Гороскоп на березень 2023 року для Риб: астролог назвала найприбутковіші дні

25 лютого 2023, 06:55оновлено 25 лютого 2023, 23:28
У перший місяць весни у Риб відбудеться трансформація внутрішнього стану і сильно зміниться внутрішній світ, свідчить гороскоп.
Гороскоп
Гороскоп Риби на березень 2023 - робота, фінанси, любов / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 1-2 березня - дні прибутку, доходів, подарунків. Можливо буде укладена вдала угода або ви отримаєте суму грошей, або хтось щось оплатить. У Риб підвищиться самооцінка. Ви можете підняти вартість своїх послуг, отримати хорошу роботу й гідну зарплату. У деяких Риб відбудеться вдале знайомство.

Повня 7 березня покаже, як інші люди до вас ставляться і як ви самі до себе ставитеся. Висвітиться тема особистих кордонів, шлюбу, розлучення. Можуть відбутися угоди купівлі/продажу. Можливо ви дізнаєтеся, що у вас є вороги або конкуренти.

8 березня Сатурн входить в знак зодіаку Риби на три роки. Ця планета протвережує, робить нас дорослішими, змушує брати відповідальність. Наприклад, може відбутися переїзд від батьків або народження дитини, буде укладено шлюб. Можливо ви відкриєте бізнес.

17 березня у Риб буде багато спілкування та комунікацій, відбудеться приємне знайомство, зустрічі та поїздки з подружками. Ви отримаєте хорошу новину, що стосується родичів. Можна купувати нову техніку.

21 березня - молодик в секторі грошей. У цей день можна проводити фінансові ритуали на приплив грошей. У Риб з'явиться нове джерело доходу, заробіток, ви зробите цінну покупку.

24 березня Плутон змінює знак, це дуже потужна подія. Ця планета впродовж 15 років була в 11-му будинку гороскопу. Риби можуть вийти з організації, поміняти формат роботи. Закінчуватиметься якийсь процес, який тривав останні 15 років. У період з 24 березня по 12 червня Риби побачать, які зміни на них чекають.

Повністю Плутон увійде в 12 будинок гороскопу в листопаді та залишиться там на 20 років. На Риб чекають далекі землі, робота в ізольованому місці, силові структури або щось таємне. Відбудеться трансформація внутрішнього стану. У Риб сильно зміниться внутрішній світ. Ви позбудетеся внутрішніх демонів.

З 26 березня увага Риб буде сфокусована на власній справі, хобі чи дітях.

На представників знака чекає приємне спілкування з якимись сюрпризами. Можливі несподівані зустрічі та поїздки, які вам сподобаються.

30-31 березня Риби отримають інформацію, яка буде дуже доречною. Може відбутися поїздка недалеко і ненадовго.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти