Гороскоп на тиждень 11-17 липня: Ракам - гроші, Дівам - визнання, Скорпіонам - заздрість

8 липня 2022, 03:01оновлено 12 липня 2022, 17:06
У кого зі знаків в особистому житті розпалюються пристрасті, а хто не повинен піддаватися на провокації недругів.
гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку розповість, кому зі знаків варто очікувати пропозиції руки і серця, хто повинен стежити за словами, а кому потрібно побоюватися за свою репутацію.

Про те, хто стане везунчиком гороскопу в середині літа, читайте в матеріалі: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: Левам - великі гроші, Овнам - вагітність, Терезам - заздрість.

Гороскоп на тиждень - Овен

У цьому періоді перед Овнам відкриваються перспективи професійного зростання. Хапайтеся за будь-яку можливість продемонструвати свої навички та сильні сторони. Ви можете переконливо викладати і формулювати свою точку зору в будь-якій ситуації. Постарайтеся вирішити якомога більше невирішених питань і не відкладати їх в довгий ящик. Ваш авторитет серед колег зростає, вони цінують креативність ваших ідей. Ви повинні використовувати цей час для просування важливих для вас проектів.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Вдалий тиждень для Тільців. Ви зможете реалізувати свої ідеї і досягти бажаного у важливій для вас сфері. Ви енергійні і не боїтеся додаткової роботи. Такий ентузіазм знаходить позитивний відгук начальства. Ваша ініціатива може принести кар'єрне підвищення і збільшення доходу. Важливо скористатися своєю надлишковою енергією і застосувати її максимально корисним чином і втілити свої ідеї в життя — як на роботі, так і в особистому житті. В особистому житті Тільців розпалюються пристрасті. Така імпульсивність і нестриманість може привести до сварок з коханими.

читайте такожЗдійснення мрії і казкова удача: 3 знакам зодіаку потужно пощастить в повню 13 липня

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам все частіше доведеться звертатися до досвіду і знань, накопичених раніше. Це допомагає вам ефективно вирішувати виникаючі проблеми і долати труднощі. Ваші ідеї знаходять позитивний відгук оточуючих, начальство схвалює ваші пропозиції. Ваша робота допомагає набути впевненості в собі. На цьому тижні краще працювати над меншою кількістю завдань, так ви швидше досягнете потрібних результатів. В особистих відносинах не варто проявляти напористість, вона може дратувати вашу другу половинку. Чуттєвий м'який підхід допоможе отримати бажане.

читайте такожГороскоп на серпень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників

Гороскоп на тиждень - Рак

Раки на цьому тижні зберігають оптимізм і бадьорість духу. Ви наповнені енергією, яка допомагає впоратися навіть з найскладнішими завданнями. Сприятливий період для нових починань. Не виключені грошові надходження, в тому числі з несподіваних джерел. Підготуйтеся до того, що незабаром станеться щось хороше. Ви навіть можете відчувати себе приголомшеними такою кількістю можливостей, які з'являються на вашому шляху. Скористайтеся цим важливим етапом і максимально використовуйте його. Самотні представники знака можуть зустріти свою другу половинку.

Гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня самовпевненість Левів може зіграти з ними поганий жарт. З одного боку це вона підстьобує вас удосконалювати свої професійні навички, а з іншого, наполегливо доводячи свою правоту, ви можете вплутатися в суперечки, які можуть зіпсувати вашу репутацію. Правило, якого слід дотримуватися; двічі подумати, перш ніж діяти, і робити крок за кроком з особливою обережністю. Не дозволяйте себе так легко спровокувати, ретельно обмірковуйте ситуацію, перш ніж остаточно прийняти рішення. Дотримуючись чіткого плану можна досягти великих успіхів. У відносинах з коханими пошук компромісу допоможе уникнути серйозних сварок і розбіжностей.

Гороскоп на тиждень - Діва

Діви досягнуть успіхів у професійній діяльності. Удача посміхнеться наполегливим і ініціативним представникам знака, які не бояться брати на себе відповідальність. Випаде можливість зайнятися цікавою справою і максимально проявити свої сильні сторони. Дуже скоро ви зможете насолодитися плодами своєї праці, вас чекає визнання. Цей період ідеальний для нових знайомств, романтичних побачень і зустрічей з друзями. Вільні Діви можуть закохатися з першого погляду. Відносини, які почнуться в цьому періоді, можуть перерости в красиву історію кохання.

читайте такожВеликі гроші, весілля або казковий успіх: 3 знакам зодіаку нереально подфартіт найближчим часом

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терези можуть виявити в собі приховані ресурси енергії. Вам не доведеться звертатися за допомогою до оточуючих, у вас буде достатньо сил, щоб виконати всі поставлені завдання. Не варто витрачати час на суперечки з оточуючими, ви зможете довести свою правоту тільки за допомогою дій. Завдання, які чекають вас попереду, не можуть бути легко вирішені вашою звичайною рутиною. Додаткові зусилля будуть виснажливими, і це одна з причин, по якій ви будете почувати себе досить образливими і злегка дратівливими. Проте, зберігайте холоднокровність, це ваш ключ до успіху. Напружена ситуація на роботі може негативним чином позначитися на ваших відносинах з партнером. Не варто зривати свій поганий настрій на близьких людях, ваша нестриманість може стати причиною сварок.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні терпіння Скорпіонів раз у раз буде піддаватися серйозним випробуванням. Може здатися, що оточуючі немов провокують вас на конфлікт. Дивіться в обидва, заздрість суперників і конкурентів їх інтриги за вашою спиною можуть бути згубними для репутації. Не дозволяйте себе скомпрометувати і в будь-якій ситуації зберігайте холоднокровність. Тримайте емоції під контролем і ви зможете вийти переможцем з конкурентної битви. У відносинах з близькими, будьте більш делікатними, будь-яке необережне слово може образити дорогу людину.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні колективна робота допоможе Стрільцям досягти найкращих результатів. Енергії і сил вистачає, щоб не тільки впоратися зі своїми обов'язками, а й допомогти колегам у вирішенні важливих питань. Критика може зачіпати вас, проте подумайте, можливо, в ній є раціональне зерно. Можливо проаналізувавши, ви зможете намітити план, який поліпшить результати вашої діяльності. Не варто вплутуватися в суперечки і будь-що-будь відстоювати свою точку зору. Відносини з партнером порадують, щоб зміцнити свій зв'язок, відправляйтеся в невелику подорож і проводите більше часу разом.

читайте такожНевдачі, як з рогу достатку: 2 знака зодіаку в зоні ризику в найближчі дні

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Ваша багата енергія разом з упевненістю в собі і самовладанням, які ви демонструєте, значно підвищують ймовірність успіху як в професійному, так і в особистому плані. Ви залучаєте людей в приємну бесіду, яка допомагає їм побачити вашу точку зору. Використовуйте новий ентузіазм, щоб відродити інтерес до людей або проектів, які ви вже давно нехтували. Приймаючи важливі рішення варто покладатися на інтуїцію. В особистому житті можливі приємні зміни. Не виключено, що ваші відносини вийдуть на новий рівень – не за горами пропозиція руки і серця або початок спільного життя.

Гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водолії можуть бути особливо нестриманими. Не варто намагатися досягти свого агресивними методами, навколишні охоче вам допоможуть якщо натиск поміняти на делікатність. Не варто поспішати, поспіх може зіграти з вами поганий жарт. Раціонально оцінюйте свої сили і можливості, інакше ризикуєте звалити на свої плечі непосильний тягар. Відносини з партнером можуть затьмарити ревнощі другої половинки. Якщо ви не даєте приводу, то проводьте більше часу з коханою людиною, оточуючи її турботою і увагою.

Гороскоп на тиждень - Риби

Ваші динамічні методи значно допомагають просувати будь-який проект, за який ви беретеся. Рівень ефективності та уважності, який ви показуєте, зміцнює вашу позицію на робочому місці та дозволяє задовільно дипломатично вирішувати будь-які поточні суперечки. Ваше серйозне ставлення до роботи відзначає начальство, не виключено підвищення по кар'єрних сходах або солідна премія. Максимально використовуйте довіру, якою ви володієте, проявляючи увагу до своїх друзів і тим, про кого ви найбільше дбаєте, дайте їм знати, як ви цінуєте те, що вони для вас роблять, і наскільки важлива їх підтримка, яку вони надають.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти