Гороскоп на березень 2023 року для Скорпіонів: проблеми вирішаться, а хобі почне приносити дохід

24 лютого 2023, 05:30
Березень буде переломним для багатьох, оскільки в перший місяць весни дві повільні та потужні планети поміняють знак, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2023 року - Скорпіон повинен готуватися до змін / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень буде переломним для багатьох, оскільки в перший місяць весни дві повільні та потужні планети Сатурн і Плутон змінюють знак. А чим вони повільніші, тим сильніше вони змінюють нашу енергію в різних сферах життя.

У перші три дні березня у Скорпіонів покращиться самопочуття і стан здоров'я. Ви можете отримати якийсь подарунок або прибуток, гарне замовлення або клієнта. Можливо вам пробачать борг або хтось допоможе розв‘язати проблему.

3 березня - хороший день для того, щоби приділити увагу хобі, сходити в театр, на виставку, отримати задоволення від життя.

У повню 7 березня ви можете дізнатися щось про когось із друзів або можливо навіть закінчиться дружба з кимось. Скорпіонам стане зрозуміліше, про що вони мріють та чого хочуть від життя. Також з'явиться розуміння, як реалізувати свою мрію. Можливо проясниться щось щодо організації, групи людей, команди, частиною якої ви є.

8 березня Сатурн змінює знак. Упродовж трьох років ця планета була у вашому четвертому будинку гороскопа. Це сектор нерухомості, сім'ї, Батьківщини. Сатурн міг дати Скорпіонам відчуття ізоляції, рамки та багато зобов'язань. Можливо ви не могли кудись виїхати або сталося охолодження у стосунках з кимось із членів сім'ї. Тепер цей цикл закінчується, Сатурн входить в п'ятий будинок гороскопу до лютого 2026 року. У багатьох Скорпіонів з'являться діти, деякі представники знака почнуть викладати або підуть вчитися. Улюблене хобі може перетворитися на роботу і даватиме дохід.

17 березня чекайте на прибуток, укладення договору, пропозицію про партнерство.

20 березня Меркурій принесе Скорпіонам інформацію або знак, на який потрібно звернути увагу. Наприклад, якщо ви відчули нездужання, варто звернутися до лікаря.

24 березня Плутон змінює знак і входить в сектор родини, нерухомості та місця проживання.

"З цією планетою не варто сперечатися. Якщо вона несе зміни, не треба чинити опір. Відбудеться якась величезна трансформація", - порадила фахівець.

30 і 31 березня може статися несподіваний поворот. Астролог не радить призначати важливі зустрічі та укладати угоди в кінці місяця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти