Гороскоп на тиждень 11-17 квітня: Тільцям - конфлікти, Козерогам - втрачені можливості

9 квітня 2022, 01:13оновлено 10 квітня 2022, 13:11
Кому зі знаків варто приготуватися до змін в житті, а кому намагатися не шукати винних у своїх проблемах.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень розповість, кому з представників зодіакального кола варто зробити перший крок в напрямку своєї мрії, а кому буде складно уникнути конфліктів.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, кому із знаків пощастить в особистому житті, а хто може розраховувати на удачу в грошах.

відео дня

Гороскоп на тиждень - Овен

У вас може бути бачення того, як саме ви хочете, щоб все йшло, і навіть те, як ви очікуєте, що до цього поставляться інші, але розумно підготуватися до несподіваних поворотів — в основному у вигляді інших людей і їх почуттів. Якщо ви зможете сповільнити свій рух, щоб дістатися до фінішу, ви будете краще підготовлені до того, щоб наблизитися до своїх амбіцій та інших людей більш ефективними способами. Зберігайте свою енергію.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Іноді конфлікт неминучий. На цьому тижні ви можете зациклитися на тому, що заподіює вам біль, або повернутися до проблем минулого. Як кажуть "прощення - це відмова від будь-якої надії на краще минуле". Вам не потрібно нічого виправляти на цьому тижні. Замість цього намагайтеся керувати своїм психічним здоров'ям, визначаючи конструктивний фокус своїх думок. Якщо вам потрібно протистояти чомусь або комусь, задайте чітке запитання, а не просто перераховуйте, що не так.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Замість того, щоб просто намагатися зрозуміти, що сказати, вашим головним пріоритетом на цьому тижні повинен бути пошук правди. Якщо ви дозволите обставинам взяти верх над вами, Ви ризикуєте повністю зануритися у власні думки. Будьте чесними про те, що ви робите і чого не знаєте, і обов'язково враховуйте свої довгострокові інтереси, а не тільки те, що дозволить вам відчувати себе комфортно тут і зараз.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 11-17 квітня: Терезам - можливості заробітку, Скорпіонам - втрати

Гороскоп на тиждень - Рак

Не плутайтеся в вузлах, намагаючись зрозуміти, як ви сюди потрапили. Замість цього прийміть це і спробуйте визначити, що ви збираєтеся робити далі. Можливо, з'явиться бажання знайти винних і це може принести швидкоплинне задоволення. Але це мало чого змінить. Що вам дійсно потрібно, це правда. Як тільки ви зрозумієте це, ви зможете оцінити свої варіанти і зробити правильний вибір.

Гороскоп на тиждень - Лев

Справа не тільки в тому, що ви робите, а в тому, як ви це робите. На цьому тижні вам може знадобитися відпустити щось або когось, і це обов'язково буде незручно. Коли ви відчуваєте, що більше не можете терпіти, не опускайте руки в розпачі і не здавайтеся; замість цього відпустіть свою прихильність до всього, що вам не послуговує. Зміни неминучі, але те, куди вони вас приведуть в житті, залежить тільки від вас. Прагніть проявляти добрий, терплячий і чуйний підхід до того, як ви справляєтеся з труднощами на цьому тижні, Лев.

Гороскоп на тиждень - Діва

У міру того, як ви ведете складну внутрішню боротьбу, вам потрібно мати сильне почуття власної гідності, Діва. Приймаючи важливі рішення, варто прислухатися до підказок інтуїції. Не виключено, що події цього тижня будуть мало радувати. Однак ваші ініціативність і винахідливість допоможуть знайти вихід з найскладнішої ситуації.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 11-17 квітня: Близнюкам - щедрі подарунки, Козерогам - сімейне щастя

Гороскоп на тиждень - Терези

Є різниця між відпочинком і уникненням. Є різниця між захистом себе і обмеженням себе. У вас багато справ, і на цьому тижні вам може бути важко не відставати. Робіть все можливе, щоб не розпорошуватися, а замість цього Організуйте свою енергію і направте її на вирішення питань в потрібних для вас життєвих сферах.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Це благодатний час для інвестування в те, що викликає радість всередині вас або покращує світ навколо вас, Скорпіон. Якщо ви цього не зробите, ви, ймовірно, опинитеся в реактивному стані, який досить оборонний. Якщо справи підуть в цьому напрямку, ви можете зіткнутися з протидією своїм цілям. Якщо на цьому тижні виникає боротьба за владу, вам, можливо, доведеться взяти участь, але вам не обов'язково грати в гру. Дійте чесно, особливо коли все, що ви хочете зробити, це відіграти.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

З'єднання Нептуна і Юпітера на цьому тижні дає вам можливість прояснити свої кордони. Швидше за все, ви про щось сумуєте і турбуєтеся про те, що буде далі. Яким би лякаючим або розчаровує це не здавалося, це можливість для вас прояснити, що працює, а що ні, і встановити деякі настільки необхідні обмеження. Не порівнюйте свій прогрес з успіхами інших людей або з тим, де, на вашу думку, ви "повинні" бути. Прийміть своє положення і рухайтеся в потрібному вам напрямку.

читайте такожАрестович, привид Києва, Кім: гороскоп українських героїв за знаком зодіаку

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Це може здатися вам нелогічним, але найпродуктивніше, що ви можете зробити, — це розвивати свій прогрес, а не досягати успіху. Ваші страхи можуть перешкодити вам чітко бачити речі на цьому тижні, і це буде втраченою можливістю. Не піддавайтеся бажанням занадто міцно вхопитися за те, що не працює або не служить вам. Можливо, вам доведеться відпустити або змиритися з тим, чого ви не знаєте, і, як би вам не було незручно, спирайтеся на це, Козеріг.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Це дорогоцінний час для роздумів про роль прихильностей у вашому житті. Ви можете бути прихильними до чогось або когось, що, на вашу думку, стримує вас на цьому тижні. У цьому випадку більш продуктивно враховувати свої власні зобов'язання, потреби та емоційні реакції, ніж зациклюватися на людині або речі, які, на вашу думку, обмежують вас. Прагніть бути рішучим у тому, що працює для вас, а потім візьміть участь у динаміці, створюючи більше свободи у своєму житті.

Гороскоп на тиждень - Риби

Ваша правляча планета бере участь у важливому з'єднанні у вашому знаку на цьому тижні. Це потужний час для вас, щоб досліджувати свої мрії, вирощувати бачення майбутнього і займатися духовною роботою. Ключ полягає в тому, щоб робити ці речі без прихильності. Подорож - це мета, і немає ніякої цінності в пуританському відношенні до вашого прогресу. Цікавтеся потенціалом, закладеним в навколишньому світі і як ви можете бути частиною цього процесу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти