Гороскоп на червень 2023: що чекає на Близнюків у перший місяць літа

30 травня 2023, 05:47
Сатурн змусить Близнюків подивитися назад. Можливо потрібно повернутися до старого проекту або на стару роботу, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Близнюки - що принесе червень в роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Близнюків. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Червень розпочнеться з повного Місяця 4 числа в секторі стосунків і партнерства Близнюків.

Представники знака, які народилися з 3 по 5 червня, зіткнуться з якоюсь кульмінацією в цій сфері життя впродовж найближчого року. Зазвичай це актуально для дівчат. Наприклад, настане вагітність.

Повня принесе вирішення питань, пов'язаних зі шлюбом, з розлученням, з бізнес-партнерством. Можливо відбудеться угода купівлі-продажу квартири, машини, завершення якогось контракту. Ви дізнаєтеся новину, що стосується когось із вашого оточення. Якщо була невизначеність у стосунках, то все стане на свої місця.

6 червня Венера - планета любові, грошей, комфорту й гармонії - входить в сектор спілкування. У цьому ж будинку гороскопу знаходиться Марс. Венера і Марс — це пара, тож ви можете з кимось або працювати в парі, або познайомитися з 6 по 20 червня.

З 20 червня Венера починає сповільнювати хід, а з 23 липня розвертається в ретроградний рух. Близнюки можуть відчути уповільнення у фінансах. Може статися охолодження у стосунках.

12 червня Меркурій входить в знак Близнюків до 28 червня. Меркурій - це ідеї, контакти та знайомства. Меркурій в першому будинку дає планування, ідеї, починання, ініціативи. Також Меркурій - це думки, ви будете весь час думати. Може, готуватися до іспиту або щось писати.

Плутон, планета трансформації, змін і очищення, який був у вашому секторі фінансів цілих 15 років і пішов з нього 24 березня, повертається 12 червня в цей будинок гороскопа. Впродовж семи місяців ви будете щось завершувати або доробляти. Можливе отримання спадщини, будуть інвестиції, може бути це загальні фінанси, гроші вашого чоловіка або дружини, справи, пов'язані з кредитом, іпотекою, відкриття рахунків в іншій країні, переказ грошей.

17 червня Сатурн - планета дисципліни, порядку, відповідальності, перешкод і очікувань - розгортається в ретроградний рух і теж йде назад, як і Плутон. Сатурн, який знаходиться в секторі роботи, кар'єри, досягнень, мети, змусить Близнюків подивитися назад. Можливо потрібно буде повернутися до старого проекту або на стару роботу. Можливо ви очікували підвищення, а вам скажуть, що восени буде вільне місце. Може, ви хочете піти з роботи, звільнитися, а вас просять залишитися.

18 червня - молодик в першому будинку гороскопу, в знаку Близнюків. Якщо у вас день народження з 14 по 22 червня, то у вас молодик буде діяти всі 12 місяців і принесе нову людину в житті або нову роботу, нове місце проживання або народження дитини. Ви можете повністю змінитися.

З 22 червня Нептун розвертається в ретроградний рух до 6 грудня. На Близнюків чекає зміна фокусу в бізнесі, зміна планів, творчий проект або курс. Період ретроградності Нептуна добре витратити на підготовку до чогось нового.

Дивіться відео - Гороскоп Близнюки на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти