з кимось зустрітися, переговорити, зв'язатися, укласти угоду, то тепер справа зрушиться з мертвої точки.

Сильніше за інших розворот Меркурія відчують ті Скорпіони, які народилися з 18 по 20 листопада.

Ретроградний Сатурн 2022

4 червня Сатурн розвертається в ретроградний рух до 23 жовтня в четвертому будинку гороскопа Скорпіонів. Це сектор дому, сім'ї, батьків, місця проживання. Скорпіонам доведеться робити не те, що вони хочуть, дотримуватися правил і слідувати обмеженням. Також доведеться багато планувати і пережити якийсь період очікування.

"Наприклад, ви не можете виїхати з країни або, навпаки, не можете повернутися на Батьківщину. Можуть бути будь-які обмеження, пов'язані з переїздом або від'їздом. Триватимуть ці обмеження до кінця жовтня", - пояснила фахівець.

Під час ретроградного Сатурна добре щось переробляти, ремонтувати, перебудовувати. Важливі справи не варто планувати на 4 червня, тому що сам день розвороту планети - не дуже вдалий.

З 11 по 13 червня чекайте різких змін або сюрпризів. Зміни можуть бути як в хорошу, так і в погану сторону. У будь-якому випадку подія відбудеться раптово, як грім серед ясного неба. Зміни стосуватимуться людей, з якими ви спілкуєтеся або співпрацюєте. Наприклад, несподівано зірветься угода, поміняються умови, зміниться ціна. Особливо сильно відчують зміни Скорпіони, які народилися з 8 по 10 листопада.

14 червня Меркурій змінює знак і принесе Скорпіонам новину, що стосується фінансової ситуації, кредитів, іпотеки, кредитної картки, доходів, зарплати, аліментів.

З 14 по 29 червня - хороший період для розв‘язання будь-яких фінансових питань. Вам буде зрозуміло, що потрібно робити, і можливо будуть якісь фінансові операції.

Також 14 червня Скорпіони отримають прибуток. Це будуть гроші за раніше виконану роботу.

З 22 червня є шанс отримати роботу в міжнародній організації або в іноземній компанії. Можливо ви почнете працювати з клієнтами з-за кордону або в Інтернеті. Можливо це буде перехід на дистанційну роботу. Гарний час для реклами та самореклами.

З 24 червня у Скорпіонів буде багато побачень та інтимних зустрічей, з'явиться новий партнер.

Ретроградний Нептун 2022

28 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 3 грудня в п'ятому будинку гороскопу. Це сектор творчості. Людям, які займаються творчою діяльністю, Нептун дасть натхнення. Ви поринете в творчий процес до зими. Решта Скорпіони будуть розбиратися в собі, наприклад, звернуться до психолога або психотерапевта.

Ретро Нептун також хороший для того, щоби позбутися шкідливих звичок, кинути палити, відмовитися від алкоголю.

Водночас Нептун змусить Скорпіонів на час відмовитися від задоволень, любові, романів, походів у театри і кіно.

"Не виключено занурення в якусь закоханість, але в той же час ситуація буде незрозумілою. Ви ніби в тумані й не розумієте, куди ви йдете. Також можуть проявитися любовні трикутники, і ви не розумієте, чим це закінчиться. Туманна ситуація у коханні може тривати до грудня", - свідчить гороскоп 2022.

Молодик 29 червня 2022 принесе Скорпіонам нові перспективи. Ваші мрії можуть стати реальністю.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти