Гороскоп на березень 2023: що чекає Раків у роботі, коханні та фінансах

18 лютого 2023, 00:43
У березні відбудеться важлива подія - Плутон перейде у восьмий будинок гороскопа. Астролог розповіла, як це позначиться на Раках.
Гороскоп, Анжела Перл
Перші дні березня принесуть Ракам хороші новини, каже гороскоп 2023 / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перші дні березня принесуть Ракам хороші новини. Ви отримаєте те, чого хотіли. Бажання здійсниться. На Раків чекає хороший бонус, клієнт, замовлення, премія. Можливо на роботі ви отримаєте нову посаду, підвищення. У романтичних стосунках зміниться статус, відбудуться заручини, шлюб, народження дитини.

3 березня Меркурій входить у сектор, який відповідає за наші бажання. На Раків чекає подорож, можливо навіть за кордон, новини здалеку, переїзд.

Повня 7 березня може принести Ракам поїздку недалеко і ненадовго. Якщо якийсь процес тривав пів року, то закінчиться в перший місяць весни. Можна купувати техніку.

8 березня Сатурн переходить в дев'ятий будинок гороскопа. Впродовж останніх років планета перебувала в секторі фінансів та заморожувала вклади, інвестиції, розділ майна, спільні гроші. Протягом найближчих трьох років романтичні стосунки будуть мінімальними. Можливе розставання на три роки - до лютого 2026-го. Раки будуть відправлятися в планові поїздки по роботі, не виключена робота з іноземними компаніями. Всі завдання потрібно виконувати, дотримуючись термінів, буде велике навантаження.

У Раків Сатурн символізує шлюб. Раки можуть зустріти серйозну людину, іноземця, відбудеться знайомство з кимось, хто живе за кордоном. Судові справи триватимуть довго.

17 березня у Раків може здійснитися бажання, але потрібно точно знати, чого ви хочете, та чітко це уявляти.

20 березня чекайте на новини про кар'єру, роботу, професію, начальство.

Молодик 21 березня дасть Ракам впевненість у собі, а 31 березня настане вдалий час у сфері професії, кар'єри, роботи.

24 березня відбудеться важлива подія. Плутон переходить від сьомого до восьмого будинку гороскопа. Протягом п'ятнадцяти років Раки могли мати складні робочі стосунки або важкі стосунки з партнером. З 24 березня по 12 червня буде перехідний період, який покаже вам, як ситуація буде розвиватися далі. Плутон у восьмому будинку гороскопа буде трансформувати фінанси. Плутон все збільшує, дає спадок.

"Плутон вміє тиснути, давати складних партнерів або не давати їх взагалі, у вас міг бути невдалий шлюб. Але тепер це залишиться в минулому назавжди, може абсолютно трансформуватися коло спілкування, ви будете притягувати інших людей у своє життя", - розповіла фахівець.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти