Гороскоп на травень 2023: що чекає на Риб у цьому місяці

30 квітня 2023, 15:15оновлено 30 квітня 2023, 20:23
Меркурій розвернеться в прямий рух 15 травня. У Риб буде багато поїздок, дзвінків, смс і спілкування з іншими людьми.
Гороскоп, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп Риби на травень 2023 / Фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 1-2 травня планета трансформації Плутон, яка була в 12-му будинку самопізнання, розвертається в ретроградний рух і йде назад до 11-го будинку друзів і планів на майбутнє. Плутон змінить оточення Риб і прибере з вашого життя тих, хто вже давно не потрібен. У Риб може помінятися не лише оточеня, а й плани на майбутнє.

"Плутон хоче, щоб ви закінчили якийсь цикл життя, те, за що ви ще тримаєтеся. Цим ви займетеся з 12 червня до кінця року, але дзвіночки вже можуть бути і зараз", - каже гороскоп.

5 травня - місячне затемнення в дев'ятому будинку гороскопу, це сектор розширення світогляду. Це заключне затемнення, яке завершує коридор затемнень, що тривав упродовж двох тижнів. Це сектор сенсу життя, затемнення може дати Рибам переїзд, еміграцію, знайомство або шлюб, навчання. Ви вирішите вчитися, навчати або завершуєте навчання. Також дев'ятий будинок гороскопу пов'язаний з юридичними справами.

8 травня Венера входить в п'ятий будинок любові, радості й задоволень. У цьому ж секторі до 21 травня знаходиться Марс. Поєднання цих двох планет є дуже вдалим для співпраці в бізнесі. У Риб буде натхнення для того, щоб займатися творчістю. Також ви можете отримати хороші новини, що стосуються дітей.

15 травня Меркурій нарешті розвертається в прямий рух в третьому будинку гороскопу, це сектор спілкування та комунікацій. У Риб буде багато поїздок, дзвінків, смс.

17 травня Юпітер входить в третій будинок гороскопу і принесе Рибам зустрічі з цікавими людьми. Риби можуть поміняти погляд на світ.

Юпітер все розширює, ви можете купити автомобіль або відкрити бізнес.

21 травня Марс входить до шостого будинку роботи, зобов'язань та розв‘язання проблем. У Риб буде більше роботи, зайнятості. Може відбутися відрядження, потрібно буде закінчити проект. Марс - це конфліктна планета, можливі сварки з іншими людьми.

22 травня Сонце входить в сектор вашого дому, місця, в якому ви живете. Риби будуть займатися оформленням документів на будинок, пропискою, реєстрацією. Якщо ви кудись їхали, то тепер повернетеся додому. Деякі представники знака будуть зустрічатися з родичами.

Більш детально гороскоп для Риб на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти