Гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022: Овнам - хвороби, Левам - небезпеки, а Рибам - нервування

12 грудня 2022, 07:00
Астрологічний прогноз на тиждень розповість, як подолати труднощі кожному із знаків Зодіаку.
Гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022
Гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 / ua.depositphotos.com

Весь наступний тиждень пройде під впливом спадного Місяця. Небесне світило буде диктувати свої правила, тому не варто починати проекти, справи, приступати до нової роботи. Краще йти по вже второваній доріжці. Дрібний ремонт може перерости в мляво поточний процес. Навіть експерименти на кухні, процес схуднення та інші справи варто відкласти до більш сприятливого періоду. Ентузіазм швидко згасне, а потім буде важко повернутися до цих справ.

Ми пропонуємо дізнатися, що приготував гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 для всіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на тиждень - Овен

Представники цього знака повинні будуть приділити увагу власному здоров'ю. На початку тижня доведеться провести профілактику, щоб її кінець не зустріти в ліжку. Також важливо виключити всі дратівливі фактори, щоб не відволікатися від роботи. Гороскоп на тиждень для Овнів рекомендує змінити графік роботи або ж піти на віддалений режим. Середина і кінець тижня пройдуть в робочій метушні. Овнам доведеться нести відповідальність за чужі помилки і уважно виконувати робочі завдання. Після всього цього у вихідні можна і потрібно відпочити, і розслабитися.

Гороскоп на тиждень - Телець

З самого початку тижня краще не ставити глобальних цілей і не починати їх досягати. Потрібно сконцентруватися на дрібній рутині. Також потрібно скористатися шансом і розрулити старі образи, які давно мучили. В середині тижня робота піде на лад, але думки будуть про їжу. Гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 Тельцям рекомендує піти на поводі і приготувати шедевр. Кінець тижня ознаменується яскравим спілкуванням і позитивними емоціями.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Тиждень почнеться з переоцінки своїх власних сил. Вам буде здаватися, що ви можете все і навіть більше, але реальність виявиться, куди жорсткіше, а Близнюки можуть отримати безліч проблем. Ситуація зміниться до середини тижня - з'явиться бажання творити. Творчий підйом допоможе представникам цього знака домогтися поставлених цілей в роботі, а також досягти успіху в особистому житті. Кінець тижня буде насичений подіями на роботі і вдома. У вихідні можна спробувати щось приготувати, але не варто ходити за покупками.

Гороскоп на тиждень - Рак

Представники цього знака почнуть тиждень під девізом "ще трошки, ще трохи". Важко буде робити все - робочі питання йтимуть зі скрипом, також складнощі виникнуть вдома. До цього додадуться перевірки на роботі. В середині тижня ситуація зміниться. Гороскоп на тиждень для Раків радить заглибитися в роботу тим, хто працює в сфері послуг. Вас чекає успіх. Кінець тижня пройде в гострій нестачі часу. Раки будуть скрізь спізнюватися. У ці дні потрібно бути обережними на дорозі.

Гороскоп на тиждень - Лев

Тиждень розпочнеться з проблем і труднощів. Небезпеки не минуть Львів, тому гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 року радить бути обережними на дорогах. Особливо уважними потрібно бути з грошима, велика ймовірність афери. Також початок тижня буде травмонебезпечним. При цьому не можна забувати про роботу. В середині тижня доведеться понервувати на роботі. Часу знову буде не вистачати. Кінець тижня буде відносно спокійним і дозволить Левам відпочити.

Гороскоп на тиждень - Діва

Представники цього знака почнуть тиждень з дивацтв на роботі. Дивні прохання і запити клієнтів будуть сипатися, як з рогу достатку. Щоб досягти розуміння потрібно буде домовлятися. Не обійдеться без сюрпризів, які втомлять дів. Гороскоп на тиждень для Дів радить провести наступні дні, займаючись творчістю та іншими приємними заняттями. Кінець тижня пройде в сумнівах у своїх здібностях. Це швидко пройде. Також потрібно буде вирішити проблеми в особистому житті. Може постати питання про розрив відносин.

Гороскоп на тиждень - Терези

Представники цього знака будуть страждати неуважністю на початку тижня. Думки будуть розлітатися і розбігатися. Варто бути уважнішими, щоб не пропустити важливі події. Якщо ви будете діяти за планом, то перші дні тижня пройдуть гладко. Терезам можна зайнятися ремонтом або творчістю, щоб отримати задоволення від роботи і зміцнити впевненість у своїх силах. Також доведеться розгрібати чужі помилки і нести відповідальність. Кінець тижня буде непростим. Гороскоп на тиждень 12-18 грудня Терезам обіцяє перевтому і навіть хворобливість. Не обійдуть стороною сварки і конфлікти на рівному місці.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Представники цього знака так само будуть страждати неуважністю, з'являться невдачі і помилки. Однак ситуація швидко змінюється. У наступні дні Скорпіони отримають результат від своїх минулих зусиль - вас відзначить начальство. До середини тижня гороскоп для Скорпіонів обіцяє вдалі покупки. Вам вдасться заощадити і роздобути потрібну річ. До кінця тижня ситуація зміниться і з'явиться відчуття, що хтось хоче обдурити або плете інтриги. Робота знову вийде з-під контролю.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Початок тижня обіцяє бути дивним. Доведеться все по кілька разів перевіряти ще раз, щоб не забути і не пропустити щось важливе. Також Стрільців очікують незаплановані витрати, які змусять піти в борги. Гороскоп на тиждень для Стрільців обіцяє хороші новини до середини періоду. Вони поліпшать настрій і самопочуття. Кінець тижня ознаменується поломками техніки, що спричинить нові витрати. Щоб зберегти самовладання досить переключитися на фізичну працю, а потім добре відпочити.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Представникам цього знака доведеться берегти здоров'я, але не варто забувати про роботу. Козерогам потрібно буде отримати похвалу від начальства, це стане метою, якої вони доб'ються. Представники цього знака проявляться себе і покажуть всі свої здібності. Проблеми зі здоров'ям залишаться, тому варто тепліше одягатися. В середині гороскоп на тиждень 12-18 грудня 2022 Козерогам радить відправитися за покупками. Вдасться купити важливі речі за зниженими цінами. Кінець тижня ознаменується сварками, які виникнуть на порожньому місці. Однак ситуація змінюється, і ви швидко повернете спокій.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Тиждень принесе бажання зайнятися порятунком світу, але ось про роботу забувати не варто. Рутинні справи залишаються не зробленими. Гороскоп на тиждень для Водоліїв обіцяє роботу не тільки за себе, але і за інших. Вам доведеться розбирати чужі помилки і виконувати чужі завдання. В середині тижня з'являться нові завдання, про які Водолії забули. В кінці тижня з'явиться людина, яка буде виділяти агресію і роздратування, що виб'є вас з колії. Однак у вихідні ситуація зміниться на краще і стабільність повернеться.

Гороскоп на тиждень - Риби

Віра в себе буде важливою складовою. Не можна опускати руки через труднощі, трохи пізніше ситуація проясниться. Також варто бути уважнішими на роботі. Краще перевірити виконані дії, ніж потім шкодувати. Гороскоп на тиждень для Риб радить прислухатися до оточуючих. Не завжди приємно чути правду, але потрібно вийти із зони комфорту, щоб змінити себе і домогтися успіхів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти