Гороскоп на березень 2023 для Козерогів: важкі часи закінчаться, настане біла смуга

28 лютого 2023, 06:18оновлено 28 лютого 2023, 07:04
У перший місяць весни у Козерогів зміниться фінансова ситуація, свідчить гороскоп Анжели Перл.
Гороскоп для Дів
Гороскоп на березень 2023 - чого чекати Козерогам / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень буде переломним місяцем для багатьох Козерогів. Сатурн і Плутон змінюють знаки, а значить і змінюється енергетика, у багатьох фокус буде зміщений на інші сфери життя.

У перші дні березня у Козерогів може побільшати членів сім‘ї. Можливо ви познайомите родину зі своїм нареченим або нареченою. Будуть хороші новини, пов'язані з нерухомістю.

3 березня Меркурій змінює знак і входить в сектор спілкування, комунікацій. Можуть відбутися знайомства. Деякі Козероги купуватимуть техніку (новий телефон, комп'ютер, камеру). 3 і 4 березня - вдалі дні для складання іспитів, отримання сертифікатів, ліцензій.

Повня 7 березня принесе Козерогам удачу у всьому, що стосується далеких земель. Якщо ви проходите співбесіду на отримання громадянства, закордонного паспорта або якогось статусу за кордоном, все пройде вдало. Повний Місяць також дасть публічність і популярність, особливо якщо ви працюєте онлайн.

8 березня Сатурн змінює знак і виходить із грошового сектору. Ця планета могла зменшувати фінанси або прибрати джерело доходу, хтось міг змусити вас працювати більше і важче або на меншу зарплату.

"Тепер у Козерогів буде зовсім інша історія з фінансами, буде знято обмеження", - розповіла Анжела Перл.

Сатурн може внести охолодження у стосунки з родичами. Може помінятися оточення.

17 березня на Козерогів чекають приємні події, відвідування театрів, ресторанів, виставок. Козероги зможуть заробити гроші завдяки своїм талантам. У романтичних стосунках настане цукерково-букетний період.

20 березня Козероги отримають новину або звістку, що стосується місця проживання та нерухомості. Ви можете переїхати або з'явиться новий член сім'ї.

24 березня Плутон, який 15 років був у знаку Козерога, змінить знак. Ця планета принесла всім Козерогам непрості часи.

"Згадайте, який період почався у вашому житті в 2008-2009 роках. Найімовірніше, це характеризувалося відчуттям тиску або контролю. Можливо це була робота, яку ви не дуже любили, відповідальність, яка лежала на ваших плечах. Тепер цей 15-річний період закінчується. Спочатку Плутон з 24 березня по 12 червня покаже, як зміниться ваше життя. У Козерогів з'явиться відчуття свободи вибору", - розповіла астролог.

У багатьох Козерогів зміниться робота, професія, роль в суспільстві, підвищиться самооцінка. Всі зміни, які відбудуться в житті представників знака, залишаться з ними на найближчі 20 років.

З 26 березня Козероги стануть приділяти більше уваги балансу між роботою та відпочинком, а 30 і 31 числа на представників цього знака зодіаку чекають сюрпризи та несподіванки. Можливо відкриється таємниця в романтичних стосунках, наприклад, стане відомо про любовний трикутник.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти