Гороскоп на червень 2023 року: що можна і не можна робити, щоб не порушити гармонію

31 травня 2023, 10:29
Відомий астролог Влад Росс стверджує, що червень буде більш сприятливим місяцем, ніж квітень і травень.
Влад Росс
Гороскоп на Червень 2023 року - що можна і не можна робити в цьому місяці / Фото УНІАН , ua.depositphotos.com

Квітень і травень заслужили звання нестабільних і виснажливих місяців. А ось в червні вже можна буде розслабитися, адже далекі і найбільші планети Сонячної системи - Юпітер і Сатурн - створять неймовірно сприятливу і гармонійну комбінацію. Однак відомий астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду попереджає, що неправильні дії можуть порушити цю гармонію.

Що можна робити в червні 2023 року

У цей літній період відмінним буде рішення завести нові знайомства, виходити в люди, відвідувати різні заходи. Сприятливо позначиться, якщо ви вирішите зайнятися власним розвитком: навчання, відвідування тренінгів та майстер-класів, заняття творчістю, розвиток красномовства і виступів на публіці.

Що стосується особисто чоловіків, то вони можуть записатися на курси пікапа, а дівчата можуть навчитися пробуджувати свій жіночий початок.

Що не можна робити в червні 2023 року

Астролог не рекомендує в цей період з'ясовувати стосунки, сваритися з близькими людьми або сусідами. Також не можна зневажливо ставитися до прийняття важливих рішень, а особливо в кінці місяця. У цей період краще не ризикувати фінансами, особливо на початку червня.

Якщо вам захочеться покритикувати людей, почати випинати своє "я", пред'являти претензії або робити непрохані поради, то краще відмовитися від цієї ідеї. Хоча особливо таке бажання буде з'являтися у Дів.

Дивіться відео Главреда з гороскопом на червень 2023 року від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти