Гороскоп на березень 2022 року для Терезів: багато роботи, підвищення і романтичне знайомство

19 лютого 2022, 15:45
Майже весь місяць Терези будуть зайняті роботою. В повню 18 березня деякі представники знака можуть звільнитися або зважитися на переїзд, говорить гороскоп.
гороскоп, Ваги
Ближче до кінця місяця Терезам захочеться взяти тайм-аут, каже гороскоп / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для Терезів на березень 2022 року. У перший місяць весни у Терезів дуже актуальною буде тема роботи, але без романтики не обійдеться - деякі Терези зустрінуть свою пару,

2 березня 2022 року буде молодик в шостому будинку гороскопу. Це сектор, який відповідає за роботу. У перші три тижні місяця Терези будуть приділяти час роботі або бізнесу. Можливо представники знака наймуть помічника, в колектив прийде новий колега або зміниться керівництво. Можливо виникне нове завдання, яке потрібно буде вирішити, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

У молодик дуже добре займатися здоров'ям: змінити режим дня, поміняти харчування, сісти на дієту, відмовитися від шкідливих звичок.

5 і 6 березня Терезам можуть запропонувати підвищення, з'явиться новий проект, потрібно буде навчати колег по роботі.

7 березня Венера і Марс увійдуть в сектор задоволень, кохання. Почнеться гарний час для того, щоби з кимось познайомитися. Якщо ви у стосунках або в шлюбі, то можна з'їздити у відпустку або просто відпочити на вихідних. Це може бути похід в ресторан, театр, на виставку.

"На Терезів чекає свято. Їх запросять на день народження, весілля, хрестини. Також відбудуться події, пов'язані з дітьми. Наприклад, народження дитини. Або ваш дорослий син або дочка познайомлять вас зі своїм супутником", - свідчить гороскоп 2022.

11 березня Меркурій входить в шостий будинок гороскопу. Майже весь місяць Терези буду зайняті роботою і рутиною, а в цей день відбудеться зустріч, переговори, надійде інформація, лист, новини, смска.

"Вас попросить про щось начальство, можуть послати на перекваліфікацію або підвищення кваліфікації. Також Терези займуться здоров'ям - здадуть аналізи, пройдуть обстеження", - розповіла астролог.

18 березня 2022 - повня в дванадцятому будинку гороскопу. У Терезів закінчиться якийсь цикл: звільнення, рішення про переїзд, завершення проекту.

Повня може дати Терезам ще й тайм-аут, коли ви захочете побути на самоті, виїхати кудись на кілька днів.

21 березня Сонце увійде в сьомий будинок гороскопу. Стане актуальною тема стосунків з усіма оточуючими людьми. У Терезів відбудеться нове знайомство, переговори, угода. З 21 березня може початися судовий процес або Терези братимуть участь у змаганнях.

"Якщо ви вільні, то познайомитеся з кимось, і у вас почнуться стосунки. Ну, якщо не романтичні, то це можуть бути ділові відносини або контракти, договори", - зазначила астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти