Гороскоп на тиждень 12-18 вересня: Тільцям - дивні сни, Близнюкам - гроші, Левам - секрети

8 вересня 2022, 01:04оновлено 15 вересня 2022, 16:36
Кому з знаків належить вирішувати проблеми інших, а кому посміхнеться грошова удача.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків вдасться налагодити відносини з близькими і побачитися з дорогою людиною після довгої розлуки, хто повинен побоюватися обману, а кому варто включити режим економії.

Про те, якими приємними подіями порадує представників зодіакального кола перший місяць осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень стане для Овнів напруженим періодом. Не виключені сварки і розбіжності як у професійній, так і в особистій сферах. Однак в більшій мірі всі конфлікти будуть відбуватися з близькими людьми. Можуть виникнути побутові проблеми, які зажадають негайного вирішення. На роботі приклавши всі зусилля, ви зможете домогтися значних результатів, які стануть цеглинкою вашого подальшого майбутнього. На цьому тижні необхідно розпланувати ваші професійні цілі до кінця року. Можлива серйозна розмова з людьми земних знаків: Дівою, Тільцем або Козерогом.

Гороскоп на тиждень - Тілець

У період з 12 по 18 вересня Тільців можуть очікувати непередбачені витрати. Однак вони будуть пов'язані з облаштуванням вашого будинку. Сприятливий час для початку ремонту. Не виключено, що про себе нагадають старі борги і кредити. У відносинах з колегами намагайтеся дотримуватися максимальної тактовність. Покажіть готовність йти на компроміс у вирішенні складних питань. Вас порадують новини, пов'язані з дітьми. . Протягом цього тижня не ігноруйте слова або дії людей, народжених під знаком Козерога, Тільця або Діви, незалежно від того, які у вас з ними стосунки. Про себе може нагадати людина з минулого. Однак перш ніж відновлювати спілкування варто гарненько подумати. Сни на цьому тижні можуть бути дивними і незрозумілими.

читайте такожГороскоп на тиждень 19-25 вересня: Овнам - заздрість, Близнюкам - вороги, Левам - великий куш

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюки повинні зосередити увагу на вирішенні фінансових питань. Вам посміхнеться грошова удача, гроші буквально будуть плисти до вас в руки. Ви зможете знайти джерело додаткового доходу або отримати премію. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи кар'єрного зростання. Ваші близькі люди можуть засмутити неприємними звістками. Цей період сприятливий для поїздок і подорожей. Вони подарують масу позитивних емоцій і нових знайомств.

Гороскоп на тиждень - Рак

Тиждень з 12 по 18 вересня буде для вас цікавим і може подарувати вам нові можливості для досягнення важливих цілей і виконання відповідальних завдань. Вам необхідно зосередитися на виконанні поточних завдань, наполегливість і терпіння стають ключами до Вашого успіху. Вдалий збіг обставин допоможе вирішити давню проблему і знайти відповідь на важливе питання. Можливі розбіжності з колегами, проте ви швидко зможете знайти компроміс. Не варто легковажно ставитися до грошей, стримайте витрати. Не виключено, що вас чекає зустріч або інша важлива подія, пов'язана з дівчиною або жінкою.

Гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня фінансова ситуація Левів буде неоднозначна. З'явиться більше витрат і зобов'язань, які не можна відкласти. Будьте пильні і проявляйте особливу акуратність при роботі з документами. У відносинах з оточуючими варто контролювати свої емоції. Нестриманість може стати причиною неприємностей. Ви можете отримати важливу інформацію, яку зможете грамотно використовувати. Ваша друга половинка може неприємно здивувати. Можливо не поверхню випливе неприємний секрет. Вас може розчарувати нещирість партнера. Нові знайомства на цьому тижні будуть для вас значущими і обов'язково продовжаться в майбутньому. Більшість несподіваних ситуацій протягом тижня будуть пов'язані з різними зустрічами або новинами.

читайте також2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дівам випаде шанс відправитися в поїздку, яка принесе чимало приємних емоцій. Можливо, вам доведеться змінити плани на увазі непередбачених обставин, однак це буде на краще. Ви отримаєте важливі або корисні новини, які можуть бути пов'язані з якимось навчанням, новою роботою або діяльністю. Протягом тижня уваги або більшої концентрації будуть потрібні фінансові справи або дії з документами, в яких так чи інакше присутній втручання людей, народжених під знаком Лева, Овна або Стрільця. Порадують відносини з родичами. Вам вдасться залагодити старі розбіжності і забути образи.

Гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам доведеться приймати важливі рішення, які можуть стосуватися не тільки вас, але і ваших близьких. Потрібно запастися терпінням, тому що події будуть розвиватися не так швидко, як би того хотілося. Дрібні невдачі можуть підстерігати вас на кожному кроці. Однак не дозволяйте несприятливим обставинам вибити вас з колії. Зберігаючи спокій, ви зможете вберегти себе від стресу і нервового перенапруження. Протягом цього тижня майже все буде залежати від вашого особистого самовладання. На цьому тижні вам знадобиться більше любові, незалежно від того, одружені ви або самотні. Любов там, де вона є, буде основою гармонійних відносин в будинку і в сім'ї.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 12-18 вересня: Левам - важливе рішення, Стрільцям - успіх, Водоліям - щасливі події

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Для Скорпіонів цей тиждень буде наповнений приємними подіями і значними досягненнями. Хвилюючі новини будуть пов'язані з людиною, народженою під знаком Близнюків, Водолія або Терезів. Сприятливий час для вирішення майнових питань і побутових проблем. Не виключені непередбачені витрати і фінансові труднощі. Вас може неприємно здивувати інформація про близьку людину. Однак її потрібно ретельно перевірити, не дозволяючи залучати себе в інтриги і плітки. Остерігайтеся шахрайства, на цьому тижні підвищується ризик обману. Можлива несподівана кардинальна зміна в житті, яка буде пов'язана з вашою освітою або кар'єрою.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

У цей період Стрільцям варто уникати імпульсивних рішень. Необдумані вчинки можуть призвести до несподіваних наслідків. Проявляючи терпіння і розважливість можна досягти значних успіхів. Приємною буде зустріч з другом або близькою людиною, якого давно не бачили. Збіг обставин або неприємна новина може змінити ваші плани. Вона може вплинути на ваше подальше життя.

читайте такожМісячний календар стрижок на жовтень 2022: фартові дні для нової зачіски

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей тиждень вимагатиме від Козерогів рішучих дій. Особливо це стосується фінансової сфери і питань, пов'язаних з вашим майном. Якщо вчасно не зреагувати, можна понести великі витрати. Проявляйте граничну обережність у всьому, що пов'язано з грошима. Режим економії і правильне планування бюджету допоможе уникнути проблем. Любов стане важливою частиною вашого повсякденного життя. Можливо ви дізнаєтеся щось цікаве або несподіване про свою стару любов, інтимні стосунки або дружбу. Будьте обережні, щоб не спровокувати партнера на неприємні рішення і вчинки.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Протягом цього тижня весь фокус уваги Водоліїв буде зосереджений на кар'єрних досягненнях. Щоб домогтися стиглості, вам необхідно закатати рукава і активно включитися в роботу. В особливо важкі моменти важливо не боятися звертатися за допомогою до близьких людей, вони готові надати підтримку. Однак не варто занадто поширюватися про свої ідеї і плани, краще тримати все в секреті. У справах любовних навпаки, варто послабити обороти і дозволити своїй другій половинці взяти ініціативу в свої руки. Кохана людина зможе вас здивувати.

читайте такожПовня у жовтні 2022: що потрібно зробити, щоб захистити себе від бід

Гороскоп на тиждень - Риби

Рибам на цьому тижні належить узяти на себе відповідальність за сімейне благополуччя. Не виключено, що вам доведеться вирішувати проблему близької людини або виправляти допущені кимось помилки. Можлива нетривала розлука з дорогою людиною, яка зробить вас більш емоційним і чутливим. Нові знайомства можуть перерости в міцну дружбу. Вас порадують новини, пов'язані з грошима. Ваше фінансове становище стабільне і це дозволить побалувати себе приємними покупками. У професійній діяльності допомога або рада досвідченого колеги допоможе вирішити проблему.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти