Гороскоп на травень 2023: на знак зодіаку Терези чекає дуже прибутковий місяць

1 травня 2023, 04:31
Травень може абсолютно змінити мислення Терезів. Ви зрозумієте, що зможете заробляти більше, свідчить гороскоп.
гороскоп для стрільців на липень 2022
Анжела Перл склала гороскоп Терези на травень 2023 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в перших числах травня Плутон - планета величезних трансформацій - розвертається в ретроградний рух. Плутон недавно увійшов у сектор дітей, можливо ви вже відчули щось пов'язане з дітьми або романтичними, любовними стосунками.

12 червня Плутон повернеться до четвертого будинку гороскопу, в якому він був останні 15 років. Терезам потрібно буде щось ще доробити, закрити, завершити недороблені справи. Можливо це буде стосуватися поділу майна, розлучення або потрібно буде добудувати будинок, продати квартиру або купити квартиру в іншому місці, переїхати.

5 травня - місячне затемнення, також закінчується коридор затемнень, який триває з 20 квітня. Під час затемнення не можна ухвалювати жодних важливих рішень, тому що енергетика дуже нестабільна. Згодом ми можемо передумати, у нас ніби затьмарюється розум.

Більшість планет розташуються в секторі грошей, у Терезів може помінятися робота, джерело доходу або сума грошей, яку ви отримуєте. Наприклад, ви звільнитеся з роботи, закриєте бізнес або проект, на який ви розраховували, скасується.

8 травня на Терезів чекає підвищення на посаді, прийдуть хороші доходи або замовлення від клієнтів. З'явиться новий керівник, може початися службовий роман.

15 травня Меркурій розвернеться в прямий рух, до цього не можна підписувати важливі документи і укладати угоди. Після 15 числа зникнуть всі перешкоди в сфері фінансів. Проясняться питання, пов'язані з інвестиціями, страховкою, спадщиною.

17 травня Юпітер може збільшити доходи Терезів, можливо ви візьмете великий кредит, можуть збільшитися податки. Ви отримаєте велике замовлення або отримаєте роботу з хорошою зарплатою.

Молодик 19 травня також відіб'ється на фінансовій сфері. З'являться нові пропозиції по роботі, ви підвищите ціни за ваші послуги або отримаєте фінансово привабливу пропозицію.

З 21 травня Марс - планета енергії та активності - входить в 11 будинок планів на майбутнє.

"І ось тут у вас будуть якісь чіткі плани, ви почнете щось організовувати з друзями або колегами. Можливо, це буде поїздка, спільний похід на концерт, день народження, весілля. Не виключено, що ви почнете працювати онлайн", - розповіла астролог.

"Після 22 травня багато часу ви присвятите вивченню інших культур і якихось цікавих тим. В цілому, травень буде дуже фінансовим місяцем, який може поміняти ваш фінансовий рівень, зробити вас багатшими. Травень може абсолютно змінити ваше мислення. Ви зрозумієте, що зможете заробляти більше", - резюмувала Анжела Перл.

Більш детально гороскоп для Терезів на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти