Гороскоп на березень 2023 року для Левів: астролог спрогнозувала переломний місяць

18 лютого 2023, 05:29
У березні у Левів може зникнути джерело доходу, але натомість з'явиться нове, свідчить гороскоп на місяць.
Гороскоп Лев
Гороскоп Лев - що приготував перший місяць весни / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Левів. Перший місяць весни буде переломним місяцем для багатьох.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, з 1 по 3 березня Левів супроводжуватиме удача. На вас чекає любов, романтичне знайомство, достаток, цікаве знайомство.

3 березня Меркурій входить у восьмий будинок гороскопа - це сектор фінансів. Леви можуть отримати повідомлення або лист, що стосується страхової або податкової компанії. Якщо у вас є власний бізнес, це може бути перевірка. Також представники знака можуть отримати інформацію щодо грошей або зарплати.

Повня 7 березня принесе Левам прибуток. Це будуть гроші за виконану роботу.

8 березня Сатурн може розірвати стосунки, в яких вже з'явилася тріщина. Також можуть закінчитися бізнес-відносини або відносини з якоюсь організацією.

Якщо романтичні стосунки були хорошими, то Леви можуть, навпаки, укласти шлюб або вийти на нову роботу.

За словами астролога, Сатурн на три роки увійде в сектор фінансів Левів і вимагатиме від представників знака серйозного фінансового планування. Якщо у вас зникне джерело доходу, то натомість з'явиться нове. В цілому, прибутку не стане менше.

17 березня варто попрацювати над своїми емоціями. Можливо ви станете відвідувати психолога. У житті Левів стане менше інтимних стосунків на якийсь досить тривалий час. Водночас чекайте на хорошу новину від вашого у керівництва. Може з'явитися новий керівник, імовірно, це буде жінка.

20 березня можна планувати поїздку, купувати квитки, бронювати готель. З 21 березня - "зелене світло" для подорожей та навчання.

24 березня Плутон змінює знак та йде із сектора зобов'язань і якихось проблем, в якому він перебував упродовж 15 років. Можливо у вас були якісь обов'язки, турботи, проблеми, хвороба або велика відповідальність. Після 24 березня ситуація почне змінюватися на краще. Оскільки Плутон - повільна планета, зміни варто очікувати не раніше 12 червня. Деякі Леви закриють одну сторінку у своєму житті та відкриють нову. До речі, зміни, які відбуватимуться, найімовірніше, надовго. Наприклад, якщо ви зараз одружуєтеся, то цей шлюб збережеться щонайменше на 20 років і довше.

Після 26 березня можна вирушати на відпочинок, в санаторій. Деякі Леви поїдуть за кордон або навіть емігрують.

31 березня відбудеться щось, що змінить статус Левів. Деякі зустрінуть свою другу половинку, отримають пропозицію, можливо буде укладено шлюб або, навпаки, відбудеться розлучення. Також буде шанс отримати пропозицію по роботі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти