Гороскоп на березень 2022 для всіх знаків зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

9 лютого 2022, 18:07оновлено 16 лютого 2022, 12:54
Гороскоп фінансів, любові і кар'єри на березень 2022 для всіх знаків зодіаку.
гороскоп 2022
Гороскоп на березень 2022 / depositphotos.com/

У першому місяці весни увагу багатьох представників зодіакального небосхилу буде зосереджено на поліпшенні фінансового добробуту. Деяким зірки приготували зустріч з важливою людиною, а представники знака стихії повітря можуть дізнатися неприємні факти з життя партнера.

Китайський гороскоп на 2022 рік розповість, кому зі знаків доведеться пережити непрості часи, а за ким удача і везіння будуть ходити по п'ятах.

Гороскоп на березень 2022 - Овен

Перший місяць весни буде вдалим для Овнів. Озброївшись оптимізмом, ви зможете звернути гори і досягти кращих результатів. Однак потрібно остерігатися обману і обмірковувати кожне рішення. Цього місяця фокус вашої уваги буде на збільшенні заробітку. Ваше фінансове становище буде радувати стабільністю, не виключені додаткові грошові надходження - премії або бонуси.

У справах любовних вільні Овни зможуть зловити удачу за хвіст на початку березня. Цікаве знайомство може швидко перерости в серйозні відносини. У сімейному житті вдасться зберегти гармонію і взаєморозуміння, і зміцнити ваш зв'язок.

У фокусі уваги Овнів - судини і нервова система. Уникайте стресів і перевтоми. У другій половині місяця можуть проявитися проблеми зі шлунком.

читайте такожМісячний календар на березень 2022: кращі і найнебезпечніші дні місяця

Гороскоп на березень 2022 - Тілець

Початок весни буде вдалим для Тільців, як в любовному, так і в фінансовому плані. Важливо не упускати деталі і бути уважними до дрібниць, в яких можуть ховатися як і нові корисні знання, так і вигідні можливості. Ви зможете зміцнити фінансове становище, не виключені вигідні ділові пропозиції або нова посада з великим окладом. Перша половина місяця буде успішна для людей пов'язаних з наукою, а творчі люди зможуть домогтися визнання.

Березень буде щедрий і на сюрпризи в особистому житті. Вільним Тільцям не варто сидіти в чотирьох стінах, нові знайомства і побачення принесуть масу приємних вражень і, можливо, початок любовної історії. Тим, хто у відносинах можна задуматися над більш рішучими кроками – початком спільного життя, знайомстві з батьками або навіть укладення шлюбу.

У березні Тільці можуть відчувати занепад сил, головні болі і бути більш схильними до інфекційних захворювань. Підвищується ризик травм і ударів.

читайте такожКоли - накопичувати, а коли - витрачати: названі самі грошові дні березня 2022 за місячним календарем

Гороскоп на березень 2022 - Близнюки

У березні Близнюкам доведеться згладжувати гострі кути в спілкуванні і йти на компроміси з близькими людьми. Такі поступки допоможуть уникнути неприємностей. В кінці місяця потрібно остерігатися привабливих пропозицій легких грошей. У професійній діяльності не варто бути "попереду планети всієї". Стримайте амбіції і поки не висовуйтеся, інакше ризикуєте нажити недругів. Фінансове становище порадує стабільністю, проте варто утриматися від ризикових заходів, щоб не втратити гроші.

У справах любовних у вільних Близнюків відкриті всі двері для романтики і початку серйозних відносин. Вас чекають красиві залицяння і широкі жести шанувальників. У житті сімейних представників знака зможуть спливти неприємні таємниці. Не виключено, що це буде любовний трикутник. Порушувати сімейну ідилію можуть ревнощі партнера.

У перші тижні березня ваше здоров'я буде на висоті, проте вже в середині місяця можуть нагадати про себе хронічні захворювання. Може турбувати печінка.

читайте такожВихідні у березні 2022: скільки відпочиватимуть в Україні

Гороскоп на березень 2022 - Рак

У березні Ракам не варто ризикувати своїм фінансовим становищем і звертати більше уваги на здоров'я. У фокусі уваги - професійна діяльність. Вам необхідно навести порядок в поточних справах, щоб уникнути плутанини і не упустити важливі деталі. У цьому місяці не варто зациклюватися на заробітку, чим більше ви думаєте про гроші, тим швидше вони йдуть від вас. Несподівані грошові надходження можуть порадувати вас у другій половині місяця.

Вільним Ракам зірки приготували в березні неймовірний сюрприз. Відносини, які почнуться в цьому періоді, мають всі шанси перерости в міцний і щасливий союз. Ваш шанувальник може виявитися впливовою людиною, і відносини будуть розвиватися стрімко. У сімейному житті немає приводів для суперечок і розбіжностей. Не виключено, що вам доведеться частіше відвідувати родичів. Можуть здивувати діти, і не завжди з приємного боку.

Слабкі місця раків в березні - ендокринна і серцево-судинна системи. Можуть проявитися хронічні недуги. Займіться своїм зовнішнім виглядом, приведіть в порядок шкіру і відвідайте стоматолога.

читайте такожМісячний календар стрижок на березень 2022: фартові дні для нової зачіски і фарбування

Гороскоп на березень 2022 - Лев

Березень стане вельми неоднозначним місяцем для Левів. Вам варто придивитися до своїх друзів і не надто довіряти новим знайомим. Можливі невдачі в професійній діяльності, але їх може скрасити ймовірність подорожі в кінці місяця. Для вас головне дотримуватися балансу робота-відпочинок, щоб не перегоріти і не розтратити всі життєві сили. Ризик і азарт приведуть вас до великих збитків. У першій половині місяця не варто укладати угоди і здійснювати великі придбання, висока ймовірність обману.

Вільні Леви в березні зможуть зустріти свою другу половинку. І це не буде любов з першого погляду. Можливо, це людина з вашого оточення, на якого ви подивитеся іншими очима. Сімейним Левам слід бути обережними зі словами і дати більше контролю своїй другій половинці. Це допоможе налагодити відносини і послабити розбіжності.

Головні болі, скачки тиску, запаморочення – слабка ланка – серцево-судинна система. Не варто нехтувати щорічним оглядом у лікаря.

читайте такожПравославний календар на березень 2022: Великий піст і Вселенська батьківська субота - важливі дати

Гороскоп на березень 2022 - Діва

У професійній сфері Дівам доведеться пережити непростий місяць. Не виключені розбіжності і непорозуміння з колегами, неприємна ситуація, яка може дійти до керівництва. Не дозволяйте втягувати себе в інтриги і будьте бездоганно пунктуальними – не спізнюйтеся на роботу і здавайте всі справи в строк. Фінансове становище буде стабільним, ви вмієте грамотно розпоряджатися бюджетом. У другій половині місяця будьте пильними - підвищується ймовірність крадіжок, не носіть великі суми грошей і цінні речі з собою.

У житті вільних Дів може з'явитися впливовий кавалер. Можливий і службовий роман, який переросте в серйозні відносини. Однак не варто квапити події, нехай все йде своєю чергою. Сімейні представники знака не повинні провокувати сварки і стримати зайву підозрілість.

З середини місяця Діви ризикують підхопити застуду. Також зростає ризик травм і пошкоджень. Тому від небезпечних видів спорту і важких фізичних навантажень краще утриматися.

читайте такожСвята в березні 2022 в Україні: скільки будемо відпочивати і чи буде додатковий вихідний

Гороскоп на березень 2022 - Терези

У березні Терези можуть розраховувати на зміни на краще. У фінансових питаннях важливо не упустити вигідні можливості та пропозиції. У цьому місяці потрібно заручитися підтримкою колег і однодумців, вони допоможуть вам вирішити навіть найскладніші питання і не допустити помилок, які можуть коштувати вам премії. Фінансове становище налагодиться, з'явитися можливість віддати старі борги.

У березні Терезам не варто розраховувати, що амур пронизає їх серце стрілою. Не найкращий період для початку серйозних відносин, але ось ні до нічому не зобов'язуючим розваг – саме воно. У сімейному житті будуть кипіти пристрасті. Не виключені сцени ревнощів і сварки, проте не варто приймати рішення зопалу, про них можна пошкодувати.

Терези не будуть скаржитися на здоров'я в березні. Однак не варто перевтомлюватися і перевантажувати себе роботою.

Гороскоп на березень 2022 - Скорпіон

У березні Скорпіонам потрібно швидше пристосовуватися до обставин, проявляючи гнучкість. Не варто ділитися своїми планами навіть з найближчими людьми, тримайте все при собі. Також потрібно розібратися з фінансами і витратами. Підрах*йте доходи і витрати і подумайте від чого можна відмовитися. В кінці місяця підвищується ймовірність обману, не довіряйте малознайомим людям з сумнівними пропозиціями.

Любов ненавмисно нагряне в життя вільних Скорпіонів. Ризикуєте закохатися і втратити голову. Однак не варто втрачати пильності, мотиви вашого нового шанувальника можуть бути не найщирішими. У сімейному житті каменем спотикання можуть стати непомірні витрати і ревнощі з боку партнера.

Здоров'я порадує Скорпіонів в першому місяці весни. Однак для того, щоб відновлювати запаси енергії, вам необхідний повноцінний сон.

читайте такожДень ангела в березні 2022 за церковним календарем - хто святкує іменини

Гороскоп на березень 2022 - Стрілець

Березень принесе в життя Стрільців масу позитивних емоцій і яскравих вражень. У професійній діяльності прийшов час продемонструвати свої найкращі сторони і взяти на себе відповідальність. Ви в фаворі начальства і такий стан речей може викликати заздрість і плітки. Не піддавайтеся на провокації недругів. У березні не варто брати і давати гроші в борг і утриматися від великих покупок.

У житті вільних Стрільців з'являться люди з минулого, які можуть нагадати про колишні почуття. Однак не варто піддаватися солодким ілюзіям, варто нагадати собі, чому ці відносини закінчилися. Ви будете в центрі уваги протилежної статі, проте знайти свою другу половинку в березні буде складно. Для тих, хто в парі потрібно задуматися про укладення шлюбу, вони буде міцним і щасливим.

В середині місяця можна отримати кишковий розлад. Крім того, поменше нервуйте і відганяйте негативні думки, вони можуть спровокувати занепад сил і апатію.

Гороскоп на березень 2022 - Козеріг

У березні Козероги будуть більше стурбовані вирішенням фінансових питань. Ви досить ощадливі і практично розпоряджаєтеся бюджетом, що дозволяє забезпечити стабільність і накопичення на випадок непередбачених обставин. Бізнесменам випадає шанс завести корисні знайомства з впливовими людьми, які відкриють нові можливості. Переговори матимуть успіх, якщо перенести їх на другу декаду місяця.

Самотнім серцям, щоб знайти свою другу половинку слід частіше вибиратися в люди особливо в кінці місяця. Цікаві знайомства привнесуть в життя нові враження. Не відмовляйтеся, навіть якщо кавалер здасться нудним, дайте йому шанс вас здивувати. Остерігайтеся відносин з одруженими, вони обернуться головним болем.

Остерігайтеся протягів і переохолоджень, висока ймовірність застудити нирки. Тепліше одягайтеся і тримайте ноги в теплі.

читайте такожМісячний посівний календар на березень 2022: кращі дні для роботи в городі і саду

Гороскоп на березень 2022 - Водолій

У березні Водолії зможуть вирішити давню проблему і зміцнити фінансове становище. У грошових питаннях, щоб зберегти стабільність необхідно планувати витрати і триматися подалі від ризикових заходів. У другій половині місяця збільшується ймовірність обману або шахрайства, не варто носити з собою великі суми грошей. У професійній діяльності завзятість, цілеспрямованість і нестандартне мислення дозволять вам просунутися по кар'єрних сходах і збільшити дохід.

У цьому місяці любов і романтика зовсім не займають увагу Водоліїв. Вам хочеться більш легких розваг і флірту, але ваші шанувальники налаштовані серйозно. Не варто давати їм порожні обіцянки. Сімейним Водоліям чекають домашні клопоти і конфлікт на побутовому грунті. Якщо трапилася сварка, станьте ініціатором примирення.

У зоні ризику - психологічне здоров'я. Намагайтеся обходити негатив стороною і залучати в життя позитивні події. Також є ймовірність підхопити застуда.

Гороскоп на березень 2022 - Риби

У березні Рибам не доведеться розслаблятися і зайняти позицію спостерігача. Навпаки, доведеться закатати рукава і активно включитися в роботу. Відносини в колективі можуть бути натягнутими. Хтось із колег буде відчувати ваш спокій. Залишайтеся холоднокровними і незворушними в будь-якій ситуації. Не варто ділитися своїми планами, всі свої цілі тримайте в секреті. Ситуація з фінансами буде стабільною, проте додаткових грошових надходжень чекати не варто. Давати в борг можна тільки найближчим родичам.

Вільним Рибам потрібно проявити обачність і обережність з новими знайомими. Дізнайтеся людини краще, перш ніж відкривати йому свою душу. Ваш кавалер може виявитися з нечесними помислами. Березень - не найкращий час для початку романтичних відносин.

Здоров'я Риб не дасть приводу для занепокоєння. Однак цей місяць прекрасно підійде для боротьби зі шкідливими звичками і перегляду раціону харчування. Приведіть в порядок режим сну і не нехтуйте фізичними навантаженнями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти