Гороскоп на тиждень 10-16 жовтня: Тельці зловлять удачу за хвіст, а Левам краще тримати рот на замку

12 жовтня 2022, 07:01
Що приготували зірки на тиждень - прогноз для всіх знаків зодіаку.
Гороскоп
Гороскоп на тиждень 10-16 жовтня - чого чекати всім знакам зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків зодіаку потрібно взяти відпочинок і розслабитися, а кому варто ризикнути і зробити крок назустріч своїй меті.

Про те, яким стане другий місяць осені для представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

Це тиждень позбавлення від усього непотрібного. Позбавтеся і струсіть з себе те, що не має сенсу і не сприяє тому, щоб ви досягли своїх цілей.

Гороскоп на тиждень - Телець

Якщо ви будете занадто сильно сумніватися, то можете втратити шанс, щоб отримати бажане. Ризикніть, удача на вашому боці.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Ваш настрій на цьому тижні зміниться з мінуса в плюс. Сплеск енергії буде настільки сильним, що все задумане вдасться втілити в життя.

Гороскоп на тиждень - Рак

Минулі тижні були нестабільними. У вашому житті могло з'явитися щось нове. Не бійтеся змін - вони приведуть вас до кращого життя.

Гороскоп на тиждень - Лев

Якщо не знаєш, що сказати, краще просто промовчати. Нехай ваші дії говорять голосніше за слова. Замість цього покажіть людині, що ви відчуваєте.

читайте такожЖіночий гороскоп на тиждень 10-16 жовтня: Ракам - з'ясування стосунків, а Рибам - здійснення мрії

Гороскоп на тиждень - Діва

Ви взяли на себе забагато зобов'язань. Прийшов час взяти паузу і трохи перепочити. Заплануйте відпочинок, розслабтеся, насолодіться моментом. Це допоможе зрозуміти, чого ви насправді хочете.

Гороскоп на тиждень-Терези

Немає нічого, що зробило б вас щасливішими цього тижня, ніж просто бути самим собою і займатися своїми справами. Вашою незалежністю можна захоплюватися, а не соромитися її.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

У вашому житті є ситуація, яка схожа на корабель, що тоне. Це тягне вас униз і витягує з вас всю енергію. Вам варто звільнитися і піти далі.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Ви дуже добре вмієте заохочувати і підтримувати чужі мрії, але цього тижня варто зосередитися на собі. Вкладіть всю енергію в реалізацію своїх цілей.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Не квапте події, всьому свій час. Пам'ятайте: те, що призначене саме для вас, не пройде повз, тому не бійтеся щось упустити.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні вам дійсно потрібно просте людське спілкування. Ви хочете почуватися у безпеці та бути почутими. Зверніться до того, кому довіряєте, і просто поговоріть по душах.

Гороскоп на тиждень - Риби

Іноді те, що ви хочете, це не те, що вам потрібно. Це може бути важко відпустити, але знайте, що Всесвіт завжди дає вам те, що буде служити вашому найвищому благу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти