Гороскоп на березень 2023 року для Водоліїв: подарунок, незаплановані витрати й розставання

25 лютого 2023, 22:47
Березень буде переломним, оскільки дві повільні планети Сатурн і Плутон змінюють знаки. Плутон входить в знак Водолія, а Сатурн, навпаки, йде.
Гороскоп
Гороскоп Водолій - що приготував перший місяць весни / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень буде переломним, оскільки дві повільні планети Сатурн і Плутон змінюють знаки. Плутон входить в знак Водолія, а Сатурн, навпаки, йде.

1 і 2 березня буде з'єднання Венери та Юпітера в третьому будинку спілкування. Венера - це планета любові, Юпітер - шлюбу. На вас чекають знайомства, зустрічі, особливо якщо ви самотні. Також відбудеться ділова зустріч, з'явиться пропозиція або ідея, яка принесе заробітки. Можливо ви опануєте нову професію.

Венера також означає фінанси, а Юпітер - добробут. Деякі Водолії вчитимуться, підуть на курси, купуватимуть техніку. Ймовірно ви отримаєте подарунок.

3 березня Меркурій входить в сектор грошей до 20 березня. Загалом, перший тиждень березня буде фінансовим для Водоліїв. Ви отримаєте запрошення на співбесіду по роботі, обговорюватимете заробітну плату або хтось щось вам скаже, це може відбитися на самооцінці. Ви зрозумієте, наскільки ви оцінюєте себе. Це буде як іспит на самооцінку, свідчить гороскоп.

Повня 7 березня пройде в будинку фінансів. Восьмий будинок - це чужі гроші або не зароблені (державна допомога, аліменти, спадщина, оплата податків, страховки, загальні гроші, розділ майна, спільні гроші з партнером). Також це гроші чоловіка або дружини.

Відкриється таємниця. Відбудуться події, які неможливо передбачити. Не виключені незаплановані витрати. Ви можете розлучитися з коханою людиною, тому що побачите цю людину в іншому світлі. Можливо, навпаки, почнуться нові близькі стосунки.

8 березня Сатурн - управитель знака зодіаку Водолій - йде, після того, як планета була в цьому знаку з 2020 року. Сатурн - це обмеження, рамки, дисципліна, відповідальність. Він робив вас серйознішими, давав більше відповідальності. Якщо у вас був бар'єр упродовж останнього року, то це піде. Сатурн перейде в сектор доходів. Ви візьмете на себе відповідальність і відкриєте свій бізнес, зміниться робота і джерело доходу.

17 березня Венера принесе в життя Водоліїв якесь свято і прибуток.

24 березня відбудеться ще одна суперподія - Плутон (планета трансформацій) буде змінювати свідомість, переконання, спосіб життя Водоліїв. До 12 червня Плутон буде стояти на кордоні Водолія понад рік - до листопада 2024 року. Ця планета дуже повільна. Вона була у вашому 12 будинку останні 15 років, починаючи з 2008 року. Тепер цей період життя завершиться. У найближчі 20 років ваша роль в суспільстві та імідж зміняться.

"Слідкуйте за знаком у період Плутона. Він спалює мости. Плутон може дати шлюб по першому будинку. Тут потрібно бути обережним. Важливо, щоб не було негативу, контролю, маніпуляцій. В цьому випадку одразу біжіть. І чекайте того, хто буде в плюсі, це буде сильна людина з сильною волею, управлінець, може впливати на маси, з великою кількістю грошей", - розповіла фахівець.

З 26 березня увага Водоліїв буде зосереджена на спорті, харчуванні, режимі. Астролог радить дотримуватися балансу між роботою і здоров'ям. Є ризик опинитися в лікарні, можлива операція, варто пройти обстеження.

30-31 березня чекайте на несподівану новину, можливий переїзд на нове місце або до вас приїдуть гості.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти