Гороскоп на березень 2023 для Терезів: везіння та великі зміни в особистому житті

24 лютого 2023, 11:40
У перший місяць весни на представників знака зодіаку Терези чекає удача. Особливо пощастить тим, хто народився з 5 по 12 жовтня, свідчить гороскоп.
Гороскоп на 2023 рік, Анжела Перл
Гороскоп Терези - що приготував перший місяць весни / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2023 року для Терезів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в перші три дні місяця у Терезів відбудеться зустріч, знайомство, можна отримати пропозицію руки та серця.

"Якщо ви вільні, висока ймовірність когось зустріти, ті Терези, які вже перебувають у стосунках, перейдуть на новий рівень", - розповіла астролог.

Терези робитимуть важливі покупки, виграють в суді, укладуть контракт.

3 березня Меркурій входить в шостий будинок роботи. Можливі співбесіди, надійде інформація про роботу. Також Терезам варто звернути увагу на своє здоров'я. Якщо ви відчуєте нездужання, необхідно звернутися до лікаря.

Повня 7 березня відкриє таємниці. Проясняться питання, пов'язані з переїздом або еміграцією. Терезам може наснитися віщий сон. Варто більше відпочивати, радить гороскоп.

8 березня Сатурн, який впродовж останніх трьох років був у п'ятому будинку (секторі дітей, творчості, любові), переходить у шостий будинок. Ця планета змусить представників знака зодіаку подбати про себе до лютого 2026 року. Важливо зайнятися лікуванням зубів, звернути увагу на кістки та суглоби.

Сатурн у шостому будинку також дасть Терезам дуже багато роботи, особливо якщо ви працюєте на себе.

17 березня Терези отримають прибуток. Це можуть бути гроші від держави, аліменти, подарунки. Ви з кимось зблизитеся, довіритесь психотерапевту або психологу.

20 березня Меркурій принесе Терезам побачення та ділові зустрічі.

24 березня Плутон змінює знак. Упродовж 15 років ця планета була в секторі сім'ї. Зараз Сатурн йде з четвертого будинку і знову змінюватиметься ситуація в сім'ї, особливо з батьками (зокрема, з мамою ). На вас чекає переїзд, заміжжя, хтось або щось дуже змінить життя.

"З 24 березня по 12 червня Плутон переходить у п'ятий будинок. Планета повільна, вона покаже вам, що буде в найближчі роки. Сатурн залишиться в цьому секторі гороскопа на 25 років і змінюватиме ситуацію, пов'язану з дітьми, хобі, задоволеннями, романами і коханням. Ви зустрінете любов всього вашого життя, головне - відрізнити хорошу любов від поганої. У негативі Плутон тисне, дає багато негативу. Якщо побачите в людині такі якості, біжіть. А якщо ви відчуваєте, що змінюєтеся на краще - це правильний Плутон. Плутон - це ще й ваше дітище, власна справа, те, що ви будете ростити та що в результаті принесе дуже хороші гроші", - розповіла Анжела Перл.

26 березня у Терезів зміниться посада на роботі або статус в особистому житті, наприклад, ви вийдете заміж або одружитеся.

Весь місяць Юпітер буде в сьомому будинку гороскопа. Це дуже хороша планета, яка розширить оточення Терезів і принесе удачу. Особливо пощастить тим Терезам, які народилися з 5 по 12 жовтня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти