Гороскоп на березень 2023 року для Овнів: чим порадує перший місяць весни

14 лютого 2023, 04:31оновлено 18 лютого 2023, 00:52
12824
Почнеться березень з дуже хороших днів. Овнів здивують події у двох сферах життя - фінансовій та любовній, свідчить гороскоп.
Гороскоп 2023
Березень буде прекрасним місяцем для Овнів, каже гороскоп 2023 / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, почнеться весна з дуже хороших днів. У перші три дні березня в знаку Овна з'єднуються Венера з Юпітером. Представників знаку здивують події у двох сферах життя - фінансовій та любовній. Мрії будуть збуватися, каже гороскоп на березень 2023.

Згідно з прогнозом, у перші дні березня вийде вдало скласти іспит, вступити на навчання, отримати юридичні документи. Все, що пов'язано з візами, міграцією, переїздом пройде добре.

3 березня Меркурій входить в 12-й будинок гороскопа. Можливо ви будете спілкуватися з кимось, хто живе далеко, або будете настільки сконцентровані на роботі, що у вас не буде вільного часу.

У повню 7 березня Овнам варто звернути увагу на здоров'я та режим дня. Якщо в житті Овнів були проблеми, які їх турбували, то тепер вони вирішаться.

8 березня відбудеться важлива подія - Сатурн переходить з 11-го в 12-й будинок на цілих три роки. У житті Овнів відбудеться важливий зсув. Наприклад, еміграція. Але процес може затягнутися на три роки, буде період підготовки до чогось. Можливо ви будете захоплюватися езотерикою, гіпнозом, психологією. Не виключено, що буде дуже багато роботи на самоті або Овни займуться волонтерством або благодійністю.

Перші 17 днів березня Венера буде в знаку Овна та зробить представників знака красивими, привабливими. Після 17 березня планета входить у другий будинок гороскопа, може вирости самооцінка, дохід. Трапиться якась фінансова ситуація, яка порадує Овнів. Наприклад, збільшиться дохід, ви отримаєте подарунок або укладете вигідну угоду купівлі-продажу.

21 березня молодик принесе Овнам нову людину, роботу або стиль. Особливо сильно нову енергію відчують представники знака, які народилися з 21 числа і до кінця березня.

24 березня відбудеться ще одна грандіозна подія - Плутон, який 15 років був у десятому будинку гороскопу, переходить в 11-й. Якщо з 2008 року увага Овнів була прикута до роботи, кар'єри і тієї ролі, яку вони відіграють в соціумі, то тепер з'являться нові друзі, оточення, місце проживання, плани.

Весь місяць Юпітер буде в знаку Овнів. А це означає, що удача буде вам супроводжувати.

"Ангел-хранитель буде стояти за вашою спиною, вам буде щастити. Навіть попри всі найсильніші та тектонічні зрушення планет, зміни у вас будуть на краще", - сказала астролог.

Особливо сильно вплив Юпітера відчують ті Овни, які народилися в період з 1 по 10 квітня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти