Гороскоп на червень 2022 року для Козерогів - астролог розповіла, яким буде перший місяць літа

30 травня 2022, 09:10
Червень буде непростим у фінансовому плані. У Козерогів можуть виникнути проблеми з надходженням грошей. Натомість у романтичних стосунках усе буде чудово.
Гороскоп на червень 2022 року для Козерогів - астролог розповіла, яким буде перший місяць літа
У червні вільні Козероги обов'язково зустрінуть свою половинку, каже гороскоп / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Козерогів на червень 2022 року. У перший місяць літа три планети будуть змінювати напрямок. Дні розвороту - 3 червня, 4 червня і 28 червня - не дуже вдалі, тому не варто планувати нічого важливого в ці дні, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі. Також не рекомендується проводити переговори, робити дорогі покупки, відправлятися в поїздку. Якщо все ж таки вам потрібно кудись їхати в ці дні, то будьте дуже уважні та обережні, тому що коли планети розвертаються, енергія закручується як воронка, тому є ризик запізнитися, щось забути, втратити.

У червні або самі Козероги, або хтось із членів родини буде проявляти активність. Неспокійно буде у вашому домі, місті чи країні. Можливо Козероги будуть багато їздити, переїжджати, міняти місце проживання, робити ремонт. Деякі представники знака можуть емігрувати в червні. Є ризик конфлікту з кимось із членів сім'ї.

3 червня Меркурій зупиняється і розвертається в прямий рух. Планета вплине на сектор бізнесу. Можливо, ви будете обладнувати кабінет або салон. Є шанс поїхати на відпочинок з дітьми.

Також Меркурій принесе Козерогам зустріч з коханою людиною після 3 червня.

Ретроградний Сатурн 2022

Планета-управитель Козерогів Сатурн 4 червня зупиняється і розвертається в зворотний рух і ставить на гальмо всі плани до 23 жовтня - їх потрібно буде переглядати.

Якщо ви чекаєте надходження грошей, то заплатять вам лише в кінці жовтня. Деякі Козероги підуть у тривалу відпустку, можливо декретну. Якщо ви отримували гроші від батьків або від іншої людини, яка вам допомагала, то фінансовий потік буде тимчасово заморожено. Також будуть затримки з транзакціями. У Козерогів не вистачатиме ресурсів і часу. Деякі повернуться на стару роботу або перероблятимуть проект.

З 11 по 13 червня - несподівані зміни, нове знайомство, роман, побачення. Козероги можуть закохатися в людину з різницею у віці. Можливо у вас з'явиться нове хобі або ви отримаєте незвичайний подарунок.

З 14 червня у Козерогів з'являться додаткові обов'язки, потрібно буде вирішувати різні завдання та проблеми, пов'язані з технікою.

"У повню 14 червня добре звільнитися від того, що не потрібно. Можна навіть провести якийсь ритуал, щось викинути з дому або віддати. Таким чином ви звільните місце для нової енергії", - порадила астролог.

22 червня Козероги будуть вести переговори, укладати угоди, вести розмови по роботі. Фокус буде на вашого чоловіка або на дружину.

24 червня Венера принесе Козерогам гроші, хороші новини щодо роботи або ваших помічників. Можливо ви будете святкувати щось на роботі. Відбудеться приємна і радісна подія.

Ретроградний Сатурн 2022

З 28 червня Нептун розвертається у зворотний рух до 3 грудня. Отримання дозволів, документів, ліцензій, сертифіката буде поставлено на паузу до зими. Деякі Козероги вирішать зайнятися освітою і підуть на курси.

Нептун дає занурення у процес, при цьому у вас може бути менше спілкування, розставання з кимось із родичів. Можливо ви елементарно не зможете з ними зв'язатися. Також в період ретро Нептуна можуть губитися речі.

Молодик 29 червня - дуже гарний для романтичних встосунків, для того, щоби почати жити разом, вийти на новий рівень, почати серйозні стосунки. Вільні Козероги обов'язково зустрінуть свою другу половинку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти