Гороскоп на травень 2023: Козерогам - легкість, Рибам - повернення колишніх

17 квітня 2023, 13:35оновлено 17 квітня 2023, 14:07
Астрологи склали гороскоп на травень 2023 року і розповіли про те, що чекає всіх представників зодіакального кола.
Гороскоп на травень 2023
Гороскоп на травень 2023 / Колаж Фото instagram olgayoga.gw/ua.depositphotos.com

Експерти по зірках склали прогноз на місяць для всіх представників зодіакального кола.

Гороскоп на травень - Овен

Юпітер запропонує вам можливості, призначені для покращення вашого повсякденного життя або початку нового життя. Цього місяця настав час використати всі ресурси та всі переваги, які пропонує вам життя. Витратьте час, щоб скористатися можливостями, які з'являються на вашому шляху. З іншого боку, щоб їх конкретизувати, вам доведеться змиритися із зобов'язаннями. Якщо ви відчуваєте, що витрачаєте час, не впадайте у відчай, бо це ненадовго.

Гороскоп на травень - Телець

Енергії, що надходять від Риб і Раку, додадуть сенсу вашому існуванню. Зв'язки з тими, хто поділяє ваші цінності, зміцніють. У вас будуть можливості, які повернуть вас у потрібне русло або відновлять порушений баланс. Цього місяця ви відчуєте доброту, повагу та легкість у своєму повсякденному житті.

відео дня

Гороскоп на травень - Близнюки

Незважаючи на те, що вас надихає динамічна та авантюрна енергія, знайдіть час, щоб подумати. Переберіть все, що ви зібрали, щоб залишити тільки те, що реалістично і досяжно. Не забувайте, що дисонанси існують не для того, щоб зробити вас нещасними, зовсім навпаки. Вони встромляють палиці у ваші колеса, щоб перешкодити вам будувати плани, які не відповідають вашим інтересам.

Гороскоп на травень - Рак

Ваше життя знову починається правильно завдяки добрим хвилям, що виходять від Юпітера в Тельці. Позитивний і творчий аспект віщує, що ви відчуєте себе набагато краще! Відчуття, що доля завдає вам удари з незрозумілих причин згасне. Його змінить відчуття щасливої зірки над головою. У цій атмосфері розуміння, гарного настрою та удачі ваше існування набуде іншого виміру. Це відкриває перед вами інші перспективи, які дозволять Вам використовувати свої таланти, свої навички та свій досвід.

Гороскоп на травень - Лев

Замість того, щоб здаватися або повставати проти невдач, зробіть крок назад. Скористайтеся накопиченими затримками, щоб обміркувати те, що було запропоновано вам останнім часом. Подбайте про те, щоб ваші проекти були прийняті тими, хто їх відкидає. Для цього дайте їм час подумати. Чим більше ви слухаєте думки інших, тим більше ви будете на правильному шляху.

Гороскоп на травень - Діва

Іноді ви будете відчувати себе добре, а іноді вас може захлеснути розчарування. Щоб допомогти вам утриматися, Ви отримаєте доброзичливу та прагматичну підтримку енергій, що надходять від Тельця та Раку. Вони допоможуть вам знайти потрібні ресурси для задоволення потреб. Вони приносять вам ту стабільність, яка рятує вас від прийняття поганих рішень.

Гороскоп на травень - Терези

Цього місяця ситуація все ще складна, але будьте впевнені, вона не безвихідна! Вас більше не будуть долати сумніви. Вам важко довіряти собі. Ваші вроджені труднощі з прийняттям рішення посиляться. Перед першою перешкодою ви, як правило, тонете в склянці води! Щоб уникнути аварії, ви можете розраховувати на енергію, що надходить від Близнюків та Лева. Вони допоможуть вам усвідомити, що у вас більше ресурсів, ніж ви думаєте.

Гороскоп на травень - Скорпіон

З минулого місяця труднощі у відносинах сигналізують про те, що відбудуться зміни. Протистояння двох людей віщує, що ваш спокій буде порушений. Цього місяця ви можете щось змінити, але тільки якщо це не за рахунок ваших досягнень. Щоб досягти успіху, приділіть час вивченню того, що вам необхідно. Крім того, будьте вірні своїм звичкам, зберігаючи обережність у своїх проектах.

Гороскоп на травень - Стрілець

З Юпітером в Овні ви розвиваєтеся в атмосфері, яка Вам подобається і яка Вам підходить. Пристосовуйтеся до подій і обставин, навіть якщо це вас не влаштовує. Зачекайте трохи з терпінням, тому що ви не можете зробити зараз більше. У третій декаді місяця планети привнесуть оптимізм і впевненість, які усунуть всі перешкоди. Це підштовхне вас до того, щоб потрясти ці конвенції, які витрачають час.

Гороскоп на травень - Козеріг

Місяць повернення легкості. Хоча ви все ще змушені боротися з енергією Раку, ваше існування скрасить новий день. Ви станете більш схильні до дискусії. Ваш рівень терпіння зашкалює! Ваші рішення визначаються розумом. Будьте впевнені, що нові можливості вже не є джерелом нетерпіння та напруги! Очікувані ризики зникають.

Гороскоп на травень - Водолій

Удача посміхається вам. У вас з'явиться відчуття, що вам пощастило! З 17 числа зміниться атмосфера. Люди стануть більш вимогливі до вас. Прагнення до сили не заощадить вам час, якраз навпаки. Натомість скористайтеся розумом, щоб визначити, що не так, і виправити це.

Гороскоп на травень - Риби

Завдяки обнадійливій і доброзичливій енергії Тельця і раку ваші узи знову знаходять свій сенс і щирість свого походження. Люди, які пішли, можуть повернутися до вас. Ваші стосунки вибираються вручну і заслуговують на довіру. Зірка удачі запропонує вам поліпшити своє життя, привнісши в неї більше комфорту і безпеки.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти