Гороскоп на тиждень 15-21 серпня: Ракам – гроші, Левам - ревнощі, Скорпіонам - щастя в коханні

12 серпня 2022, 01:04оновлено 18 серпня 2022, 20:47
Для кого цей тиждень стане сприятливим для укладення угод, а хто зможе провести незабутній час з улюбленими людьми.
Гороскоп на наступний тиждень
Гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку розповість, кому обов'язково потрібно довести розпочате до кінця, хто зможе зустріти свою любов, а кому не звалювати на свої плечі занадто багато.

Про те, хто з представників зодіакального кола зможе домогтися успіху і зміцнити своє фінансове становище в першому місяці осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на вересень 2022: Близнюкам - розставання, Терезам - великий куш, Козерогам - знаки долі.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овни не будуть скаржитися на брак енергії. Життєвих сил вистачає на все, сприятливо доводити розпочате до кінця і братися за нові проекти. Нові починання будуть успішними, проте не варто поспішати приймаючи важливі рішення. Ви зможете блиснути лідерськими якостями і продемонструвавши сильні сторони, заробити очки в очах керівництва. Ваші ідеї викликають інтерес, а до думки прислухаються. Відносини з близькими людьми складаються найкращим чином. Не виключені дрібні розбіжності зі своєю другою половинкою, але вам швидко вдається знайти компроміс.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Цей тиждень принесе Тільцям як труднощі, так і перемоги. Ви сповнені енергії та ентузіазму і легко долаєте труднощі на шляху до досягнення бажаного. Тривога і хвилювання можуть охопити вас, проте не варто зациклюватися на негативі і дозволяти цим почуттям взяти над собою верх. Не варто давати обіцянок і, перш ніж починати нову справу, розрах*йте собственнгие сили і можливості. У відносинах зі своєю другою половинкою не варто провокувати конфліктів і виводити улюблених на емоції. Це може мати дуже непередбачуваний кінець.

читайте такожГороскоп на тиждень 22-28 серпня: Тільцям - гроші, Левам - щаслива карта, Козерогам - обман

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Ваші рішучість і цілеспрямованість стають тими якостями, які допоможуть досягти успіху на цьому тижні. Однак не варто Близнюкам забувати про обережність, перш ніж приймати важливе рішення варто добре обміркувати наслідки. Ваші ідеї і плани знаходять позитивний відгук колег і начальства. Великих професійних успіхів можна досягти працюючи в команді. Ви легко знаходите спільну мову з оточуючими, варто використовувати цей момент для налагодження ділових зв'язків. Вільних представників знака очікуєте зустріч, яка може змінити життя.

Гороскоп на тиждень - Рак

Ракам на цьому тижні не позичати впевненості у власних силах. Ваші попередні досягнення можуть підстьобувати вас до нових звершень. Ви заряджаєте оточуючих своєю енергією. Грамотно делегуючи обов'язки можна досягти найкращих результатів. Не варто звалювати на свої плечі занадто багато. Ваші чарівність і харизма дозволять успішно провести переговори і укласти вигідні угоди. Не виключені грошові надходження, премії та цінні подарунки. Вільні Раки в центрі уваги протилежної статі - найкращий час для флірту і романтики.

Гороскоп на тиждень - Лев

Запорука успіху Левів на цьому тижні здатність зберігати самовладання і спокій в будь-якій ситуації. Не піддаючись паніці і тривозі, і проявивши кмітливість, ви зможете знайти вихід з будь-якої скрутної ситуації. Оточуючі на цьому тижні схильні вас більше критикувати, ніж хвалити, проте варто прислухатися до їхніх слів. Можливо, потрібно щось змінити, щоб справи пішли краще. Відносини з коханою людиною можуть затьмаритися ревнощами другої половинки. Поговоріть по душах з коханою людиною і приділіть їй більше уваги. Старшим родичам може знадобитися ваша допомога.

читайте такожКазкове везіння і великі гроші: що потрібно зробити знакам до початку осені, щоб притягнути удачу магнітом

Гороскоп на тиждень - Діва

Зірки обіцяють Дівам успіх як і в професійному, так і в особистому житті. Ваші чарівність і привабливість на максимумі і це дозволяє заводити цікаві знайомства, які не тільки приємні, але і корисні. Не виключено пропозицію руки і серця або початок спільного проживання з партнером – в особистому житті можуть статися хороші зміни. Ви зможете налагодити відносини з людьми і забути старі образи. Ви особливо вправні у вирішенні будь-яких незручних ситуацій, які виникають. Коли справа доходить до суперечок між колегами, ви ідеальний посередник і навіть в переговорах будете стояти на своєму. Приймаючи важливі рішення прислухайтеся до підказок інтуїції.

Гороскоп на тиждень - Терези

Дратівливість і напади гніву можуть відвідувати терезів на цьому тижні частіше звичайного. Будь-яка дрібниця може вивести з себе і вибивати з колії. Самоконтроль повинен стати вашою суперсилою, інакше в такому ритмі складно буде сконцентруватися на поточних обов'язках і досягти бажаних результатів. Можуть виникати спірні ситуації і в цьому випадку свою думку потрібно доносити об'єктивно і виважено, не переходячи на підвищені тони. Відносини з партнером теж не порадують спокоєм. Причиною перепалок може стати недовіра і підозрілість. Ви схильні згадувати про колишні гріхи партнера і це ніяк не сприяє відновленню миру в сім'ї. Ви обидва сидите на пороховій бочці.

читайте такожПовня у вересні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати неприємності

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цей тиждень принесе в життя Скорпіонів приємні зміни. Вони можуть торкнутися професійної сфери, де найамбітніші можуть піднятися на сходинку вище в кар'єрі. Нова посада дозволить зміцнити фінансове становище. На цьому тижні ви зможете дозволити собі відправитися за покупками і побалувати себе довгоочікуваними придбаннями. Вкладіть трохи енергії в своє особисте життя і докладіть зусиль, щоб бути щасливими у відносинах. У сімейному житті будьте готові йти на компроміс і проявляти гнучкість. У вільних представників знака з'являється шанс зустріти людину, з якою захочеться пов'язати свою долю.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні емоційна нестриманість Стрільців може обернутися серйозними проблемами. Ви можете образити близьку людину або вступивши в суперечку з начальством, послабити свої професійні позиції. У кожній незручній ситуації варто шукати рішення, яке задовольнило б всі сторони. Перш ніж робити будь-які дикі припущення або звинувачення; якщо ви хочете підтримувати хороші робочі відносини з іншими, гарненько подумайте над наслідками. Хто готовий вас підтримати, так це рідні люди. Відносини з близькими складаються найкращим чином, в непростих ситуаціях вони готові прийти на допомогу.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Ваш ентузіазм, з яким ви беретеся виконувати найскладніші завдання, здатний привести до бажаних кар'єрних вершин. Амбітні Козероги, і т, хто не звик сидіти склавши руки зможуть досягти великих успіхів. Ваша невичерпна енергія і разом з тим тактовність роблять вас незамінним колегою і співробітником. Не будуть Козероги пасти задніх і на любовному фронті. Ви готові впустити в життя любов, романтику і пристрасть і цей тиждень може піднести вам неймовірний сюрприз. Ті, хто у відносинах, проведуть незабутній час зі своїми коханими.

читайте такожНеймовірне везіння і щастя в любові: 3 знакам зодіаку потужно пощастить на цьому тижні

Гороскоп на тиждень - Водолій

Ви здатні бути надзвичайно продуктивним і досягати успіху у всьому, що робите. Однак будьте обережні і не реагуйте надмірно, якщо відчуваєте загрозу; ви схильні реагувати запально або навіть нечутливо. Стримуйте себе, якщо вам протистоять, і утримуйтеся від створення ворогів або від спокуси навмисно провокувати інших, така поведінка дуже непродуктивно і може викликати у вас небажані проблеми. Час від часу робіть крок назад і використовуйте свою енергію як цілеспрямовано, так і вдумливо! В особистих відносинах варто пригальмувати і віддати ініціативу іншій стороні. Дозвольте партнеру здивувати вас.

Гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам не варто відкладати справи на потім. Прийшов час заглянути в довгий ящик і дістати звідти парочку обов'язків. Якщо у вас немає "хвостів" можна сміливо братися за нові починання, зірки на вашому боці, можна досягти успіху в будь-якій справі. Не за горами зміни, які розгорнуть життя на 360 градусів. Вас чекають нові знайомства і цікаві зустрічі. Риби в центрі уваги протилежної статі. Відносини, які почнуться в цей період, будуть мати серйозне продовження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти