Гороскоп на тиждень 17-23 жовтня 2022: Тельцям - витрати, Козерогам - заздрість, Левам - ідилія

14 жовтня 2022, 01:36
Для яких знаків зодіаку майбутній тиждень буде сприятливим, а кому він принесе нові випробування.
Гороскоп
Гороскоп на тиждень 17-23 жовтня - чого чекати всім знакам зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

Гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків Зодіаку варто проявити терпіння і не конфліктувати з іншими людьми, а у кого в родині пануватиме гармонія та добробут.

Про те, яким стане другий місяць осені для представників зодіакального кола, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Гороскоп на тиждень - Овен

Овни витратять гроші на освіту, дітей, інвестиції в ризиковані сфери, розваги та любовні зв'язки. Ваше самопочуття буде чудовим, впевненість в собі також не зменшиться.

В середині тижня ви будете впевнено контролювати своїх ворогів і витрати. Ви отримаєте задоволення від подорожі. Овни можуть показати себе хорошим стратегом. Поради чоловіка допоможуть заробити більше прибутку. Партнери також будуть задоволені вами.

У сім'ї - хороші стосунки, в подружньому житті пануватиме щастя.

Гороскоп на тиждень - Телець

З'явиться можливість виїхати в рідні місця, але ви не будете щасливі через якісь психологічні проблеми. Настрій буде змінюватися з плюса в мінус і навпаки.

Зірки радять не брати нову роботу, а також уникати поїздок і набратися терпіння. В середині тижня є ймовірність, що ви витратите більше грошей, ніж раніше.

Це сприятливий час для інвестицій в азартні ігри, лотереї, фондовий ринок. Однак не робіть жодних незаконних дій.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На початку тижня соціальна активність буде на високому рівні. Ефективність роботи підвищиться завдяки поліпшенню стосунків з іншими людьми. В цілому, тиждень буде сприятливим для фінансового стану.

Близнюки можуть відчувати психічне напруження і стрес, причиною тому стане питання сімейного майна. У решту тижня з'являться нові можливості для самоосвіти, розвитку кращих емоційних стосунків, кращих способів інвестицій.

Гороскоп на тиждень - Рак

Якщо Раки проявлять м'якість, то зможуть отримати допомогу. Ваша працездатність підвищиться при моральній підтримці членів родини. Крім того, ви будете заробляти престиж, беручи участь у громадській діяльності.

В кінці тижня Раки проявлять інтерес до вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю. Це вдалий час для ремонту будинку або автомобіля.

Гороскоп на тиждень - Лев

У родині у Левів пануватиме справжня ідилія. Всі ваші сили будуть спрямовані на підтримку процвітання, прогресу та єдності.

У накопиченні грошей в середині тижня вам допоможе підтримка рідних. Леви можуть знайти підробіток.

Із середи настрій Левів може різко зіпсуватися. Через це виникнуть деякі проблеми. Не рекомендується вступати в конфлікти і суперечки, інакше ваш душевний спокій може бути порушений.

Більшу частину вихідних ви проведете зі своїми близькими. Вони обдарують Львів любов'ю.

Гороскоп на тиждень - Діва

Зірки радять Дівам зберігати спокій та не конфліктувати з людьми. Ваша впевненість в собі буде на висоті.

На роботі та у сім'ї ви будете загальним улюбленцем. В кінці тижня вдома пануватиме атмосфера любові, щастя, миру, гармонії та фінансового благополуччя. Між усіма членами сім'ї буде єдність.

Гороскоп на тиждень - Терези

На початку тижня Терези відчуватимуть деяку нестачу грошей. Вам запропонує допомогу хтось із членів сім'ї. Можливі фінансові втрати. Не втрачайте терпіння і будьте впевнені в тому, що все з часом налагодиться.

В кінці тижня Тереси відчують млявість, втому, фізичну слабкість і брак енергії. Вам доведеться докласти більше зусиль, ніж будь-коли, щоб вийти з цієї виснажливої ситуації.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Керівник оцінить вашу роботу. Прибуток зросте. Чекайте на хороші новини, пов'язані з просуванням по службі.

В кінці тижня небажано займатися важливими справами. Крім того, цей час також несприятливий для початку нової роботи.

Ваші витрати можуть вийти з-під контролю. Деякі поїздки можуть бути призвести до втрати здоров'я та грошей. Не турбуйтеся, намагайтеся працювати терпляче і впевнено.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Ситуація на роботі може покращитися на початку тижня, але цей тиждень несприятливий для здоров'я та психічного стану. У цей час рекомендується діяти впевнено, не проявляючи агресії.

Якщо є можливість, добре б відкласти роботу на деякий час. Варто потурбуватися про здоров'я вашого чоловіка або дружини. Ситуація може покращитися, якщо ви відпочинете. Ця подорож позбавить вас стресу, а також може принести гармонію в подружнє життя.

Ваш добробут і дохід різко зростуть завдяки вашій старанності на роботі в кінці тижня.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку тижня чекайте на новину про щось, що вас розчарує, але гарний настрій повернеться завдяки прибутку. Козерогів супроводжуватиме удача.

Через положення планет цей тиждень особливо сприятливий для того, щоб подбати про здоров'я.

Ви отримаєте особливе визнання у вирішенні складних питань на роботі. Це дасть вам повагу керівника. Але вам можуть почати заздрити колеги, тому тримайте свої плани в таємниці.

Гороскоп на тиждень - Водолій

У родині все добре, але вам ніби чогось не вистачає. Наскільки це можливо, намагайтеся не допускати непорозумінь з чоловіком або дружиною.

В середині тижня Водолії можуть відчути нездужання. Вам можуть допомогти дихальні вправи та медитація. Інші дні тижня будуть сприятливими для здоров'я батьків, друзів і родичів.

Ви можете відправитися в подорож, щобч трохи розвіятися.

Гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня Риби можуть витратити гроші на розв‘язання проблем зі здоров'ям або виплату боргів. Раптово ваші витрати можуть зрости, але водночас збільшаться і доходи. Риб супроводжуватиме удача, є шанс виграти в лотерею.

В середині тижня Риби відчують невпевненість у своїх діях і рішеннях, але на допомогу прийде чоловік або дружина.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти