Гороскоп на тиждень 15-21 травня 2023: Рибам - сварки, Овнам - довгоочікуване благополуччя

11 травня 2023, 20:13
Гороскоп на тиждень допоможе зрозуміти, як правильно чинити і що варто змінити в своєму житті.
Гороскоп на тиждень 15-21 травня 2023
Гороскоп на тиждень 15-21 травня 2023 / колаж: Главред, фото: pexels

Астрологічний прогноз на тиждень підкаже, кому необхідно приділити час близьким, а кому бути особливо обережним фізично, щоб не травмуватися.

Гороскоп на тиждень - Овен

Благополучний тиждень чекає Овна. Незважаючи на те, що великих досягнень не передбачається - кожен день буде стабільним і спокійним. Цей час найкраще витратити на навчання новому та отримання нового досвіду.

Гороскоп на тиждень - Телець

У житті Тельців на новому тижні виникнуть нові проблеми, вони торкнуться фінансів, особистого життя і кар'єри. Ось тільки впоратися з усім доведеться самостійно і допомоги з боку краще не очікувати. Цей досвід допоможе вам стати досвідченішим і сильнішим.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам необхідно підготуватися до серйозних змін. Можливо, зміниться робота або навіть постійне місце проживання. Також варто бути особливо обережним і відповідальним щодо свого самопочуття і здоров'я.

Гороскоп на тиждень - Рак

Для Раків новий тиждень буде наповненим і надихаючим. Варто його провести з рідними і близькими людьми. З'явиться багато можливостей відправитися в поїздки і на екскурсії. Також не виключено, що доведеться відправитися у відрядження по роботі.

Гороскоп на тиждень - Лев

Новий тиждень принесе Левам перевірку для принципів і стійких поглядів на життя. Дуже важливо бути обережним, щоб не отримати раптову травму. Також варто бути особливо уважним до людей навколо, можливо, ви знайдете однодумців.

Гороскоп на тиждень - Діва

Діви відчують з якою швидкістю може змінюватися їх настрій у відносинах з коханою людиною. Байдужість буде різко змінюватися на пристрасть, а ненависть на ніжність. Однак в будь-яких обставинах варто тримати себе в руках і не спалювати мости.

Гороскоп на тиждень - Терези

Новий тиждень подарує Терезам багато можливостей для здійснення давніх бажань, особливо - в кар'єрі. Хороші пропозиції чекатимуть навіть керівників великих компаній. Головне - бути уважним до деталей всіх пропозицій.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони відчують почуття, якого не було дуже давно. Вони будуть проводити весь час в листуваннях, розмовах і думках про кохану людину. Також дуже нав'язливим буде бажання відпочинку і відпустки, варто дати собі час перевести подих.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільці будуть наповнені енергією і зможуть легко розподіляти її між будинком і роботою. Для людей, у яких є сім'я – цей тиждень буде наповнений подіями і заходами, серед яких буде місце і розвагам.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Для того, щоб отримати заохочення керівництва на роботі, Козерогам необхідно протягом нового тижня бути відповідальним у роботі. Потрібно займатися тільки тими завданнями, в результаті яких ви впевнені.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Для Водоліїв новий тиждень стане тижнем чистоти. Поприбирати захочеться не тільки в офісі і вдома, але і в голові. Бажання змінити простір навколо спонукає на перестановку і навіть ремонт. Ідіть на поклик серця і вчиняйте так, як хоче душа.

Гороскоп на тиждень - Риби

Риб очікує неприємна історія і сварка, якщо вони не стануть більш пильними і дипломатичними. Цілком можливо зіткнення з нечесними людьми, яке може сильно розчарувати, засмутити і вибити з колії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти