Гороскоп на березень 2023: астролог передрекла Тельцям місяць радикальних змін

15 лютого 2023, 05:43оновлено 27 березня 2023, 19:01
17700
У березні на нас чекає багато важливих астрологічних явищ. Планети змінюватимуть напрямок, що призведе до "тектонічних" змін у житті, свідчить гороскоп.
Гороскоп Телець на березень
Березень буде місяцем змін для Тельців, каже гороскоп 2023 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у березні на нас чекає багато важливих астрологічних явищ. Планети змінюватимуть напрямок, що призведе до "тектонічних" змін у житті багатьох.

Перші три дні березня Тельцям найкраще присвятити відпочинку. Астролог радить сходити в спа-салон, на масаж, поїхати в санаторій, провести час з коханою людиною.

3 березня Меркурій змінює знак і входить в 11 будинок гороскопа - це сектор друзів, якихось груп, колективів, команди. Чекайте на важливий дзвінок або повідомлення. Може відбутися цікаве знайомство. З новою людиною вас можуть познайомити друзі. Крім того, багато Овнів зроблять крок до своєї мети і здійснення мрії.

Повня 7 березня у Тельців пройде в секторі кохання.

"Це ще не шлюб, але коли ви вже на високих вібраціях, коли ми любимо життя і творчість, коли нам подобається, що ми робимо. Може, ви знайдете своє хобі або своє покликання. Прийде успіх в бізнесі. Якщо у вас романтичні стосунки з одруженими людьми, то повня відкриє вашу таємницю", - розповіла астролог.

7 березня Тельці зможуть змінити життя так, щоб воно їм подобалося і приносило радість і задоволення.

8 березня відбудеться дуже потужна подія. Сатурн - планета, яка останні три роки змушувала вас чогось досягати, переходить в 11-й будинок гороскопа. Це сектор, який відповідає за групи людей, колективи, організації.

"Ви станете частиною якоїсь організації або у вас з'явиться стовідсотково нова мета, мрія. Сатурн в найближчі три роки змінить ваше коло друзів, залишаться тільки найстаріші та найперевіреніші. З'являться однодумці та буде складено план дій на майбутнє", - каже гороскоп на березень 2023.

17 березня Венера принесе Тельцям гарний настрій, ви будете залучати до себе любов, гроші, подарунки.

24 березня відбудеться ще одна потужна подія - зміна Плутона. Ця планета керує вашим будинком, шлюбом, партнерством, стосунками.

"Все буде змінюватися. Плутон входить в ваш 10 будинок гороскопа, це сектор кар'єри, роботи, ролі в цьому світі. Статус буде змінюватися, може статися укладення або розірвання шлюбу, зміниться посада, ви відкриєте свій бізнес, візьмете на себе більше відповідальності. Все, що буде відбуватися в житті після 24 березня - це події на найближчі двадцять років", - розповіла Анжела Перл.

З 26 березня Тельці стануть сміливішими та зроблять щось, на що не наважувалися або боялися, що нічого не вийде. Це може бути поїздка, переїзд, подорож, реалізація нових ідей. З'явиться можливість отримати роботу або підвищити рівень доходу.

"У березні дуже багато буде зрушень у житті Тельців. Навіть якщо ви відчуєте якусь турбулентність, всі зміни будуть на краще", - резюмувала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти