Гороскоп на березень 2023 року для Дів: розставання, прибуток і позбавлення від проблем

21 лютого 2023, 05:35
У березні серйозні та чесні стосунки стануть ще міцнішими, а стосунки, в яких була тріщина, навпаки, зруйнуються.
Гороскоп
Гороскоп Діва - що приготував перший місяць весни / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, перші три дні березня будуть пов'язані з фінансами. Діви отримають хороший прибуток, фінансову допомогу або спадщину. Також у представників знака буде емоційна зустріч, ви отримаєте відповіді на свої питання.

3 березня може відбутися підписання важливих документів або ви можете надіслати повідомлення від клієнтів або друзів.

У повню 7 березня Діви будуть в центрі уваги. Ви можете змінити стиль, наприклад, перефарбувати волосся, купити новий наряд, поміняти прізвище, паспорт, професію, свою роль у суспільстві. Особливо цю повню відчують ті Діви, які народилися в період з 4 по 14 вересня. Деякі представники знака будуть розривати контракт з кимось і підписувати новий, міняти роботу, завершувати стосунки або, навпаки, оголошувати про заручини.

8 березня Сатурн входить в сьомий будинок гороскопа Дів. Ви почуватиметеся набагато краще, закінчиться якесь життєве випробування. Також представники знака позбудуться роботи, яка обтяжувала, проблем зі здоров'ям і фінансами та інших неприємностей, які заважали.

"Якщо ви виходите заміж або з'їжджаєтеся з кимось або починаєте стосунки, то це буде міцний та довговічний зв'язок. Сатурн закріплює серйозні та чесні стосунки, а стосунки, в яких була тріщина, навпаки, руйнує. Тому у когось із Дів будуть розлучення або розставання в березні", - каже гороскоп.

17 березня Венера принесе Дівам подарунки. Можливо ви разом з подругою поїдете в подорож, отримаєте гроші або відбудеться зустріч з коханою людиною.

20 березня ви отримаєте якісь не зароблені гроші, можуть з'явитися нові фінансові зобов'язання, вкладення, інвестиції. Деяким Дівам запропонують нову роботу або посаду, новий проект або новий метод заробляння грошей, який принесе хороший результат. З 24 березня Плутон змінює знак і буде повністю трансформувати ваш спосіб життя.

"Все буде по-іншому, це може бути нове місце проживання, нова робота, режим, спосіб життя. Зміни, які відбудуться, залишаться у вашому житті надовго", - каже гороскоп.

30-31 березня на Дів чекає несподіване везіння, любов, подарунок, прибуток. Особливо пощастить тим представникам знака, які народилися з 7 по 10 вересня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти