Гороскоп на травень 2023: на Раків золотим дощем поллються гроші

29 квітня 2023, 06:18
У Раків є шанс знайти другу половинку. Це буде дуже романтичний період, тому варто ловити за хвіст птицю щастя, радить гороскоп 2023.
Гороскоп, Анжела Перл
Анжела Перл склала гороскоп Рак на травень 2023 / Фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 1-2 травня Плутон, який знаходився в секторі грошей та прибутку, розвертається та піде в зворотному напрямку. 12 червня ця планета знову повернеться в 7-й будинок стосунків і партнерства. Раки закінчать всі свої справи, які стосуються романтичних стосунків, партнерства, шлюбу. Деякі представники знака поміняють ставлення до себе.

5 травня - місячне затемнення в секторі любові, радості, задоволень, дітей. Раки можуть завагітніти, діти укладуть шлюб, реалізується творчий проект, у вас з'явиться хобі. У коханні настане ясність - можливо це буде завершення стосунків або перехід на новий рівень. А можливо розкриється любовний трикутник, попередив гороскоп.

8 травня Венера (планета краси, грошей та любові) увійде в знак Раків і перебуватиме в першому будинку гороскопа до 6 червня. На Раків поллються гроші. Ви будете випромінювати красу і чарівність. Чекайте приємних подарунків.

З 21 травня Марс дасть Ракам сміливість і грайливість. У вас є шанс знайти другу половинку. Це буде дуже романтичний період, тому Ракам варто ловити за хвіст птицю щастя.

З 15 травня Меркурій повернеться в прямий рух, почнеться просування справ уперед. Відбудеться зустріч з друзями, нові знайомства, ви отримаєте гроші за виконану роботу.

З 17 травня Юпітер принесе Ракам нове коло спілкування, зустрічі, знайомства. Групи за інтересами та однодумці увійдуть у життя Раків. З'являться друзі-іноземці, які можуть порадити ідею для міжнародного бізнесу.

Молодик 19 травня дасть Ракам новий заряд енергії. На вас чекають договори, угоди, галасливі компанії, дружні посиденьки. Вільного часу практично не буде.

З 21 травня Марс принесе Ракам гроші або прибуткову ідею, підніметься самооцінка, ви станете активнішими. При цьому Ракам варто побоюватися надмірних витрат грошей. Купувати варто лише потрібні та добротні речі.

З 22 травня Ракам захочеться побути на самоті. Це вдалий час для того, щоб відправитися на відпочинок у віддалене місце або зануритися в езотерику.

Більш детально гороскоп для Раків на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти