Гороскоп на червень 2023 для Риб: службовий роман, фінансові проблеми й затримки

25 травня 2023, 02:20
У червні на Риб чекають якісь затримки в справах. Планета Сатурн каже вам: зачекайте, зробіть крок назад, відпочиньте.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Риби - що принесе червень в роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2023 для Риб. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 4 червня буде повня. Її вплив Риби зможуть відчувати упродовж двох тижнів - до 18 червня. Ви отримаєте новини щодо роботи або бізнесу, завершиться проект, зміниться керівництво, проясниться ваш статус. Також може відбутися переїзд по роботі або ви отримаєте новину, яка стосуватиметься батьків.

6 червня Венера - планета грошей, любові, гармонії - входить в шостий будинок гороскопу до 10 жовтня. З 6 по 20 червня Риби отримають прибуток, нових клієнтів, хороші новини по роботі, з'являться нові колеги. Можливо ви отримаєте премію та будете щось відзначати на роботі. У деяких Риб почнеться службовий роман.

З 20 червня Венера почне сповільнювати рух і буде ретроградною з 23 липня до 4 вересня в цьому ж секторі роботи. У Риб можуть з'явитися нові зобов'язання, потрібно буде розв‘язувати фінансові проблеми.

З 12 червня Меркурій входить в сектор сім'ї та місця проживання. Ви будете робити покупки для дому, до вас приїдуть гості. Відбуватимуться різні події, пов'язані з сімейними справами.

Цього ж дня, 12 червня, Плутон - планета трансформації та змін - повертається в 11-й будинок гороскопу Риб, це сектор планування майбутнього, мрії та цілі. Рибам потрібно буде переглянути свої плани на майбутнє. У представників цього знака зодіаку буде більш чітке уявлення про те, чого вони хочуть.

З 17 червня на Риб чекають якісь затримки у справах.

"Планета Сатурн говорить вам: почекайте, зробіть крок назад, відпочиньте", - зазначила астролог.

Сатурн ставитиме процеси на паузу до 4 листопада.

Молодик 18 червня принесе Рибам переїзд, зміни в будинку або в складі сім'ї.

22 червня у Риб з'явиться нове хобі. На тих, хто вільний, чекає романтичне знайомство, важлива розмова, спільна поїздка.

30 червня Нептун зупиняється і повертається назад до 6 грудня. Риби ніби озиратимуться назад і переглядатимуть, обмірковуватимуть ситуацію. Це дуже вдалий період для того, щоб удосконалювати себе.

Дивіться відео - Гороскоп Риби на червень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти