Гороскоп на березень 2023: на Стрільців чекає фартовий місяць

28 лютого 2023, 04:35
Березень буде приголомшливим місяцем - дві потужні та повільні планети Сатурн і Плутон змінюють знак, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Стрілець - що приготував перший місяць весни / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на березень 2023 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, березень буде приголомшливим місяцем - дві потужні та повільні планети Сатурн і Плутон змінюють знак. Коли це відбувається, змінюється енергетика, фокус переміщається на інші сфери життя, тому перший місяць весни стане переломним для багатьох.

У перші дні березня на Стрільців чекає перемога в якихось змаганнях, виграш у конкурсі. Деякі представники знака можуть зустріти кохану людину. Також на вас чекає подарунок. Бізнес принесе хороші доходи. 3 березня в гості до Стрільців приїде хтось із родичів.

Повня 7 березня висвітить досягнення Стрільців. Можливо ви визначитеся з метою, до якої йдете.

Повний Місяць також може завершити якийсь цикл вашого життя, зміниться посада, спеціальність, професія. До Стрільців може прийти популярність, особливо якщо ви займаєтеся творчістю.

8 березня Сатурн на цілих три роки входить в четвертий будинок гороскопа Стрільців. Ця планета накладатиме відповідальність і зробить вас більш дорослими. Наприклад, ви платитимете кредит за житло, переїдете від батьків, поїдете вчитися. У найближчі роки на Стрільців чекає дисципліна і дотримання правил. Не виключено, що доведеться взяти відповідальність за батьків, найімовірніше, за маму. Особливо сильно вплив Сатурна відчують Стрільці, які народилися в листопаді.

17 березня щоденна рутина стане приємнішою. Ваш розпорядок дня зміниться, ви будете робити щось, що принесе вам задоволення та поліпшить настрій. Крім того, Стрільці отримають прибуток, зокрема, це може бути фінансова допомога.

20 березня Стрільці будуть сповнені енергії. На вас чекають зустрічі, побачення, задоволення, радості життя, хороші новини. Стрільці почуватимуться переможцями. У чомусь вам дуже сильно пощастить, свідчить гороскоп.

З 21 по 31 березня настає вдалий період для того, щоби загадувати бажання.

24 березня відбудеться потужна астрологічна подія. Плутон, який останні 15 років перебував у секторі доходів та грошей, змінює знак. Ця планета могла контролювати і тиснути на вас, знижувати самооцінку. Можливо вам нелегко було заробляти гроші або ви сумнівалися в тому, чи на своєму ви місці. Після 24 березня ситуація зміниться. Ви почнете більше себе цінувати.

"Іноді Плутон дає дуже великі гроші, але лише якщо ви вважаєте, що гідні цього. У період з 24 березня по 12 червня Сатурн буде на кордоні двох будинків і покаже, як буде змінюватися ваше життя. За півтора року - до листопада 2024 року - планета повністю закриє всі ваші фінансові справи. Ваші джерела доходу будуть змінюватися. Боротися з Плутоном неможливо. Він сильніший за нас і все одно зробить так, як вважає за потрібне. Всі зміни будуть корисні для зростання і розвитку", - розповіла астролог.

26 березня очікується розв'язання фінансового питання, отримання грошей. Фінансова тема найбільше торкнеться тих Стрільців, які народилися з 12 по 22 грудня. 31 березня на Стрільців чекає приємний сюрприз на роботі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти