Гороскоп на березень 2023 для Близнюків: несподіваний поворот, далека дорога і здійснення мрії

17 лютого 2023, 05:29оновлено 18 лютого 2023, 00:54
11709
Березень буде дуже динамічним та енергетично сильним місяцем, свідчить гороскоп.
Гороскоп на березень
Гороскоп на березень говорить про те, що у Близнюків з'явиться нове джерело доходу / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Близнюків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень буде дуже динамічним і енергетично сильним місяцем. У перші три дні березня Венера з'єднається з Юпітером у 11-му будинку друзів. У Близнюків з'явиться нове коло спілкування, з'являться однодумці. Можливо друзі познайомлять вас з людиною, з якою у вас почнуться романтичні стосунки. Потрібно робити кроки до виконання мрії. Крім того, здійсниться якесь ваше бажання.

3 березня Меркурій входить в 10-й будинок гороскопа - це сектор роботи і кар'єри. Близнюки отримають повідомлення про начальство, роботу, статус. Можлива важлива розмова з батьками.

Повня 7 березня висвітить ситуацію в родині, відбудуться якісь зміни, можливо вони будуть пов'язані з матір'ю.

8 березня Сатурн після трьох років в дев'ятому будинку гороскопа входить в десятий. Сатурн - це планета перешкод або серйозного планування та дисципліни. Сатурн міг давати вам ізоляцію, навчання, юридичні справи, які затягнулися на три роки. Десятий будинок - це сектор досягнень, статусу, роботи. З 8 березня ця планета все змінить і дасть Близнюкам більше відповідальності на найближчі три роки. У вас може змінитися статус. Наприклад, буде підвищення на посаді, народиться дитина, ви відкриєте свій бізнес. Ви будете більше зосереджені на роботі, кар'єрі та досягненнях.

17 березня Венера входить в сектор відпочинку, самопізнання. На Близнюків чекають таємні зустрічі або стосунки. Ви можете отримати хорошу новину здалеку, від тих, хто знаходиться в ізоляції. Самі Близнюки можуть відправитися в далеку поїздку. В дорозі ви можете познайомиться зі своєю другою половинкою.

21 березня Близнюки відкриють в собі нові таланти. З'явиться нове джерело доходу.

24 березня Плутон входить у дев'ятий будинок гороскопа після того, як 15 років перебував у восьмому. Закінчується фінансове навантаження, яке тяжіло над вами. Відбудеться позбавлення від залежностей, психологічних проблем. Плутон повністю змінить уявлення про світ та себе у ньому, відбудеться зміна менталітету, ви можете стати популярні. В цілому, Близнюкам може глобально пощастити.

26 березня Марс входить у другий будинок доходів, цінностей, роботи і дасть енергію для роботи, нові ресурси та хороше самопочуття.

30-31 березня у житті Близнюків відбудеться несподіваний поворот, зустріч, знайомство з іноземцем. Чекайте на якийсь сюрприз у стосунках. Також раптово представники знака можуть отримати прибуток.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти