Гороскоп на червень 2022 року для Стрільців: перемога, великий скандал і багато грошей

30 травня 2022, 06:09
У перший місяць літа Стрільці вкладатимуть багато енергії в розширення бізнесу. Це вдалий час для конкуренції. Ви безумовно вийдете переможцем.
гороскоп Стрілець
Що чекає на Стрільців у червні 2022 - гороскоп на місяць / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Стрільців на червень 2022 року. Перший місяць літа буде у Стрільців дуже активним. Вами може опанувати азарт. Ви вкладатимете багато енергії в розширення бізнесу. Це вдалий час для змагань і конкуренції. Ви безумовно вийдете переможцем. Також доведеться займатися розв‘язанням проблем дітей. Варто бути обережними - є ризик посваритися або з дітьми, або з вашою другою половинкою, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

Крім того, за словами астролога, в червні Стрільцям захочеться щось робити разом зі своєю коханою людиною. Можливо ви почнете разом бігати вранці, а, може, разом поїдете у відпустку. Якщо у вашому житті є любовний трикутник, то є ризик того, що вибухне великий скандал.

Анжела Перл додала, що в житті Стрільців може повториться ситуація 11-річної давності.

"Згадайте, що відбувалося у вашому житті в квітні-травні 2011 року. Цього року все може повторитися", - зазначила астролог.

3 червня Меркурій розгортається в прямий рух. Цей день не дуже сприятливий для ухвалення важливих рішень, переговорів, укладення угод. Якщо були затримки з роботою або клієнтами, то після третього числа все піде на лад. Якщо ви чекали якусь відповідь по роботі, то нарешті ви її отримаєте.

Ретроградний Сатурн 2022

4 червня Сатурн - планета обмежень, дисципліни, законів - розвертається в ретроградний рух до 23 октбяря.

Сатурн символізує важку роботу і зобов'язання, які доводиться виконувати незалежно від нашого бажання. Стрільцям необхідно буде навчатися і дисциплінувати себе. З 4 червня по 23 жовтня буде поставлено на паузу спілкування, комунікації. Може відкластися поїздка через роботу, якісь документи або закриті кордони.

Також Стрільцям потрібно буде оволодіти новими навичками, щоби досягти мети.

З 11 по 13 червня події можуть обернутися не так, як ви очікували. Чекайте сюрприз і якісь несподіванки з оплатою, переказом грошей, з цінами на послуги.

У деяких Стрільців раптово може зав'язатися службовий роман або відбудеться несподіване побачення. Можливо хтось, від кого ви цього не очікували, допоможе вам розв‘язати проблеми, пов‘язані зі стосунками або фінансами.

В повю 14 червня 2022 Стрільці можуть підписати контракт або укласти вигідну угоду. На вас чекає нове вигідне знайомство. Вдома - серйозна розмова з чоловіком або дружиною.

14 червня буде дуже важливим днем. Стрільцям потрібно буде ухвалити рішення, виступити на публіці, закінчити якісь стосунки. Можливо ви отримаєте пропозицію, про яку потім будете розповідати. День хороший для самореклами.

Оскільки 14 червня буде дуже емоційним днем, то Стрільці можуть відчути нездужання, нервозність і хвилювання, застерегла астролог.

Повня принесе Стрільцям нові починання, завершення одного циклу життя і початок іншого.

З 22 червня на Стрільців чекає фінансовий прибуток, свідчить гороскоп на місяць.

Ретроградний Нептун 2022

А 28 червня Нептун розвертається у зворотний рух до 3 грудня. Це дуже повільна і туманна планета, яка дає невизначеність. Стрільці ніби не знатимуть, як їм чинити: залишатися або переїжджати, шукати роботу в іншому місці, повертатися додому чи ні тощо.

"Нептун - таємнича планета. Тому ви відкриєте таємниці, які стосуються ваших предків, батьків, родичів. До грудня ви можете бути в невіданні, а потім все відкриється", - сказала Анжела Перл.

За її словами, Нептун - це планета мистецтва. Стрільці поринуть у творчість до зими. Це може бути робота над фільмом, виставкою фотографій, картиною тощо.

Молодик 29 червня принесе Стрільцям фінансову енергію. Ви отримаєте гроші. Це можуть бути інвестиції, гроші партнера, гроші чоловіка, дружини або кошти держави чи банку. За словами астролога, кінець червня і перша половина липня будуть прибутковими Стрільців.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти